Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Zinterpretowalybyscie mi moj wykres? chodzi o to czy jest trojstopniowy czy to mi sie tylko tak wydaje? wiem ze troche zaniedbalam mierzenie bo ani 6 wszystkich przed skokiem nie mam, ani 3go po... Moj wykres ; enpr.pl/9160[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
rebe wrote:jak myslicie kiedy byla owu?
system zaznaczyl mi ja na 25 dc ,ale ja mysle, zebyla 24....
jak uwazacie? -
Rebe widzisz cala zasada jest dosc obszerna do wytlumaczenia
w pierwszej fazie powinno wystapic szesc temperatur nizszych po,,ktorych jesli nastepuje skok temperatur i trwa minimum 3 dni to oznacza,ze owulacja miala miejsce. Skok temperatury powinien byc tez poprzedzony szczytem sluzu ( ostatni dzien sluzuz plodnego) . Te zasady powinny byc spelnione by stwierdzic,ze owulacja sie odbyla. A mogla ona miec miejsce kilka dni przed skokiem, w dniu skoku lub 3 dni po. Taka jest ustalona zasada.
Spojrzalam na Twoj wykres ponownie i pojawil mi sie inny niz poprzednio wiec odwoluje to co napisalamskok nastapil 25dc a to oznacza,ze owulacja mogla miec miejsce zarowno 23,24,25 i 26dc. Ja bym stawiala na 24-25 dc. Nie wiem dlaczego poprzednio wyskoczyl mi zupelnie inny wykres.
-
Dziewczyny, pomożecie?
To mój pierwszy cykl, w którym prowadzę wykres. System zaznaczył mi owulację w 12 dniu cyklu. Mam cykle regularne 30-dniowe. Czy to oby nie za wcześnie na owulację? Nie chorowałam, nie stresowałam się... Myślałam, że owulacja przyjdzie w 16-17 dniu cyklu, tak jak miesiąc temu. A tutaj taki psikus:) Co o tym myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny