X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo już tak myślę, czy ze mną jest wszystko dobrze? Ale skoro w końcu natrafiłam na osobę, która ma podobnie to odetchnę sobie. Miłej ciąży!:-D

• zazu23l Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu30-odnosnie ze sluzem to mysle jak ciri22,a nawet powiem wiecej,ze kazda ciaza moze miec inne objawy.Ja urodzilam 3jke chlopakow,a objawy w poszczeg.ciazach byly rozne :)Co do twojej temp.,to jak najbardziej moze byc owulacyjna :)

zazu23l
    ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu30 wrote:
    No bo już tak myślę, czy ze mną jest wszystko dobrze? Ale skoro w końcu natrafiłam na osobę, która ma podobnie to odetchnę sobie. Miłej ciąży!:-D
    Powiem Ci ze bolu cyckow tez nie mam ;p i gdyby nie groszek na usg i brak miesiaczki nie wpadlabym na to ze jestem w ciazy. Nie mam objawow opisywanych przez inne dziewczyny. (mam troszke mdlosxi ale to mozna by podciagnac pod wirusowke bo nawet mam biegunke) wiec jednoznacznych obajow brak

• zazu23l Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też w ciazy z piersiami nic nie mialam..doslownie ;)....nie swedzialy,nie bolaly i nic a nic nie urosly,jak mialam male tak mam :(

zazu23l
    ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jeszcze raz prosze Was o pomoc. Zrobiłam wczoraj beta hcg ( wiem że trochę za wczesnie bo mam cykle zwykle około 35 dniowe ) i mam 1,99 gdzie poniżej 1 to kobiety nieciężarne a 3 tydzień jest od 5. Czy możliwe że to jest wczesna ciąża czy mam juz sobie nie robic nadzieji

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa sprawa. Ja bety nigdy nie robiłam, w ciąży też nie byłam, więc nie orientuję się zbyt dobrze w tym temacie, ale wydaje mi się, że w 12dpo powinna być wyższa. Licząc od początku cyklu byłabyś w 3 tyg+ kilka dni (jeśli się mylę, proszę mnie poprawić). Powinna być powyżej 5.

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe. Ale nie musi czasem bete podwyzszaja inne rzeczy niz ciaza. Zrob za dwa dni. Jesli nadal bedzie tak samo wysoko i nic nie urosnie ifz do gina bo to moze byc torbiel np ona moze wydzielac hcg ale w malych ilosciach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli to 12 dc to do zagniezdzenia moglo dojsc dopiero co. I wtedy mogla jeszcze nie urosnac. Ale rownie dobrze to moze byc ciaza biochemiczna lub tak jak mowilam torbiel. Powtorz za dwa dni to bedziesz wiedziec co i jak.

• 78beti Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam długie cykle jesli doszło do zagnieżdżenia to pomiędzy sobotą a poniedziałkiem a ja betę zrobiłam w środę. Tez jestem zdziwiona tym wynikiem bo zawsze niezaleznie kiedy bym jej nie zrobiła ( nawet tak wczesnie) była poniżej 1. Myślicie że zrobić bete jutro czy zaczekac do poniedziałku ? Torbieli nigdy nie miałam więc nie wiem jak to przy nich jest

venaewa lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli wytrzymasz do poniedziałku to poczekaj ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bywa roznie czasem bola czasem nie. Czasem daja dodatnia bete czasem nie. Wiec albo urosnie i bedzie dziecko albo kolejny wynik bedzie nizszy i bedzie okres. Ten wynik jest z dzis czy wczoraj?

• 78beti Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z wczoraj. Poczekam chyba do poniedziałku, żeby miec pewność

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wczoraj to zrob jutro bo przyrost liczy sie co 48 godzin czy jest dobry

• 78beti Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie będzie to jeszcze za wczesnie skoro okres mam dostać najwczesniej 21-07?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Chodzi o to zeby sprawdzic czy przyrasta. Ja robilam bete 10dpo i bylo to na 5 dni przed okresem i mialam 35 nastepny wynik po 48 godzinach 124. Liczy sie ile przyroslo. Jesli jestes w ciazy to juz jutro powinno byc powyzej 5 wynik. A w poniedzialek to juz o wiele wyzszy. Ale od a Ciebie zalezy czy poczekasz czy pojdziesz

• 78beti Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za rady. Pójdę jutro i zobaczymy co i jak

• ania_UK Debiutantka

Wysłany: 17 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto może zerknąć na moj wykres prosze

6c33397f794ba798bba82c07a143582f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety lecz Twoj wykres na razie na nic jednoznacznego nie wskazuje, moze owulacja byla kilka dni temu i temperatura bezdie rosnac a moze znow spasc i niestety pokaze ze owulacji nie bylo..... Trzeba jeszcze kilka dni poczekac.

• Asmee Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co powiecie o moim wykresie, bo mnie ten cykl totalnie zaskakuje..
    cdd93dc6936d9be674d94d041616773f.png

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ania_UK Debiutantka

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Niestety lecz Twoj wykres na razie na nic jednoznacznego nie wskazuje, moze owulacja byla kilka dni temu i temperatura bezdie rosnac a moze znow spasc i niestety pokaze ze owulacji nie bylo..... Trzeba jeszcze kilka dni poczekac.

dziekuje bardzo,w takim razie czekam..:)

6c33397f794ba798bba82c07a143582f.png
‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ