Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
trochę mi zeszło wszystko nadrobićmój weekend na wsi u znajomych kończy się dziś i wieczorem wracamy do domku
jestem mega zrelaksowana
dziewczyny zapomniałam wziąć z domku euthyroxi dziś jest 4 dzień jak go nie zażywam. Planuję jutro też rano go nie wziąć i polecieć szybko rano na krew zrobić tsh i sprawdzić jak się po przerwie z lekach zachowuje, po za tym ostatnie tes robiłam początkiem maja i było lekko pnad 2.
Podpowiedzcie mi jakie jeszcze badania zrobić - jak już mnie będę kłuli to wszystko co możliwe sobie zrobię
Ach i jeszcze powiedzcie czy temperatura 3 dni pod rząd 36,2' jest normalna? Dziś drugi raz o 8.00 mierzyłam i było już 36,5' więc termometr jest ok tylko wykres wydaje się robić płaski ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 09:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaaaa jasne....
ann_je jesli chodzi o progesteron to 7-8dni po owulacji
FSH z i LH - razem w 3-5 dc
Estradiol - w owulację (ale szczerze bez monitoringu nie wiem jak okreslic ze wlasnie dzis masz owu bo wszystkie znaki na niebie i ziemi moga na to wskazuwac a owu moze nie byc...
Prolaktyne, badamy na czczo, po wyspaniu sie najlepiej 3 godziny po pobudne, dzien wczesniej bez stresow i wysilku fizycznego, seksu czy tez pieszczot. na spokojnie trzeba -
nick nieaktualnyann_je wrote:Hej
trochę mi zeszło wszystko nadrobićmój weekend na wsi u znajomych kończy się dziś i wieczorem wracamy do domku
jestem mega zrelaksowana
dziewczyny zapomniałam wziąć z domku euthyroxi dziś jest 4 dzień jak go nie zażywam. Planuję jutro też rano go nie wziąć i polecieć szybko rano na krew zrobić tsh i sprawdzić jak się po przerwie z lekach zachowuje, po za tym ostatnie tes robiłam początkiem maja i było lekko pnad 2.
Podpowiedzcie mi jakie jeszcze badania zrobić - jak już mnie będę kłuli to wszystko co możliwe sobie zrobię
Ach i jeszcze powiedzcie czy temperatura 3 dni pod rząd 36,2' jest normalna? Dziś drugi raz o 8.00 mierzyłam i było już 36,5' więc termometr jest ok tylko wykres wydaje się robić płaski ehhdc
-
Picja ten costagnus i inofem dziwnie na mnei działaja powiedizałbym że uspokajająco. wysypało mnie troszke pryszczami. I w tym cyklu przez ostatnie dni miałam strasznei dużo śluzu a wczoraj nawet troszkę plamienei. no zobaczymy co z tego będzie.
Zasatanawiam się nad tym plamieniem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Gdzies czytałam ze płaskie kilkudniowe temperatury to normujaca sie prolaktyna. Zreszta patrz na moj szczęśliwy cykl. W czasie tego plaskiego okresu miałam owulacje. Bo z badan krwi wynika ze byla 14 lub 15
dc
a kiedy of wyznacza owulację? Dzień po jak podniesie się temperatura?
Ciri dziekizrobię jutro prolktyne tsh całe i tydzień po owulacji progesteron
wystarczy
Hmmm jakie by tu Ci pytanie jeszcze zadać, żebyś z nami została...
Jak się czujesz?
A tak serio fajnie jak tutaj zaglądają mamusie bo to też nas przybliża do celu dając nadzieję i też doświadczenie bo już będziemy wiedzieć co robić np przy bełcikach podczas jazdy samochodem :* -
nick nieaktualny