Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri możesz zerknąć na mój wykres? PO dzisiejszym zanotowaniu temperatury program przesunął mi termin owulacji z 13 lipca na 21 lipca, ale to raczej nie możliwe bo wtedy byłam u lekarza i na badaniu nie widział pęcherzyka Grafa... Wiem, że mam programu nie traktować jak wyroczni
Dzisiaj zrobiłam test ale z popołudniowego moczu, myślisz że coś z tego cyklu mogło wyjść? Dzisiaj skończyłam luteinę i nie mam na razie żadnych objawów - ani ciąży ani @.... -
nick nieaktualnyZrob z porannego ale nawet jak bedzieujemny to moze zagniezdzenie bylo pozniej. A program ci przesunal owu poniewaz nie masz zanotowanych zadnych objawow owulacji ani sluzu ani szyjki ani tez testow owulacyjnych tak pewnie by nie zmienil terminu owulacji. Ale masz racje mnie sietez wydaje ze byla w okolicach poprzedniego terminu. I masz ladny ten wykres
wiec mam nadzieje ze temperatura sie utrzyma i cos z tego wyjdzie.
starająca się15 lubi tę wiadomość
-
Dzięki ciri
poczekam do niedzielnego poranka
zobaczę jak jutro się zachowa temperatura. Innych objawów nie notuje bo szyjki nie potrafię badać a z śluzem też mam czasem problem żeby go odróżnić i zaznaczyć prawidłowy rodzaj więc zostałam przy tym co pewne - temperaturze
Wielkie dzięki za Twoją odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 21:22
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
u mnie dzisiaj pierwszy dzień bez luteiny, zaopatrzyłam się dzisiaj w test ciążowy Facelle z Rossmana, jutro testujechociaż dzisiaj spadek temperatury no ale zobaczymy, dam jutro znać
Mam takie pytanie, bo w czwartek jak było serduszkowanie to mąż mówił, że jestem strasznie "ciasna" w środku... To oznacza, że szyjka była zamknięta? Nie mam doświadczenia w badaniu szyjki, no a mąż też nigdy wcześniej podczas serduszkowań tego nie zauważył.... -
starająca się15 wrote:Cześć dziewczyny
Mimo wysokiej temperatury poranny test wyszedł negatywny.... Zaczęły mnie boleć plecy i podbrzusze więc @ się zbliża.... Może kolejny cykl będzie szczęśliwy
jeśli ovu wyznaczył dobrze owulacje to jeszcze za wcześnie na testowanie -
Tylko, że ovu mi przesunął dwa dni temu termin owulacji, wcześniej była według niego 13 lipca, a parę dni temu jak zaznaczyłam temperaturę to mi zmienił na 21 lipca. a wtedy nie było owulacji bo w tym dniu miałam wizytę i usg i lekarz nie widział pęcherzyka Grafa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc. Kolejny raz zwracam sie do Was o intepretacje mojego wykresu. Moze ktoras podobnie miala. Czekanie za @ a tu juz 37dc i nic. I chyba cykl bezowulacyjnyDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
hej. A ja mam pytanie. Wszedzie piszą, że najlepiej kochac sie w dniu spadku temperatury, albo nastepnego ranka (kiedy to następuje skok temp). Czy owu rzeczywiscie wystepuje w dniu spadku? Bo w ostatnim cyklu 14 dc mialam spadek temp., wieczporem tego dnia test owulacyjny pozytywny, ale bole owulacyjne mialam dopiero nastepnego dnia czyli 15 dc. W tym cyklu lepiej kochac sie w tym dniu spadkowym, czy jednak leiej poczekac do nastepnego ranka zmierzyc temp i jesli bedzie skok to od razu zadzialac- czy nie bedzie za pozno?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:16
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualnyAni tak ani tak owulacja sobie wystepuje kiedy chce jesli chodzi o skoki i spadki to owulacja moze nastapic do 3 dni od skoku temperatury i rownie dobrze 3 dni przed nia. Trzeba rowniez zauwazyc ze nie kazda kobieta jak nie kazdy cykl musi miec spadek okoloowulacyjny. Np ja 2 cykle z rzedu mialam a 3 w ktorym zaszlam juz nie. Rowniez jesli chodzi o testy owulacyjne owulacja powinna wystapic miedzy 24-36godzinami po pierwszym pozytywnym tescie ale moze w ogole nie wystapic lub wystapic wczesniej lub pozniej
-
nick nieaktualny