X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uhm,chyba nie slyszalas lekarzy,totalni debile.....

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz, z badan im wychodzi cudownie,jajniki piekne,co z tego ze amh ponad 7, wszystko gra!

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ja naprawde jestem ze wszystkich lekarzy zadowolona w tej przychodni, od lekarza pierwszego kontaktu tez do specjalistow skierowania bez gadania mi dawali skierowania i w ogole...
    Jak nie bedziesz we wrzesniu zadowolona bierz wszystkie wyniki i smigaj do mojego lekarza :) MOze pomoze, moze konowal tak naprawde, a moze powie idz do innego bo ja nie ogarniam :P

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie spotkalam takiego ktory przyznalby sie ze nie wie o co chodzi:/ ale poki co chodze,zwiedzam,konsultuje,niedlugo wysla mnie do psychiatry

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    wiesz, z badan im wychodzi cudownie,jajniki piekne,co z tego ze amh ponad 7, wszystko gra!
    Ale wiesz moja ciotka brala tabsy tez dosc dlugo i o dziecko 10 lat sie starala, ze wszystkich badan i monitoringu wszystko ok, zero przeciwskazan u partnera tez... i okazalo sie ze jednak psycha, wyjechala za granice pila ile wlezie bzykala sie w hotelu i zaszla... ale 10 lat czekala... ja balam sie ze tez bede musiala tyle czekac, ale w tym cyklu tez olaalam prawie wszystko pilam i wrzeszczelam na swojego chlopa za podejscie i mi wyszlo... jakas masakra...

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh,no bywa tak,niestety prawda jest tez to,ze plodnosc pary pod wzgledem jej wspolnego pozyciowego stazu tez slabnie z wiekiem wiec u nas po 10 latach musi to chwile zajac, dlatego duzo dzici rodzi sie w 1 latach malzenstwa a potem tendencja raczej malejaca jest ;) czasem zdrzay sie jakis wypadek po 10-15 latach ;)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    nie spotkalam takiego ktory przyznalby sie ze nie wie o co chodzi:/ ale poki co chodze,zwiedzam,konsultuje,niedlugo wysla mnie do psychiatry
    psychiatra nie ale psycholog potrafi pomoc dziewczyny tu na forum pisaly ze pomogl im inaczej spojrzec na wszystko i zajsc w ciaze... ale oczywiscie nie zycze ci tego i trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    heh,no bywa tak,niestety prawda jest tez to,ze plodnosc pary pod wzgledem jej wspolnego pozyciowego stazu tez slabnie z wiekiem wiec u nas po 10 latach musi to chwile zajac, dlatego duzo dzici rodzi sie w 1 latach malzenstwa a potem tendencja raczej malejaca jest ;) czasem zdrzay sie jakis wypadek po 10-15 latach ;)
    Przeczytaj moj pamietnik, ja mam rok stazu a seks max raz w miesiacu jesli o niego nie zabiegam... wiec to nie do konca prawda.... naprawde... jaa przezywalam takie rzeczy z brakiem libido u mojego partnera ze myslalam ze nigdy nie zajde...

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie czytalam teraz :) masakra,wspolczuje Ci bardzo bo wiem jak to jest nie miec libido:( ja juz daaawno stracilam a moj maz powiedzial ze jak ja nie chce to on tez nie,nie bedzie mnie zmuszal. teraz jednak oboje sie zmuszamy dla dobrego celu ;) mow co to za babeczka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:13

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    tylko Castagnus, czy są jakieś inne?
    Castagnus bierzesz jedna a jak waga owyzej 60 kg to dwie. Jest jeszcze cyclodynon I jego bierze sie jedna niezaleznie od wagi

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wiesz,nie chodzilo mi o libido tylko o plodnosc pary,to calkiem inna bajka, plodnosc w zwiazku maleje z wiekiem zwiazku

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wiekiem z wiazku? To nie slyszalam. raczej z wiekiem ludzi... Hmmm a o co dokladnie chodzi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze łatwiej zajsc na dyskotece lub po miesiacu znajomości niz po roku małżeństwa:)

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o dokladnie to Picja:) nie znam dokladnych przyczyn,ale badania to podobno potwierdzaja

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty mow lepiej co to za magiczna babeczka proorgazmowa- kupie calego tira :D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ze łatwiej zajsc na dyskotece lub po miesiacu znajomości niz po roku małżeństwa:)
    Bo sie o tym nie mysli :P skad sa wpadki a kurde jak czlowiek sie stara to wtedy tylko dwa dni plodne ssie ma a jak chce sie unikac ciazy to nagle masz tylko kilka dni bezpiczenego seksu w 100% :P Wiem tez sie smialam z moim G odnosnie tego :)
    Ale to podobno wszystko psychika

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Ty mow lepiej co to za magiczna babeczka proorgazmowa- kupie calego tira :D
    Blahahaha to nie sa sprawy na forum. :P Sciany maja uszy :D Ale na mnie genialnie zadzialala i zaluje ze juz nie moge jej jesc przez dziecko a mialam tylko raz okazje :P

• olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj na priv:)

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dzieki niej zaszlas,powinnas opatentowac ja ;)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    to dzieki niej zaszlas,powinnas opatentowac ja ;)
    Akuurat seks nie byl wtedy to dziecko z Gwaltu porannego :P ale podejrzewam ze wyluzowanie pomoglo w zagniezdzeniu :P

‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ