Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySorry ze tak dlugo. Moim zdaniem powinnas udac sie do ginekologa. Tak krotka pierwsza faza moze powodowac ze endometrium nie jest wystarczajaco grube co doprowadzi do problemu z zagniezdzeniem oraz ze jajeczko nie do konca jest rozwiniete gdy peka pecherzyk... To moze Ci utrudnic zajacie w ciaze... Taki cykl od 24 dni w zwyz spoko ale tu troche za szybko... Choc moze lekarz po zbadaniu stwierdzi ze wszystko ok dotego proponuje zrobic badania hormonalne bo druga faza tez kiepawo do gory idzie temperatura.
-
Problem w tym, że wszystkie badania mam w normie.. a co któryś cykl zdarza mi się właśnie tak krótki. Temperatura w tym cyklu płata mi figle. Dlatego właśnie prosiłam o interpretację. Nigdy nie mam w 2fazie spadków i temp zawsze wyższa.. w tym nie widzę różnicy między fazami ;/
-
nick nieaktualnyMoze po prostu taka Twoja uroda.... A masz na zmiane owulacje? Raz z jednego raz z drugiego jajnika? Bo jak nie to moze jeden jest slabszy i jak z niego jest owulacja to moze byc taka kijowa... Ja tumam zbyt mala wiedze by Ci cos wiecej doradzic.. ;(
Ale widac roznice miedzy 1 a 2 faza tylko ze tak jakby progesteron w tym cyklu nie domagal. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya szybko spadla temperatura...moim zdaniem to jesli masz tak krotka 2 faze cyklu powinnas udac sie do lekarza bo na ciaze raczej szans nie masz bo zagniezdzenie zwykle bywa wlasnie miedzy 6-12 dniem cyklu wiec jesli wczesniej masz okres to sie nie zagniezdzi... ale jest szansa ze jeszcze odbije.. Trzeba czekac
-
nick nieaktualnyCiri ma racje, masz krotka faze lutealna, powinna ona trwac min 10 dni zeby byla szansa na zagniezdenie, mialam ten sam problem, 2 dni po owu przez 10 dni bralam progesteron i w drugim cyklu leczenia udalo sie
chyba ze u Ciebie dluzej utrzyma sie taka temp i @ przyjdzie za ok 4-5 dni
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny