Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA to mozliwe ze od macania. Sluszalam ze przez to mozna plamic.
Ja ostatnio 4 dni przed okresem plamilam.
I jeszcze lekarz mi mowil ze plamienia zamiast okresu moga sie pojawic w cyklu bezowulacyjnym (jak endometrium bardzo cienkie i jajeczka nie ma to nie ma sie z czego oczyszczac) i wtedy one oznaczaja nowy cykl i raz na jakis czas moze sie zdarzyc cos takiego... Jak ja bylam z takim masakrycznym okresem to mi tlumaczyl ze u niektorych dziewczyn czasem pojawi sie taki cykl 60 dniowy i najczesciej to sa dwa cykle nie oddzielone okresem jeden bezowulacyjny a drugi normalny albo wlasnie takim plamieniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez tak mysle, zobaczymy jak jutro. Tyle ze teraz kompletnie nie wiem kiedy progesteron badac. Bede musiała do kolejnego cyklu czekac
-
nick nieaktualnyJa stawiam ze 23 dnia cyklu mialas owulacje jak sluz byl rozciagliwy. Wiec sobie oblicz od tego 7 dni jesli bedzie sie utrzymyeac temperatura na tym poziomie i zbadaj. Miej po prostu poprawke ze owulacja mogla byc dzien wczesnien czy pozniej.ale jak byla to progesteron to pokaze
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa, ja też myślę, że już była ovu
Ciri, nie sądzę żebyśmy się starali w kolejnym cyklu... nie kumam co się dzieje z moim cyklem, raz 26 dni, potem 33, zawsze z plamieniami, trzeba z tym najpierw porządek zrobić. Nie planuję kolejnej ciąży przeleżeć.
Poza tym właśnie udało mi się przenieść do mniejszego rossmanna, bliżej domu, z fajniejszym przełożonym, wszystko jakby się zaczynało układaćtrochę tam posiedzę, przedłużą mi umowe i można zaciążać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sumie jak tak sobie przypomne, to mialam idealne regularne cykle przed pierwszą ciążą, którą poroniłam w 6tc. Potem miałam skrobankę i przy drugiej ciązy już cały czas plamiłam.. i po porodzie już też, więc może to kwestia tej skrobanki może, cholera wie.
-
nick nieaktualnyKurde... Ja mysle ze raczej nie skrobanki tylko cos Ci sie po tej ciazy nie do konca wyregulowalo a raczej ona Ci rozregulowala organizm... Choc moze te plamienia to efekt niedomykalnosci szyjki? Ze zaczynasz troszke wczesnie sie luszczyc i zamist te kilka kropli zostac w srodku to wylatuja na zewnatrz? Choc nie slyszalam takiej teori to jak hormony beda spoko to kto wie czy nie moze tak byc..
-
nick nieaktualnyolencja wrote:a to fajnie masz,ja bym chciala od nich di chiro inozytol, moze widzialas go w aptece? jest swietny na pco
no ja pilam plodnsc i relaks przez 2 cykle a teraz wzielam wszystkie 3 i zadzialam szokowo:D moze sie wreszcie cos ruszy -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Kurde... Ja mysle ze raczej nie skrobanki tylko cos Ci sie po tej ciazy nie do konca wyregulowalo a raczej ona Ci rozregulowala organizm... Choc moze te plamienia to efekt niedomykalnosci szyjki? Ze zaczynasz troszke wczesnie sie luszczyc i zamist te kilka kropli zostac w srodku to wylatuja na zewnatrz? Choc nie slyszalam takiej teori to jak hormony beda spoko to kto wie czy nie moze tak byc..
te plamienia są raczej trochę obfitsze niż kilka kropli... już się ostatnio zastanawiałam nawet nad endometriozą... moja mama ma raka szyjki macicy i miała ostatnio wszystko wycinane i też miała endometriozę, ktora nie wyszła wczesniej w żadnych badaniach, więc może i ja tak mam, zobaczymy co ten lekarz powie, bo to inny niż do tej pory -
nick nieaktualnyUdostepnij wykres
Ja tez poprosze o interpretacje - nie wiem czy ciaza jest mozliwa w takiej sytuacji. Dzis trzeci dzien po terminie @ mam regularne 27 dniowe cykle - of mi cos wydziwia i przezunal termin @. Ale generalnie mialam dostac w srode. Robilam test z allegro co prawda w dniu spodziewanej @ i wyszedl negatywny. Nie wiem o co chodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodobno nie wiem ile jest w tym prawdy pecherzyk mogl nie peknac tylko sie wchlonac. Ale to nie jestem tego pewna czy tak rzeczywiscie moze byc. Ogolnie temperatura na owulacje zbytnio nie wskazuje a jak byla to.... No nie wiem nie jestem lekarzem mysle jednak ze co tu nie zagralo. Moze i ciaza ale mnie to nie wyglada. Choc juz rozne dziwne wykresy widzialam ciazowe.