Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
eh no i już głupieję... śluz kremowy biały z jednym przeźroczystym glutem trochę bardziej zbita konsystencja niż białko jaja - bardziej galaretka... ale też rozciągliwy tak na 3cm... zaznaczam chyba, że rozciągliwy bo niby takie są zalecenia, żeby ten najlepszy śluz zaznaczyć
Co na poprawę śluzu stosujecie? Coś o wiesiołku mi przemknęło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 13:04
-
Czesc dziewczyny, prosze Was o pomoc w interpretacji mojego wykresu. Czy owu byla 10 dc tak jak wskazuje ovufriend czy 14 dc (lub dzis 15 dc) tak jak wskazuje test owulacyjny? Zawsze mialam ovu 14-16 dc a teraz na podstawie temp zaznaczylo mi 10dc i nie wiem co o tym myslec,. W przyszlym cyklu chcielibysmy sprobowac począć nasze 2 dziecko i tak ciagle mysle o tej owu...
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
https://ovufriend.pl/graph/c7d8d2d8b02d97a97fce882899e7199a
oto moj wykres jeszcze nie zakonczony
Zgóry dziękuję za pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 15:38
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualnyhej moze ktos podpowie o co chodzi z moim wykresem? dwa razy mialam krwawienie...nie wiem czy traktowac to jako okres i poczatek nowego cyklu czy jako dosc obfite krwawienie miedzymiesiaczkowe....Do lekarza ide dopiero za dwa tygodnie ........help;-) dziwny ten cykl, wogole nie moge go rozgryzc;-P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 15:45
-
Mam w tym mce podobna sytuacje z tym że ja nie robie testó owu bo w moim przypadku (PCOS) wychodzą kilka razy w miesiącu dodatnie.
Według mnie istotne temp będą z dwóch najbliższych dni . Ovu jak zaznacza przerywana linią to jest prawdopodobna ale jeszce nie ostateczna ovu. Bo ovu można wyznaczyć po zakończonym cyklu a bynajmniej nie można przewidziec co się bedzie działo w dalszej częsci cyklu. Więc spkojnie musimy czekać.
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:marianetka a to taka żywa krew czy taka brązoa?
na poczatku to bylo jasno brazowe plamienie a po dwoch dniach obfite krwawienie koloru ciemnobrazowego .....natomiast po wizycie w toalecie na papierze bylo widac jasno czerwona krew... przepraszam za szczegoly;-) -
hej witam to moj 7 cykl staran , ale pierwszy z ovufr. Co myslicie o moim wykresie czy tym razem jest jakas szansa? cykle mam 32-33dni , ale owulke wykrylo mi wczesniej niz normalnie sama sobie obliczalam i przesunelo mi termin kolejnej miesiaczki normalnie powinnam miec 18-19 lipiec a przesunelo mi na 14lipca. Owszem kiedys zdarzaly mi sie krotkie cykle nawet 25 dniowe wiec moze tak jest i teraz i moze wkoncu sie udalo jak myslicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 17:33
cykl staran- 10
-
Ruda może wprowadź chociaż kilka tych obserwacji na ovufr zobaczysz jak bedzie je interpretował i nam będzie łatwiej coś powiedzieć.
Ogólnie to wykres wygląda tak jakby już było po ovu i ten spadek temp jak przed miesiączką.
cykle są kuźwa nie obliczalne
-
rzeczywiscie teraz nie jest zaznaczone ale wczesniej byl zaznaczony termin kolejnej @ na 18 lipca i tak tez powinnam dostac, a po wykryciu owulki zmienilo sie zaznaczenie na 14 lipca a teraz juz tego nie ma. To moj pierwszy cykl staran z ovufr. dlatego pytam i do konca nie wiem o co chodzi z tym wykresem. A tak ogolnie to moj 7 cykl staran.cykl staran- 10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny