X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uhm,chyba nie slyszalas lekarzy,totalni debile.....

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz, z badan im wychodzi cudownie,jajniki piekne,co z tego ze amh ponad 7, wszystko gra!

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ja naprawde jestem ze wszystkich lekarzy zadowolona w tej przychodni, od lekarza pierwszego kontaktu tez do specjalistow skierowania bez gadania mi dawali skierowania i w ogole...
    Jak nie bedziesz we wrzesniu zadowolona bierz wszystkie wyniki i smigaj do mojego lekarza :) MOze pomoze, moze konowal tak naprawde, a moze powie idz do innego bo ja nie ogarniam :P

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie spotkalam takiego ktory przyznalby sie ze nie wie o co chodzi:/ ale poki co chodze,zwiedzam,konsultuje,niedlugo wysla mnie do psychiatry

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    wiesz, z badan im wychodzi cudownie,jajniki piekne,co z tego ze amh ponad 7, wszystko gra!
    Ale wiesz moja ciotka brala tabsy tez dosc dlugo i o dziecko 10 lat sie starala, ze wszystkich badan i monitoringu wszystko ok, zero przeciwskazan u partnera tez... i okazalo sie ze jednak psycha, wyjechala za granice pila ile wlezie bzykala sie w hotelu i zaszla... ale 10 lat czekala... ja balam sie ze tez bede musiala tyle czekac, ale w tym cyklu tez olaalam prawie wszystko pilam i wrzeszczelam na swojego chlopa za podejscie i mi wyszlo... jakas masakra...

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh,no bywa tak,niestety prawda jest tez to,ze plodnosc pary pod wzgledem jej wspolnego pozyciowego stazu tez slabnie z wiekiem wiec u nas po 10 latach musi to chwile zajac, dlatego duzo dzici rodzi sie w 1 latach malzenstwa a potem tendencja raczej malejaca jest ;) czasem zdrzay sie jakis wypadek po 10-15 latach ;)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    nie spotkalam takiego ktory przyznalby sie ze nie wie o co chodzi:/ ale poki co chodze,zwiedzam,konsultuje,niedlugo wysla mnie do psychiatry
    psychiatra nie ale psycholog potrafi pomoc dziewczyny tu na forum pisaly ze pomogl im inaczej spojrzec na wszystko i zajsc w ciaze... ale oczywiscie nie zycze ci tego i trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    heh,no bywa tak,niestety prawda jest tez to,ze plodnosc pary pod wzgledem jej wspolnego pozyciowego stazu tez slabnie z wiekiem wiec u nas po 10 latach musi to chwile zajac, dlatego duzo dzici rodzi sie w 1 latach malzenstwa a potem tendencja raczej malejaca jest ;) czasem zdrzay sie jakis wypadek po 10-15 latach ;)
    Przeczytaj moj pamietnik, ja mam rok stazu a seks max raz w miesiacu jesli o niego nie zabiegam... wiec to nie do konca prawda.... naprawde... jaa przezywalam takie rzeczy z brakiem libido u mojego partnera ze myslalam ze nigdy nie zajde...

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie czytalam teraz :) masakra,wspolczuje Ci bardzo bo wiem jak to jest nie miec libido:( ja juz daaawno stracilam a moj maz powiedzial ze jak ja nie chce to on tez nie,nie bedzie mnie zmuszal. teraz jednak oboje sie zmuszamy dla dobrego celu ;) mow co to za babeczka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:13

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    tylko Castagnus, czy są jakieś inne?
    Castagnus bierzesz jedna a jak waga owyzej 60 kg to dwie. Jest jeszcze cyclodynon I jego bierze sie jedna niezaleznie od wagi

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wiesz,nie chodzilo mi o libido tylko o plodnosc pary,to calkiem inna bajka, plodnosc w zwiazku maleje z wiekiem zwiazku

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wiekiem z wiazku? To nie slyszalam. raczej z wiekiem ludzi... Hmmm a o co dokladnie chodzi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze łatwiej zajsc na dyskotece lub po miesiacu znajomości niz po roku małżeństwa:)

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o dokladnie to Picja:) nie znam dokladnych przyczyn,ale badania to podobno potwierdzaja

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty mow lepiej co to za magiczna babeczka proorgazmowa- kupie calego tira :D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ze łatwiej zajsc na dyskotece lub po miesiacu znajomości niz po roku małżeństwa:)
    Bo sie o tym nie mysli :P skad sa wpadki a kurde jak czlowiek sie stara to wtedy tylko dwa dni plodne ssie ma a jak chce sie unikac ciazy to nagle masz tylko kilka dni bezpiczenego seksu w 100% :P Wiem tez sie smialam z moim G odnosnie tego :)
    Ale to podobno wszystko psychika

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Ty mow lepiej co to za magiczna babeczka proorgazmowa- kupie calego tira :D
    Blahahaha to nie sa sprawy na forum. :P Sciany maja uszy :D Ale na mnie genialnie zadzialala i zaluje ze juz nie moge jej jesc przez dziecko a mialam tylko raz okazje :P

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj na priv:)

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dzieki niej zaszlas,powinnas opatentowac ja ;)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    to dzieki niej zaszlas,powinnas opatentowac ja ;)
    Akuurat seks nie byl wtedy to dziecko z Gwaltu porannego :P ale podejrzewam ze wyluzowanie pomoglo w zagniezdzeniu :P

‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ