Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aniu30-odnosnie ze sluzem to mysle jak ciri22,a nawet powiem wiecej,ze kazda ciaza moze miec inne objawy.Ja urodzilam 3jke chlopakow,a objawy w poszczeg.ciazach byly rozne :)Co do twojej temp.,to jak najbardziej moze byc owulacyjnazazu23l
ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc -
nick nieaktualnyAniu30 wrote:No bo już tak myślę, czy ze mną jest wszystko dobrze? Ale skoro w końcu natrafiłam na osobę, która ma podobnie to odetchnę sobie. Miłej ciąży!
-
dziewczyny jeszcze raz prosze Was o pomoc. Zrobiłam wczoraj beta hcg ( wiem że trochę za wczesnie bo mam cykle zwykle około 35 dniowe ) i mam 1,99 gdzie poniżej 1 to kobiety nieciężarne a 3 tydzień jest od 5. Czy możliwe że to jest wczesna ciąża czy mam juz sobie nie robic nadziejihttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
Ciekawa sprawa. Ja bety nigdy nie robiłam, w ciąży też nie byłam, więc nie orientuję się zbyt dobrze w tym temacie, ale wydaje mi się, że w 12dpo powinna być wyższa. Licząc od początku cyklu byłabyś w 3 tyg+ kilka dni (jeśli się mylę, proszę mnie poprawić). Powinna być powyżej 5.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam długie cykle jesli doszło do zagnieżdżenia to pomiędzy sobotą a poniedziałkiem a ja betę zrobiłam w środę. Tez jestem zdziwiona tym wynikiem bo zawsze niezaleznie kiedy bym jej nie zrobiła ( nawet tak wczesnie) była poniżej 1. Myślicie że zrobić bete jutro czy zaczekac do poniedziałku ? Torbieli nigdy nie miałam więc nie wiem jak to przy nich jest
venaewa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie. Chodzi o to zeby sprawdzic czy przyrasta. Ja robilam bete 10dpo i bylo to na 5 dni przed okresem i mialam 35 nastepny wynik po 48 godzinach 124. Liczy sie ile przyroslo. Jesli jestes w ciazy to juz jutro powinno byc powyzej 5 wynik. A w poniedzialek to juz o wiele wyzszy. Ale od a Ciebie zalezy czy poczekasz czy pojdziesz
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Niestety lecz Twoj wykres na razie na nic jednoznacznego nie wskazuje, moze owulacja byla kilka dni temu i temperatura bezdie rosnac a moze znow spasc i niestety pokaze ze owulacji nie bylo..... Trzeba jeszcze kilka dni poczekac.
dziekuje bardzo,w takim razie czekam..