Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic poza tym ze raczej w ciazy nie jestes. Jednym dziewczyna progesteron spada szybko i maja np spadek tylko w dniu @ lub dzien wczesniej innym spada stopniowo. Zwykle tym co spada stopniowo maja dluzsza faze fl. Masz ladne temperatury jak chcesz byc pewna zbadaj progesteron w 7 lub 8 dniu po owu ale u Ciebie widac ze w 8 dniu po owu jest szczyt najwyzsza temperatura a potem spada wraz z progesteronem. Czyli w normie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesli wtedy wystepowaly takie plamienia to bardzo prawdopodobne ze profesteron ale tez slyszalam ze wysoka prolaktyna. Robilas pakien badan hormonalnych? Boze powinnas na tym aie skupic jak teraz dostaniesz @ bo wszystkie badania w odpowiednim dniu trzeba robic. Bo progesteron wyglada jakby sobie radzil choc tez moglo sie wyrownac po poronieniu.
-
hej to znowu ja
Ja mam pytanie, co prawda to dopiero wg ovufriend 7 dpo ale czy to normalne ze juz kolejny dzien mam ta samą temp. 37 st?
Staramy się z mężem o dzidziusia i bardzo chcialabym byc w ciazy i tak sobie mysle że moze sie udalo? Narazie nie bede robila testów poczekam do dnia w ktorym mialabybyc ewentualna @. Tylko czy ta temp jest normalna?
https://ovufriend.pl/graph/ab792f6e0af8b1d2a016b8de1ff3a8c8"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilona29 wrote:hej ja mam ten sam problem
dzis mam 9dpo wedlug ovu
to moj 27 dc normalnie dzis powinnam dostac @ ale zamiast tego jakis dziwny sluz zabarwiony na rozowo i tylko jednorazowo.tempka od trzech dni taka sma 36,7
Ale z tego co pamietam to Ty mialas przesunieta owulacje w tym cyklu bo w 18dpo wiec najwczesniej powinnas @ dostac za dwa dni po 11 dniach fl. To jest Twoj pierwszy wykres?