Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak mogło być ;) a ta tempka to jakiś wybryk natury :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Skrzat89 Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może ta temperatura taka była bo troszkę później ją mierzyłam.
    Teraz tylko trzymam kciuki żeby ten cykl był szczęśliwy:)

Wysłany: 24 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaciskam kciuki by tak było ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny powiedzcie mi proszę, czy to oznacza, że mam krótką fazę lutealną?!?!?!???

458e2157278e62a6e699c3ff7b1c6a31

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według ovufriend prawidłowa faza lutealna trwa 10-16 dni.
    To jest Twój pierwszy cykl z obserwacjami i mierzeniem tempki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, dopiero pierwszy. Wcześniej zapisywałam tempki ale nie potrafiłam wyrysować wykresu.

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nadal masz te zapiski to tu na OF możesz dodać wcześniejsze cykle i program sam wykres wyrysuje ;)
    Może masz fazę lut., która trwa 11 dni ;) moja ostatnio też taka była ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz problemy z tego powodu? Trudności z zajsciem? Albo plamienia brązowe pezed lub po miesiaczce? Czy jest wszystko u Ciebie ok?

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem z owulacją ;) ostatni cykl to był mój pierwszy cykl owulacyjny i do końca nie wiem jaką mam fazę lutealną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie fl trwajaca 11 dni jest ok :) Jest to juz dobry czas dzieki ktorym wiekszosc dziewczyn nie ma problemow z zajsciem w ciaze :) Bardziej mnie martwia Twoje niskie temperatur..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie...czy zawsze przed miesiaczka temperatura ciala utrzymuje sie na wyzszym poziomie, między 36,8 a 37,1...? Czy przypadkowo mi sie zaciazylo? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zawsze sie tak wysoko utrzymuje, moze rownie dobrze to byc temperatura zaburzona przez rozne czynniki, a moze byc ciaza, musisz poczekac i za kilka dni zatestowac :) Bo nawet wysoka czy tez jak znow spodnie do poprzedniego poziomu moze wskazywac lub nie wskazywac na ciaze :D

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Ciebie dopiero 8dpo wiec tak do końca nie jesteś przed miesiaczką. Niektórym dziewczynom tempka utrzymuje się wysoko nawet do dnia @ a spada dopiero w 2-3 dc. A czy przypadkiem zaciażyłaś to się okaże za kilka dni ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaz duzo dziewczyn w dniu zagniezdzenia ma skok temperatury potem spadek taki do temperatury wczesniejszej i tak sie juz utrzymuje :D

• venaewa Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. kiedy najwcześniej można zrobić test?? Jestem juz w 23/4 dc na 29/30. Nie będzie za wcześnie jak jutro rano zrobię??

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zdecydowanie bedzie za wczesnie, testuj max 2 dni przed spodziewana misiaczka ale z Twojego wykresu wynika ze mogla sie owulacja opoznic i bedziesz miala dluzszy cykl wiec musisz testowac co drugi dzien mniej wiecej od tego 27/8 dnia cyklu

• venaewa Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki

• venaewa Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 martwią Cię moje niskie tempki od owulacji? Właśnie o co może chodzić skoro progesteron wyszedł mi dobrze. No coś jest nie tak a badania wychodzą dobrze! Wrr
    zastanawiam się czy to nie przez flumycon, bo ostatnią tabletkę wzięłam w pierwszy dzień cyklu. A odkąd go brałam to i źle się czułam i ciągle @ nieregularne a przed tym było normalnie jak w zegarku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:52

• ania_UK Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie urosla tempka i na wykresie owu byla 21/7 teraz pozostaje czekać na tescik...:)

6c33397f794ba798bba82c07a143582f.png
‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ