X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo już tak myślę, czy ze mną jest wszystko dobrze? Ale skoro w końcu natrafiłam na osobę, która ma podobnie to odetchnę sobie. Miłej ciąży!:-D

• zazu23l Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu30-odnosnie ze sluzem to mysle jak ciri22,a nawet powiem wiecej,ze kazda ciaza moze miec inne objawy.Ja urodzilam 3jke chlopakow,a objawy w poszczeg.ciazach byly rozne :)Co do twojej temp.,to jak najbardziej moze byc owulacyjna :)

zazu23l
    ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu30 wrote:
    No bo już tak myślę, czy ze mną jest wszystko dobrze? Ale skoro w końcu natrafiłam na osobę, która ma podobnie to odetchnę sobie. Miłej ciąży!:-D
    Powiem Ci ze bolu cyckow tez nie mam ;p i gdyby nie groszek na usg i brak miesiaczki nie wpadlabym na to ze jestem w ciazy. Nie mam objawow opisywanych przez inne dziewczyny. (mam troszke mdlosxi ale to mozna by podciagnac pod wirusowke bo nawet mam biegunke) wiec jednoznacznych obajow brak

• zazu23l Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też w ciazy z piersiami nic nie mialam..doslownie ;)....nie swedzialy,nie bolaly i nic a nic nie urosly,jak mialam male tak mam :(

zazu23l
    ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jeszcze raz prosze Was o pomoc. Zrobiłam wczoraj beta hcg ( wiem że trochę za wczesnie bo mam cykle zwykle około 35 dniowe ) i mam 1,99 gdzie poniżej 1 to kobiety nieciężarne a 3 tydzień jest od 5. Czy możliwe że to jest wczesna ciąża czy mam juz sobie nie robic nadzieji

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa sprawa. Ja bety nigdy nie robiłam, w ciąży też nie byłam, więc nie orientuję się zbyt dobrze w tym temacie, ale wydaje mi się, że w 12dpo powinna być wyższa. Licząc od początku cyklu byłabyś w 3 tyg+ kilka dni (jeśli się mylę, proszę mnie poprawić). Powinna być powyżej 5.

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe. Ale nie musi czasem bete podwyzszaja inne rzeczy niz ciaza. Zrob za dwa dni. Jesli nadal bedzie tak samo wysoko i nic nie urosnie ifz do gina bo to moze byc torbiel np ona moze wydzielac hcg ale w malych ilosciach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli to 12 dc to do zagniezdzenia moglo dojsc dopiero co. I wtedy mogla jeszcze nie urosnac. Ale rownie dobrze to moze byc ciaza biochemiczna lub tak jak mowilam torbiel. Powtorz za dwa dni to bedziesz wiedziec co i jak.

• 78beti Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam długie cykle jesli doszło do zagnieżdżenia to pomiędzy sobotą a poniedziałkiem a ja betę zrobiłam w środę. Tez jestem zdziwiona tym wynikiem bo zawsze niezaleznie kiedy bym jej nie zrobiła ( nawet tak wczesnie) była poniżej 1. Myślicie że zrobić bete jutro czy zaczekac do poniedziałku ? Torbieli nigdy nie miałam więc nie wiem jak to przy nich jest

venaewa lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli wytrzymasz do poniedziałku to poczekaj ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bywa roznie czasem bola czasem nie. Czasem daja dodatnia bete czasem nie. Wiec albo urosnie i bedzie dziecko albo kolejny wynik bedzie nizszy i bedzie okres. Ten wynik jest z dzis czy wczoraj?

• 78beti Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z wczoraj. Poczekam chyba do poniedziałku, żeby miec pewność

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wczoraj to zrob jutro bo przyrost liczy sie co 48 godzin czy jest dobry

• 78beti Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie będzie to jeszcze za wczesnie skoro okres mam dostać najwczesniej 21-07?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Chodzi o to zeby sprawdzic czy przyrasta. Ja robilam bete 10dpo i bylo to na 5 dni przed okresem i mialam 35 nastepny wynik po 48 godzinach 124. Liczy sie ile przyroslo. Jesli jestes w ciazy to juz jutro powinno byc powyzej 5 wynik. A w poniedzialek to juz o wiele wyzszy. Ale od a Ciebie zalezy czy poczekasz czy pojdziesz

• 78beti Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za rady. Pójdę jutro i zobaczymy co i jak

• ania_UK Debiutantka

Wysłany: 17 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto może zerknąć na moj wykres prosze

6c33397f794ba798bba82c07a143582f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety lecz Twoj wykres na razie na nic jednoznacznego nie wskazuje, moze owulacja byla kilka dni temu i temperatura bezdie rosnac a moze znow spasc i niestety pokaze ze owulacji nie bylo..... Trzeba jeszcze kilka dni poczekac.

• Asmee Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co powiecie o moim wykresie, bo mnie ten cykl totalnie zaskakuje..
    cdd93dc6936d9be674d94d041616773f.png

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ania_UK Debiutantka

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Niestety lecz Twoj wykres na razie na nic jednoznacznego nie wskazuje, moze owulacja byla kilka dni temu i temperatura bezdie rosnac a moze znow spasc i niestety pokaze ze owulacji nie bylo..... Trzeba jeszcze kilka dni poczekac.

dziekuje bardzo,w takim razie czekam..:)

6c33397f794ba798bba82c07a143582f.png
‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ