X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak mogło być ;) a ta tempka to jakiś wybryk natury :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Skrzat89 Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może ta temperatura taka była bo troszkę później ją mierzyłam.
    Teraz tylko trzymam kciuki żeby ten cykl był szczęśliwy:)

Wysłany: 24 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaciskam kciuki by tak było ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny powiedzcie mi proszę, czy to oznacza, że mam krótką fazę lutealną?!?!?!???

458e2157278e62a6e699c3ff7b1c6a31

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według ovufriend prawidłowa faza lutealna trwa 10-16 dni.
    To jest Twój pierwszy cykl z obserwacjami i mierzeniem tempki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, dopiero pierwszy. Wcześniej zapisywałam tempki ale nie potrafiłam wyrysować wykresu.

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nadal masz te zapiski to tu na OF możesz dodać wcześniejsze cykle i program sam wykres wyrysuje ;)
    Może masz fazę lut., która trwa 11 dni ;) moja ostatnio też taka była ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz problemy z tego powodu? Trudności z zajsciem? Albo plamienia brązowe pezed lub po miesiaczce? Czy jest wszystko u Ciebie ok?

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem z owulacją ;) ostatni cykl to był mój pierwszy cykl owulacyjny i do końca nie wiem jaką mam fazę lutealną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie fl trwajaca 11 dni jest ok :) Jest to juz dobry czas dzieki ktorym wiekszosc dziewczyn nie ma problemow z zajsciem w ciaze :) Bardziej mnie martwia Twoje niskie temperatur..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie...czy zawsze przed miesiaczka temperatura ciala utrzymuje sie na wyzszym poziomie, między 36,8 a 37,1...? Czy przypadkowo mi sie zaciazylo? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zawsze sie tak wysoko utrzymuje, moze rownie dobrze to byc temperatura zaburzona przez rozne czynniki, a moze byc ciaza, musisz poczekac i za kilka dni zatestowac :) Bo nawet wysoka czy tez jak znow spodnie do poprzedniego poziomu moze wskazywac lub nie wskazywac na ciaze :D

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Ciebie dopiero 8dpo wiec tak do końca nie jesteś przed miesiaczką. Niektórym dziewczynom tempka utrzymuje się wysoko nawet do dnia @ a spada dopiero w 2-3 dc. A czy przypadkiem zaciażyłaś to się okaże za kilka dni ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaz duzo dziewczyn w dniu zagniezdzenia ma skok temperatury potem spadek taki do temperatury wczesniejszej i tak sie juz utrzymuje :D

• venaewa Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. kiedy najwcześniej można zrobić test?? Jestem juz w 23/4 dc na 29/30. Nie będzie za wcześnie jak jutro rano zrobię??

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zdecydowanie bedzie za wczesnie, testuj max 2 dni przed spodziewana misiaczka ale z Twojego wykresu wynika ze mogla sie owulacja opoznic i bedziesz miala dluzszy cykl wiec musisz testowac co drugi dzien mniej wiecej od tego 27/8 dnia cyklu

• venaewa Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki

• venaewa Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 martwią Cię moje niskie tempki od owulacji? Właśnie o co może chodzić skoro progesteron wyszedł mi dobrze. No coś jest nie tak a badania wychodzą dobrze! Wrr
    zastanawiam się czy to nie przez flumycon, bo ostatnią tabletkę wzięłam w pierwszy dzień cyklu. A odkąd go brałam to i źle się czułam i ciągle @ nieregularne a przed tym było normalnie jak w zegarku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:52

• ania_UK Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie urosla tempka i na wykresie owu byla 21/7 teraz pozostaje czekać na tescik...:)

6c33397f794ba798bba82c07a143582f.png
‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ