Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ciotka mnie pocieszyla ze przy pierwszym dziecku zero obwawow a zaraz rodzi drugie to tez zaczynala od tego co ja. Biegunka na zmiane z zatwardzeniem i choroba lokomocyjna...
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:biore koenzym juz miesiac
orzechy brazylijskie jem z pol roku:DD
jakie ziola pilas? ja na plodnosc ale zmienie na regularne cykle chyba
a Ty picja skad jestes wogole?pulam regularne cykle i plodnosc, tę na 2 fazy. Kupowałam gotowe bi balam sie zaufać proporcjom tych kupnych.
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Z Wrocka, Goerlitz i czasem z Pily
pulam regularne cykle i plodnosc, tę na 2 fazy. Kupowałam gotowe bi balam sie zaufać proporcjom tych kupnych.
-
olencja wrote:biore koenzym juz miesiac
orzechy brazylijskie jem z pol roku:DD
jakie ziola pilas? ja na plodnosc ale zmienie na regularne cykle chyba
a Ty picja skad jestes wogole?, zajdziesz od razu
Madziulla, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypytam, bo ja jak byłam w ciąży na podtrzymaniu dostawałam luteine i też nabawiłam się mdłości i biegunek i się okazało, że organizm sie zatruł luteiną, przerzucili mnie na duphaston i było ok.
Ja dzisiaj mam mdłości tak okropne, że nic nawet nie przełknełam...
i głowa mnie boli... i @ dalej nie przyszła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobiłam rano, jedna kreska
ale w sumie, serduszkowaliśmy 21 dnia, dziś jest 32, to 11 dni. Poczekam do niedzieli i najwyżej znowu zrobię. Albo w poniedziałek z krwi. Ciągle coś tam plamię, ale do @ to w ogóle niepodobne... poza tym tą szyjkę badałam 2 razy dziennie, bo ona też jakaś dziwna się zrobiła, wysoko, miękka, i taka jakby, szeroka? Taka opuchnięta jakby, nie pamiętam żebym normalnie taką miała podczas @, no i może tym ciągłym ruszaniem tej szyjki też to plamienie wywołuję... nie będę ruszać 2 dni i zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 23:42