Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ruda69742 wrote:dziekuje za odpowiedzi, wyglada na to, ze musze tylko czekac i to ten czas czekania najgorszy, zawsze wariuje i jestem taka niecierpliwa
Martwi mnie ten dzisiejszy spadek temp. i nie wiem czy jest jeszcze jakas nadzieja ;-(
To jak każda z Nas nie znosi czekania ..
-
wiewiórka17 wrote:co myslicie o moim wykresie ?
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRóżnie to bywa z tymi spadkami. Czasem wykresy pięknie rosną jak na drożdżach a czasem nie. Ja nie miałam ani razu 37 stopni:) nawet w szczęśliwy cyklu:). Ciekawe czy ktos kiedys wynajdzie prawidlowosc. Jak to właściwie jest...
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Marianetka takie plamienie w srodu cyklu może oznaczać niedomogę progesteronu.
Czyli tak jak na wykresie dwa dni lekkie krawienie a potem to już tylko plamienie.
Owulacji też nie było.
a masz jeszcze jakieś inne wykresy cz tylko ten jeden?
mam jeszcze kilka, ten jest z zeszlego miesiaca...
Od roku staram się zajść w ciąże, wyniki badań męża sa OK, moje chyba tez, oprócz niskiego progesteronu 6,9ng/ml w drugiej fazie cyklu, moze to jest przeszkoda w zajsciu...?? za tydzien ide z wynikami do lekarza... -
niski progesteron wyjaśniałby te plamienia. Progesteron jest niezbędny do zagnieżdżenia oraz utrzymanie ciąży jego spadek powoduje złuszanie sie oraz comiesięczne krwawienie.
Wykres z poprzedniego miesiąca jest ok- wahania w II fazie są ale to w normie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Dziewczyny czy moja temp jak na początek cyklu nie jest za wysoka? Co prawda to dopiero początek pomiarów ale zastanawiam się czy może być temp 37 zaraz po @
-
Baronowa_83 wrote:Ewidentnie chce co coś powiedzieć, cos na literę w- np. Szykuj Wyprawkę
Może to jednak znaczy WyluzujWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 08:09
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny