Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Staram się o maleństwo od września 2014. Po drodze biochemiczna i poronienie w 10tc. Temperaturę zaczęłam mierzyć od poronienia w marcu (obecnie 4 cykl z ovufriend) i jeszcze nie do końca się w tym wszystkim czuję pewnie. Jak to jest z tym spadkiem temperatury w trakcie implantacji? Przeglądałam w bazie dziś sporo wykresów ciążowych i w sumie na niewielu był konkretny spadek. Czy spadek do linii kontrolnej w ogóle może wskazywać na implantację czy to raczej koniec złudzeń, bo nadciąga @?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 17:12
-
nick nieaktualnySpadek implantacyjny to mit
Malo kto go ma, juz bardziej prawdopodobne ze trafi sie plamienie implantacyjne. Zadne naukowe zrodla nie mowia o spadku temperatury w dniu implantacji, przynajmniej ja takich nie znalazlam za to artykul w ktorym bylo napisane ze kobiety go wypatruja a tak naprawde on nic nie oznacza. Spadek do lini nie powinien nastepowac bo moze wskazywac na niedobor jakiegos hormonu, pytanie czy odbije jeszcze.... a kiedy masz termin @?
-
Tak mi się zdawało, zwłaszcza, że na prawdę przejrzałam sporo tych ciążowych wykresów i bardzo rzadko tam były większe spadki. @ powinna przyjść 16.07 ale ostatnio faza lutealna trwała i 11-12 dni więc upewniając się, że spadek na implantację jest przereklamowany, zakładam, że to już nurkowanie na wykresie na @ na 14.07...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCZy mój wykres jest normalny? Owulki nie zauważyłam i te niskie tempki to chyba cykl bezowulacyjny. Miała któraś z was tak?
https://ovufriend.pl/graph/458e2157278e62a6e699c3ff7b1c6a31[/url -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny