X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Ja właśnie popijam ,,gluty'' i też się zastanawiam czy nie można tego w bardziej ludzki sposób spożyc....
    Nie wiem jak z siemieniem jest ale jesli chodzi o te ziarna chia czy cos takiego. Je mozna z jogurtem wciana. Mojej mamie pomogly na dziwna forme anemii.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pięknie Ciri :) mądra i szlachetna kobieta z Ciebie,ukłon :)Lubię takich ludzi z zapałem. Ja też bardzo lubię pomagać innym. Na razie próbuję się w wolontariatach-o ile mogę oczywiście. Osoby starsze i chore.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wole mlodziez i to trudna. Chcialam tez pracowac z dziecmi z autyzmem i z schizofrenia ale to jakies 10 lat nauki za nim prace sie zacznie i wybralam rodzine ;)
    A jestes taka fajne bo masz tak na imie jak ja ;D
    Co do osob starszych zrob sobie kurs masazu polecam pomoze Tobie i im ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:59

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie wiem jak z siemieniem jest ale jesli chodzi o te ziarna chia czy cos takiego. Je mozna z jogurtem wciana. Mojej mamie pomogly na dziwna forme anemii.
    Sprawdziłam właśnie te ziarna chia w necie. Super sprawa :) muszę się za nimi rozejrzeć koniecznie

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie firmowe wafle z wiesiolkoem ;)
    A gluta z siemienis lubię

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Sprawdziłam właśnie te ziarna chia w necie. Super sprawa :) muszę się za nimi rozejrzeć koniecznie
    Wiesz co w organica mozna kupic ale sa strasznie drogie. Moja mam gdzies kupila kilogram. Wiem ze przez net mozna kupic taniej
    I na anemie krwinkowa pomogly po 3 miesiacach a wczesniej nic ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 12:00

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja wole mlodziez i to trudna. Chcialam tez pracowac z dziecmi z autyzmem i z schizofrenia ale to jakies 10 lat nauki za nim prace sie zacznie i wybralam rodzine ;)
    A jestes taka fajne bo masz tak na imie jak ja ;D
    Co do osob starszych zrob sobie kurs masazu polecam pomoze Tobie i im ;)
    Praca z dziećmi to w ogóle moje marzenie-ale ja chciałam być nauczycielką po prostu. Nie daję rady z chorymi dziećmi. Wysiadam psychicznie....przy starszych też mi ciężko. Wiem,że nie mogłabym tak pracować,zarabiać w ten sposób na chleb. Mogę pomóc z doskoku co najwyżej a i tak swoje potem przeżywam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja z calkiem malymi chyba tez bym nie dala rady ale ze starszymi tak ;D i mnie to rajcuje ale wybieram jak do tej pory rodzine i inne pokrewne zawody

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do trudnej młodzieży-siostrę bym Ci swoją podrzuciła to by Ci przeszło :) grrrr....co za charakterek!!!!!
    To Ty tez jesteś Marta? Super :)

• Skierka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusiak wyszukujesz w necie informacje, które chcesz by były prawdą. Ja akurat po wpisaniu w google hcg a torbiel już w kilku pierwszych wynikach wyszukiwań wyczytałam,że torbiel może produkować hcg. Nie rzucaj się tu na dziewczyny, tylko zrób przynajmniej dwie bety, bo dobrze Ci radzą. Ponadto w przypadku torbieli poziom lh może być bardzo wysoki, co tłumaczyłoby pozytywny test owulacyjny. Ja nie życzę Ci źle, ale nie fajnie jest, kiedy zamiast rozmawiać tu z nami, ciągle tylko oczekujesz potwierdzenia,że jesteś w ciąży. Życzę Ci tego z całego serca,a mimo to radzę więcej empatii i zrozumienia. Nikt tu nie chce źle, ale też nikt nie jest wróżką, by Ci powiedzieć, o co chodzi. ;)

Marta29, Paulette lubią tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    A co do trudnej młodzieży-siostrę bym Ci swoją podrzuciła to by Ci przeszło :) grrrr....co za charakterek!!!!!
    To Ty tez jesteś Marta? Super :)
    Tak marta ;)
    I mam brata z nerwica depresja i najprawdopodobniej zespolem aspergera.. ;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spiruline, jeczmien, orzechy brazylijsjie, chia i ksylitol i ogólnie masę rzeczy kupuje na skworcu. Super sklep wszystko świeże i tanie jak barszcz. Dzis przyszly mi zakupy za 200 zl. A najlepsza jest herbata amelia. Bez hibiskusa. Z paczkami róż i kostkami karmelu czy białej czekolady. Pycha!!!!

• Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bank poszukam ich.Cuda cudawianki o nich czytam właśnie :)
    Porcja 15 g nasion Chia zawiera:

• 107 mg wapnia
    • 160 mg fosforu
    • 2,4 mg żelaza
    • 105 mg potasu
    • 59 mg magnezu
    • 0,5 mg cynku
    Nic,tylko wcinać :)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to troche mnie pocieszyłaś Ciri. Jak ja wytrzymam do 17.30:(? Ja chciałam studiować medycynę sadowa.ale sie opamietalam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale masz dawke na dzien tych nasionek i nie nalezy jej przekraczac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    No to troche mnie pocieszyłaś Ciri. Jak ja wytrzymam do 17.30:(? Ja chciałam studiować medycynę sadowa.ale sie opamietalam:)
    Oooo tak. A znacie ten program Doktor G to jestem tak dobra ze umiem przed nia ogsrnac przyczyne zgonu ;p z mama zaklady robimy ;D

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Tak marta ;)
    I mam brata z nerwica depresja i najprawdopodobniej zespolem aspergera.. ;D
    Czyli umiesz panować nad nerwami :) ja też JUŻ UMIEM :)
    A tak serio to przykro mi,że aż tyle chorób się przykleiło do Twojego brata....

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Oooo tak. A znacie ten program Doktor G to jestem tak dobra ze umiem przed nia ogsrnac przyczyne zgonu ;p z mama zaklady robimy ;D
    Ha ha ha ha :) leżę Ciri :)
    Ja tak mogę tylko jak oglądam 1z10 :)

• Skierka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy lepszy przykłąd z netu:

"KOBIETA , 33 LATA , WARSZAWA
    Witam. Czy torbiel jajnika produkuje beta hcg? Dziękuję za odpowiedź

Lek. Izabela Ławnicka
    Stażysta/Rezydent, Lublin Czechów Północny

Witam! Torbiel jajnika jak najbardziej może produkować beta-hCG"

i kolejny:

"KOBIETA , 30 LAT , POLSKA
    czy torbiel jajnika mogl mi podwyzszyc betahcg?

Lek. Paweł Baljon
    Stażysta/Rezydent, Kielce

Witam serdecznie. Torbiel może powodować wzrost beta hCG."

jeszcze jeden:

"KOBIETA , 28 LAT
    Czy torbiel jajnika wpływa na pozytywny wynik testu?

Lek. Izabela Ławnicka
    Stażysta/Rezydent, Lublin Czechów Północny

Witam! Torbiel jajnika, hormonalnie czynna (produkująca beta-hCG, czyli hormon wykrywany przez testy ciążowe) jak najbardziej może być przyczyną fałszywie dodatnich wyników testów ciążowych."

Mam kontynuować? Temu też zaprzeczysz?

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik ojca i wychowania. Tata go nie chcial... Ale ja osobiscie tez jestem dosc wybuchowa mam charakterek ale potrafie czesto zapanowac nad tym

‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ