Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Możliwe, że nie miałaś owulacji, albo była dużo później niż pokazuje OF, albo była 1-2 dni temu. Masz teraz ładny skok. A wyjaśnić może cokolwiek lekarz na USG
niestety (a szkoda) nie mamy podglądu na Twoje jajniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:43
-
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa i od razu z prośbą - pomożecie w interpretacji wykresu? Wczoraj i dziś mam dwie identycznie grube kreski na teście owulacyjnym, jednak OVU mi jeszcze owulacji nie zaznaczyło. Czy to przez powoli rosnącą temperaturę? Z reguły przy owulacji mam plamienia - czy wtedy jest szansa aby plemniki się "przebiły" czy lepiej wg Was odpuścić? Z góry dziękuję za pomoc
Wykres:
https://ovufriend.pl/graph/f6e818fba7aacdba813a82a65585b088 -
nick nieaktualnyPo pierwsze program wyznacza owulacje 3-4 dni wyzszych temperatur, po drugie moze Ci nie wyznaczyc bo masz prawie wszystkie temperatury zaburzone czyli program nie bierze ich pod uwage, czyli wykres jest do D. czemu tak masz?
Plamienie nie powinno przeszkadzac w zajsciu wiele dziewczyn je ma i w ciaze zachodzi.
Edit: masz ustawiona godzine 7 jako domyslna w sprawdzaniu temperatur, ustaw sobie 5:30 to zmienia Ci sie kropeczki na pelne czyli nie zaburzona temperatura.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 20:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny