X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na owulację czekałam rok :( to jest moja pierwsza owulka odkąd zaczęliśmy starania i obserwację cyklu. A kto wie, może to pierwsza w całym życiu? Na pewno jedna z nielicznych.

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej.. wiesz a może jest tak rzadko, ale jak już przyjdzie to zaprowadzi łat i porządek i przy okazji pozwoli się zagnieździć małej fasolince. Trzymam mocno kciuki. Z tego ci widziałam za 3 dni @ ? Nie kusi Cię testu zrobić? wiem, że za wcześnie..

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że to nie pierwszy i nie ostatni cykl owulacyjny ;) @ spodziewam się w piątek i na razie mnie nie kusi by zrobić test. Chociaż dwa już czekają w domu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze, że nie kusi :) czy się ma test czy się nie ma to po owulce i tak już cudu nikt nie zdziała :P

Obyś każdy następny cykl miała owulacyjny, ale nie ukrywam super by było jak by się udało :)

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że byłoby super :D a nadzieja umiera ostatnia :)

Dziękuje kochana <3

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie..
    Czy bezowulacyjny mam cykl i dlategoż spóźnia się @ ?
    Cykle me 29-32 dni liczą a ten już 36 liczy i tempa rośnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stawiam ze tak. :) kazda kobieta moze miec raz w roku bezowulacyjny. Wtedy mooze trwac normalnie, albo moze przyjsc pozna owulacja i w koncu @ a w strajnych przypadkach trzeba wywolac :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a Ty jak sie czujesz? Co u Ciebie slychac? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

A u mnie dobrze dobrzem, choc nie obylo sie bez wizyty w szpitalu... niestety mimo braku przeciwskazan do jazdy na rowerze nie moge tego robic i sie przmeczac bo zaczynam krwawic ;/ wiec jest kiszka ale teraz sie oszczedzam i obserwuje i mam nadzieje ze juz glupot zadnych moj organizm nie bedzie wyczynial.
    Bedac w szpitalu widzialam zarodek z podobno echem serduszka :) a czekam do przyszlej srody na potwierdzenie ze dzieciaczek dobrze sie rozwija :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 22:24

Paulette, venaewa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki to ja się tam odezwę ;)

• venaewa Koleżanka

Wysłany: 15 lipca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Wracam po dłuższym czasie bo wyjechałam z moim facetem za granicę i nie miałam możliwości korzystania z OF. Lecimy dalej ze staraniami powodzenia dla was i dla mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 11:53

• 78beti Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa i chciałabym Was podpytac czy pomimo tego że mam temperaturę na poziomie 36,7 to mogę jeszcze liczyć na ciąże ?

wklejam link do wykresu bo nie wiem czy jest widoczny :(
    96d2615c2c5ffda396f3b43ec8df806a.png

https://www.maluchy.pl/li-73179.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć 78beti, możesz liczyć na ciążę, tempka znacząco nie spadła, więc szansa jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie ze mozesz. Nie ma znaczenia jaka masz temperature musi byc po prostu wyzsza niz w pierwszej fazie a jak wysoka to indywidualna sprawa. Jesli wyjsciowa masz np 36,3 to wiadomo ze nie bedziesz miala nagle 37... Spojrz na moj wykres. Mnie skacze raz nizej raz wyzej mam a w ciazy jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 podejrzałam twój wykres i nie widać u ciebie znaczącego spadku tempki przy zagnieżdżaniu a myślałam że tak zawsze jest. Spójrz proszę na mój wykres, myślisz że może coś z tego byc, o ile była owulacja?

https://ovufriend.pl/graph/458e2157278e62a6e699c3ff7b1c6a31

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyglada jakby owu byla i szansa jak byl seksik zawsze jest. Na razie nic nie da sie powiedziec mniej wiecej do 10dpo to takie jasnowidztwo.
    A spadek implantacyjny to mit. Nie ma zadnych naukowych dowodow ze cos takiego istnieje a szykalam wielu artykolow. Predzej tak jak u mnie po implantacji jest wzrost temperatury a potem spada i sie utrzymuje ale na to nie ma reguly. Sa dziewczyny gdzie w dniu testu temperatura spada przez kilka dni a potem sie uspokaja na jakims poziomie i tak zostaje wiec to sprawa totalnie indywidualna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mnie miło zaskoczyła ta wiadomość, dzięki że to napisałaś, także więc nie ma co się stresować tak tą tempką.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma. Kazdy ma inaczej a jak bedzie u Ciebie nikt nie wie. Szukaj raczej anomali. Jeslo masz kaiazkowe wykresy to jak zajdziesz jest duze prawdopodobienstwo ze da Ci popalic wykres ;p i dasz go na straty ;) tak czesto dziewczyny maja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mogłabyś mi jeszcze napisac jak u ciebie ze sluzem? Odkąd zaszłaś to masz go sporo i ma konsystencję kremową, ja u siebie nie zauważyłam wogóle śluzu płodnego tylko wodnisty. A teraz to mam bardzo nie wiele.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie mialam w owulacje sluzu rozciagliwego czasem wodnisty albo w ogole. Teraz tez nie mam sluzu w ogole. Wiec to wszystko to kwestia indywidualna.

‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ