Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Możliwe, że owu była tego 10 dc (szyjka i test to potwierdzają), temperatura może zacząć się podnosić dopiero 4 dnia po owu, więc to że jeszcze nie rośnie nie jest niespotykane i dziwne - ale z drugiej strony, jeśli by ta owu była w tym 10 dc, to szyjka już powinna się zamykać, a jest ciągle otwarta, chociaż się obniżyła. 11 dc miałaś spadek temperatury - może to właśnie wtedy była owu? W każdym razie póki nie będzie skoku i trzech wyższych temperatur nie będzie można powiedzieć, że już jest na pewno po owulacji. Aha, w sumie może dzisiaj temperatura byłaby wyższa, gdyby nie była zaburzona - w ogóle to warto byłoby to zaznaczyć, żeby program ją ignorował.
marinareczka lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
@Olgenek - widocznie tak twoja uroda. Temperatura nie u wszystkich spada przed @, czy w pierwszym dniu cyklu.
Olgenek lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
TSH w normie
Diagnoza:
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Zamrożony 3AB -
@ m_d_f dziekuje za odpowiedz:)
Zaznacze, by ignorowal temperature, tak jak radzisz.
Ogolnie ostatnio czesto musze wstawac w nocy, ale do tej pory udawalo mi sie przespac przynajmniej te 3h do czasu pomiaru. Mam nadzieje, ze Mlody szybko dojdzie do siebie i bedzie spokojnie przesypial noce.
A co do szyjki, to w sumie sie wahalam,, czy zaznaczyc otwarcie jako duze czy srednie, bo troche mniejszy otwor niz dzien wczesniej. Zobaczymy jak bedzie jutro
-
@Jus1985 - trochę mało danych o temperaturze... Gdyby patrzeć tylko na temperaturę owu powinna być w okolicach 19 dc.Starania o drugie dziecko
Hormony w normie
TSH w normie
Diagnoza:
Leczenie:
Zamrożony 3AB -
Hej mam prośbę zerknijcie na mój wykres, bo mam problem ze śluzem w 15 dpo
proszę
i z góry bardzo dziękuję
https://ovufriend.pl/graph/1d4ed58f93c702aff9a4f33cc8e22f00Ania_84 lubi tę wiadomość
Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
Miśka003 wrote:Hej mam prośbę zerknijcie na mój wykres, bo mam problem ze śluzem w 15 dpo
proszę
i z góry bardzo dziękuję
https://ovufriend.pl/graph/1d4ed58f93c702aff9a4f33cc8e22f00
Ja taki śluz kiedys miałam w przed dzień @ ale póki @ nie nadejdzie jest szansa -
Ania_84]Ja taki śluz kiedys miałam w przed dzień @ ale póki @ nie nadejdzie jest szansa
dziękuję, nie mam już nadziei, więc to właśnie chciałam przeczytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 17:27
Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
Białe kulki? Taki śluz grudkowaty to może być oznaka grzybicy pochwy. Nic cię nie swędzi ani nie piecze?Starania o drugie dziecko
Hormony w normie
TSH w normie
Diagnoza:
Leczenie:
Zamrożony 3AB -
Olka, liczy się pierwszy pozytywny test owulacyjny, jednak pozytywny jest wtedy, gdy linia z wynikiem jest taka sama bądź ciemniejsza niż kontrolna
Dziewczyny, ja też mam problem.
Moim zdaniem owu miałam 9dc, a wykres mimo, że temp wzrosła nie zaznacza tego. Co może być nie tak? Może faktycznie tej owu nie było?Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Help...dziewczyny nie wiem co się dzieje .. już drugi dzien takich plamek krwi.. ;/ nie są uciążliwe ale nigdy wcześniej się nie pojawiały .... ;/
-
Olgenek wrote:Brałaś antybiotyki? może to przez to?
ZObazymy dziś kończę...później tylko globulki lactovaginal i jeszcze jakieś inne ..dał zapobiegawczo ..więc jeszcze 10 dni na globulkowo