Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja tak miałam ale też później rozpoczęłam w tym cyklu mierzyć Tempkę bo nie mialam dostępu do Internetu. U mnie tempka rośnie w górę oby tym razem się udało do tego bóle brzucha nie ustają nasila się zmęczenie a cycki zrobiły się MEGA dużżżże
za dwa dni powinna przyjść @ zobaczymy co to będzie:)
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Zrobiłam teściku negatywny i pokusiło mnie na betę HCG też negatyw więc już tylko czekanie na @ pozostało?
-
Nie biorę progesteronu a wiem, że 8 dpo 11,26 to trochę nisko o ile to było 8 dpo. Czyli mówisz, że ovu może mnie robić w balona? I owulka była później niż pokazuje. Ogólnie to mi też się wydaje że najbardziej nasilone objawy owulki były później. Powinnam iść do gina po progesteron?
Biorę Euthyrox 25Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 18:22
-
nick nieaktualny
-
Ciri dziękuję za odpowiedzi. Mi też się wydaje, że mogło to być w niedzielę bo pamiętam jak mojego P namawiała na serduszkowanie ale wymiękł po nockach
. Jeszcze w poniedziałek miałam objawy silniejsze. Co w takiej sytuacji? Może się nie zdążyć zagnieździć jeśli już by się udało?
-
nick nieaktualny
-
No tak ale faza lutealna mi się skraca i wyjdzie wtedy 9-10 dpo to chyba za mało? No nic pozostaje chyba czekać do czwartku na rozwój sytuacji
Edit: Ciri zmieniła śluz i zobacz co wyszło bo miałam wcześniej tak wpisany ale linie były przerywane i zmieniła na inny śluz bo w sumie to chyba nie rozróżniałam wszystkich. Moje pierwsze takie dokładne obserwacje. Teraz to się martwicę bo do czwartku będzie dupa. Nie zdążyć się zagnieździć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 20:17
-
nick nieaktualnyKochana fl Ci sie nie skroci bedziesz miala po prostu dluzszy cykl jesli owu byla pozniej
fl jest zwykle stala wiec nie martw sie. Powinien byc minimum 11 dni. Ile masz zwykle?
moim zdaniem teraz jest dobrze zaznaczona owulkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 20:19
-
No właśnie ja miałam wcześniej wpisany ten wodnisty w SOB, niedz,pon i zmienilam nie wiem po co. Ja zawsze @ co 27-28 dni miałam. Tylko jest małe ale. Po poronieniu pierwszą @ miałam. 26 kwietnia zaczęłam plamić a skończyło się krwawienie po poronieniu 12 maja i 5 czerwca miałam plamienie a 6 @ się rozkręcila to nie wiem jak liczyć. I 3 lipca kolejna @ była.Czyli 28 dni miał cykl. A faza lutealna to nie wiem zawsze koło 13-14 dnia zaczynałam mieć bóle owulacyjne. Może jeszcze mi się po poronieniu wszystko miesza w organizmie.
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:No właśnie ja miałam wcześniej wpisany ten wodnisty w SOB, niedz,pon i zmienilam nie wiem po co. Ja zawsze @ co 27-28 dni miałam. Tylko jest małe ale. Po poronieniu pierwszą @ miałam. 26 kwietnia zaczęłam plamić a skończyło się krwawienie po poronieniu 12 maja i 5 czerwca miałam plamienie a 6 @ się rozkręcila to nie wiem jak liczyć. I 3 lipca kolejna @ była.Czyli 28 dni miał cykl. A faza lutealna to nie wiem zawsze koło 13-14 dnia zaczynałam mieć bóle owulacyjne. Może jeszcze mi się po poronieniu wszystko miesza w organizmie.
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:Witam Nowe i stare znajome
CIRI kochana jak sie czujesz ? Nie mozesz bez nas sie obejscU mnie nadal nic ale twardo mierze temp.
jak chcesz to zapraszam.
A ja wlasnie dzis sie na lekarza wkurzylam i musze szukac nowego chyba do prowadzenia ciazy.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kochana po poronieniu organizm moze inaczej funkcjonowac tak jak po porodzie wiec nie patrz na to patrz na swoj organizm jakby tamtej obserwacji nie bylo. Musisz poczekac bo to co bylo kiedys teraz juz taki moze nie byc... Wiec 27-28 dni moze teraz sie zamienic nawet na 40 i to bedzie w normie... musisz czekac
Ciri kochana nawet nie wiesz jak poprawiłaś mi chumorek swoją spstrzegawczoscią. Gdyby nie Ty to bym cały czas miała zły wykres. No to czekam dalej
.
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ciri kochana nawet nie wiesz jak poprawiłaś mi chumorek swoją spstrzegawczoscią. Gdyby nie Ty to bym cały czas miała zły wykres
. No to czekam dalej
.