Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta29 wrote:Ja właśnie popijam ,,gluty'' i też się zastanawiam czy nie można tego w bardziej ludzki sposób spożyc....
-
nick nieaktualnyJa wole mlodziez i to trudna. Chcialam tez pracowac z dziecmi z autyzmem i z schizofrenia ale to jakies 10 lat nauki za nim prace sie zacznie i wybralam rodzine
A jestes taka fajne bo masz tak na imie jak ja
Co do osob starszych zrob sobie kurs masazu polecam pomoze Tobie i imWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:59
-
ciri22 wrote:Nie wiem jak z siemieniem jest ale jesli chodzi o te ziarna chia czy cos takiego. Je mozna z jogurtem wciana. Mojej mamie pomogly na dziwna forme anemii.
-
nick nieaktualnyMarta29 wrote:Sprawdziłam właśnie te ziarna chia w necie. Super sprawa muszę się za nimi rozejrzeć koniecznie
I na anemie krwinkowa pomogly po 3 miesiacach a wczesniej nicWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 12:00
-
ciri22 wrote:Ja wole mlodziez i to trudna. Chcialam tez pracowac z dziecmi z autyzmem i z schizofrenia ale to jakies 10 lat nauki za nim prace sie zacznie i wybralam rodzine
A jestes taka fajne bo masz tak na imie jak ja
Co do osob starszych zrob sobie kurs masazu polecam pomoze Tobie i im -
nick nieaktualny
-
Jusiak wyszukujesz w necie informacje, które chcesz by były prawdą. Ja akurat po wpisaniu w google hcg a torbiel już w kilku pierwszych wynikach wyszukiwań wyczytałam,że torbiel może produkować hcg. Nie rzucaj się tu na dziewczyny, tylko zrób przynajmniej dwie bety, bo dobrze Ci radzą. Ponadto w przypadku torbieli poziom lh może być bardzo wysoki, co tłumaczyłoby pozytywny test owulacyjny. Ja nie życzę Ci źle, ale nie fajnie jest, kiedy zamiast rozmawiać tu z nami, ciągle tylko oczekujesz potwierdzenia,że jesteś w ciąży. Życzę Ci tego z całego serca,a mimo to radzę więcej empatii i zrozumienia. Nikt tu nie chce źle, ale też nikt nie jest wróżką, by Ci powiedzieć, o co chodzi.
Marta29, Paulette lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa spiruline, jeczmien, orzechy brazylijsjie, chia i ksylitol i ogólnie masę rzeczy kupuje na skworcu. Super sklep wszystko świeże i tanie jak barszcz. Dzis przyszly mi zakupy za 200 zl. A najlepsza jest herbata amelia. Bez hibiskusa. Z paczkami róż i kostkami karmelu czy białej czekolady. Pycha!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:No to troche mnie pocieszyłaś Ciri. Jak ja wytrzymam do 17.30:(? Ja chciałam studiować medycynę sadowa.ale sie opamietalam:)
-
Pierwszy lepszy przykłąd z netu:
"KOBIETA , 33 LATA , WARSZAWA
Witam. Czy torbiel jajnika produkuje beta hcg? Dziękuję za odpowiedź
Lek. Izabela Ławnicka
Stażysta/Rezydent, Lublin Czechów Północny
Witam! Torbiel jajnika jak najbardziej może produkować beta-hCG"
i kolejny:
"KOBIETA , 30 LAT , POLSKA
czy torbiel jajnika mogl mi podwyzszyc betahcg?
Lek. Paweł Baljon
Stażysta/Rezydent, Kielce
Witam serdecznie. Torbiel może powodować wzrost beta hCG."
jeszcze jeden:
"KOBIETA , 28 LAT
Czy torbiel jajnika wpływa na pozytywny wynik testu?
Lek. Izabela Ławnicka
Stażysta/Rezydent, Lublin Czechów Północny
Witam! Torbiel jajnika, hormonalnie czynna (produkująca beta-hCG, czyli hormon wykrywany przez testy ciążowe) jak najbardziej może być przyczyną fałszywie dodatnich wyników testów ciążowych."
Mam kontynuować? Temu też zaprzeczysz?
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny