Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
A u mnie dobrze dobrzem, choc nie obylo sie bez wizyty w szpitalu... niestety mimo braku przeciwskazan do jazdy na rowerze nie moge tego robic i sie przmeczac bo zaczynam krwawic ;/ wiec jest kiszka ale teraz sie oszczedzam i obserwuje i mam nadzieje ze juz glupot zadnych moj organizm nie bedzie wyczynial.
Bedac w szpitalu widzialam zarodek z podobno echem serduszkaa czekam do przyszlej srody na potwierdzenie ze dzieciaczek dobrze sie rozwija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 22:24
Paulette, venaewa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiscie ze mozesz. Nie ma znaczenia jaka masz temperature musi byc po prostu wyzsza niz w pierwszej fazie a jak wysoka to indywidualna sprawa. Jesli wyjsciowa masz np 36,3 to wiadomo ze nie bedziesz miala nagle 37... Spojrz na moj wykres. Mnie skacze raz nizej raz wyzej mam a w ciazy jestem
-
nick nieaktualnyCiri22 podejrzałam twój wykres i nie widać u ciebie znaczącego spadku tempki przy zagnieżdżaniu a myślałam że tak zawsze jest. Spójrz proszę na mój wykres, myślisz że może coś z tego byc, o ile była owulacja?
https://ovufriend.pl/graph/458e2157278e62a6e699c3ff7b1c6a31 -
nick nieaktualnyWyglada jakby owu byla i szansa jak byl seksik zawsze jest. Na razie nic nie da sie powiedziec mniej wiecej do 10dpo to takie jasnowidztwo.
A spadek implantacyjny to mit. Nie ma zadnych naukowych dowodow ze cos takiego istnieje a szykalam wielu artykolow. Predzej tak jak u mnie po implantacji jest wzrost temperatury a potem spada i sie utrzymuje ale na to nie ma reguly. Sa dziewczyny gdzie w dniu testu temperatura spada przez kilka dni a potem sie uspokaja na jakims poziomie i tak zostaje wiec to sprawa totalnie indywidualna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny