X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na owulację czekałam rok :( to jest moja pierwsza owulka odkąd zaczęliśmy starania i obserwację cyklu. A kto wie, może to pierwsza w całym życiu? Na pewno jedna z nielicznych.

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej.. wiesz a może jest tak rzadko, ale jak już przyjdzie to zaprowadzi łat i porządek i przy okazji pozwoli się zagnieździć małej fasolince. Trzymam mocno kciuki. Z tego ci widziałam za 3 dni @ ? Nie kusi Cię testu zrobić? wiem, że za wcześnie..

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że to nie pierwszy i nie ostatni cykl owulacyjny ;) @ spodziewam się w piątek i na razie mnie nie kusi by zrobić test. Chociaż dwa już czekają w domu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze, że nie kusi :) czy się ma test czy się nie ma to po owulce i tak już cudu nikt nie zdziała :P

Obyś każdy następny cykl miała owulacyjny, ale nie ukrywam super by było jak by się udało :)

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że byłoby super :D a nadzieja umiera ostatnia :)

Dziękuje kochana <3

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie..
    Czy bezowulacyjny mam cykl i dlategoż spóźnia się @ ?
    Cykle me 29-32 dni liczą a ten już 36 liczy i tempa rośnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stawiam ze tak. :) kazda kobieta moze miec raz w roku bezowulacyjny. Wtedy mooze trwac normalnie, albo moze przyjsc pozna owulacja i w koncu @ a w strajnych przypadkach trzeba wywolac :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a Ty jak sie czujesz? Co u Ciebie slychac? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

A u mnie dobrze dobrzem, choc nie obylo sie bez wizyty w szpitalu... niestety mimo braku przeciwskazan do jazdy na rowerze nie moge tego robic i sie przmeczac bo zaczynam krwawic ;/ wiec jest kiszka ale teraz sie oszczedzam i obserwuje i mam nadzieje ze juz glupot zadnych moj organizm nie bedzie wyczynial.
    Bedac w szpitalu widzialam zarodek z podobno echem serduszka :) a czekam do przyszlej srody na potwierdzenie ze dzieciaczek dobrze sie rozwija :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 22:24

Paulette, venaewa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki to ja się tam odezwę ;)

• venaewa Koleżanka

Wysłany: 15 lipca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Wracam po dłuższym czasie bo wyjechałam z moim facetem za granicę i nie miałam możliwości korzystania z OF. Lecimy dalej ze staraniami powodzenia dla was i dla mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 11:53

• 78beti Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa i chciałabym Was podpytac czy pomimo tego że mam temperaturę na poziomie 36,7 to mogę jeszcze liczyć na ciąże ?

wklejam link do wykresu bo nie wiem czy jest widoczny :(
    96d2615c2c5ffda396f3b43ec8df806a.png

https://www.maluchy.pl/li-73179.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć 78beti, możesz liczyć na ciążę, tempka znacząco nie spadła, więc szansa jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie ze mozesz. Nie ma znaczenia jaka masz temperature musi byc po prostu wyzsza niz w pierwszej fazie a jak wysoka to indywidualna sprawa. Jesli wyjsciowa masz np 36,3 to wiadomo ze nie bedziesz miala nagle 37... Spojrz na moj wykres. Mnie skacze raz nizej raz wyzej mam a w ciazy jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 podejrzałam twój wykres i nie widać u ciebie znaczącego spadku tempki przy zagnieżdżaniu a myślałam że tak zawsze jest. Spójrz proszę na mój wykres, myślisz że może coś z tego byc, o ile była owulacja?

https://ovufriend.pl/graph/458e2157278e62a6e699c3ff7b1c6a31

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyglada jakby owu byla i szansa jak byl seksik zawsze jest. Na razie nic nie da sie powiedziec mniej wiecej do 10dpo to takie jasnowidztwo.
    A spadek implantacyjny to mit. Nie ma zadnych naukowych dowodow ze cos takiego istnieje a szykalam wielu artykolow. Predzej tak jak u mnie po implantacji jest wzrost temperatury a potem spada i sie utrzymuje ale na to nie ma reguly. Sa dziewczyny gdzie w dniu testu temperatura spada przez kilka dni a potem sie uspokaja na jakims poziomie i tak zostaje wiec to sprawa totalnie indywidualna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mnie miło zaskoczyła ta wiadomość, dzięki że to napisałaś, także więc nie ma co się stresować tak tą tempką.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma. Kazdy ma inaczej a jak bedzie u Ciebie nikt nie wie. Szukaj raczej anomali. Jeslo masz kaiazkowe wykresy to jak zajdziesz jest duze prawdopodobienstwo ze da Ci popalic wykres ;p i dasz go na straty ;) tak czesto dziewczyny maja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mogłabyś mi jeszcze napisac jak u ciebie ze sluzem? Odkąd zaszłaś to masz go sporo i ma konsystencję kremową, ja u siebie nie zauważyłam wogóle śluzu płodnego tylko wodnisty. A teraz to mam bardzo nie wiele.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie mialam w owulacje sluzu rozciagliwego czasem wodnisty albo w ogole. Teraz tez nie mam sluzu w ogole. Wiec to wszystko to kwestia indywidualna.

‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ