Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo pomiaru temperatury wystarczy nawet trzygodzinne leżakowanie, więc wydaje mi się że takie przebudzenia nie mają zbytniego wpływu na temperaturę A normalnie w którym dc masz owulke?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 14:28
-
anoolka normalnie to bylam stymulowana przez ostatnie pol roku wcześniej poltora roku brałam progesteron ale nie wiem czy owulka była bo ZADEN lekarzn ie robil monitoringu. teraz po stymulacji pani doktor kazala odpocząć bo dzialy się cyrki z cyklem i leki nie pomagaly, ale jeszcze zanim zaczelam przygodę z lekami i cala treszta to miałam cykle 36-37 dniowe wiec wszystko by się zgadzalo.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
anoolka myślisz ze ta wczorajsza tmepke powinnam ignorować ? przedwczoraj pilam wieczorem alkohol i dlatego wczoraj ja zignorowałam, co prawda bylam " w spoczynku" przez te 3 godziny.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
hej!
Jestem tutaj nowa, zapewne będę miała w trakcie trwania cyklów wiele do Was pytań ponieważ tak naprawdę staramy się o dzidzie od maja w lipcu byłam już w ciąży i miałam tak genialna Panią doktor że robiła mi usg i nic nie widziała że jestem w ciąży a ja jej wierzyłam bo robiłam również mnóstwo testów ciążowych i wychodziły negatywnie. I sama poszłam zrobić Bete i wyszło że jetem już w 6 tyg. W siódmym tyg miałam plamienia i wzięła mnie na oddział i od razu po zrobieniu usg powiedziała żeby dużych szans sobie nie robić, ja cała noc przepłakałam a rano przychodzi ordynator i zapytał czemu jestem smutna jak moja beta tak ładnie rośnie... jeju, miałam takiego nerwa że po dwóch dniach od wyjścia ze szpitala w nocy poroniłam, zwijałam się z bólu ale powiedziałam że do szpitala nie pojadę. Teraz prowadzi mnie mężczyzna, mówi że badania wszystkie są dobre i po odstępie czasowym mogę się starać o dzidzie więc nie poddaje sięKasia1429 -
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:anoolka myślisz ze ta wczorajsza tmepke powinnam ignorować ? przedwczoraj pilam wieczorem alkohol i dlatego wczoraj ja zignorowałam, co prawda bylam " w spoczynku" przez te 3 godziny.
Z tego co wiem to sie ignoruje po piciu -
nick nieaktualny