Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wiecie dziewczyny o 13h mam plana testowac 2 raz
ale tak sie zastanawiam czy nie poczekac do jutra
na tym tescie pisze ze dzien po planowanym terminie miesiaczki wykrywa ciaze
ale przez ten moj dziwny cykl juz sama niewiem kiedy powinnam ja dostac -
nick nieaktualnyDziewczynki mam dość spory problem z interpretacją wykresu. Wydawało mi się że jest to mega proste lecz stwierdziłam że sama do tego nie dojdę niby owulkę miałam 2 sierpnia a jednodniowy spadek 8 sierpnia temperatura wzrosła i nadal się utrzymuje. Wczoraj test z porannego moczu wyszedł negatywny. Czasem bóle jak na @ ale podobno można być w ciąży i mieć właśnie takie "pierwsze oznaki ciąży". Dodam że @ powinna być za 2 dni ale jestem już tak zniecierpliwiona, że chyba nie wytrzymam. najchętniej codziennie robiłabym testy. Więc moje zasadnicze pytanie- co sądzicie o moim wykresie czy jest szansa na bobaska czy raczej zbliżająca się @ ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie ciężko jest mi się przestawić na jedną godzinę żeby nawet zmierzyć, nastawiałam budziki żeby mierzyć do kończyło się na tym że usypiałam z termometrem
Postaram się znaleźć sposób na nie uśnięcie, może mi się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 15:47
-
Hej Kobietki mam takie pytanko może któraś z was tak miała i może mi powiedzieć czy to normalne czy coś oznacza. Bo chyba zacznę powoli świrować he...
A wiec zauważyłam dzisiaj takie lekkie skurcze macicy a potem śluz wypływał zemnie jak szalony było go bardzo dużo koloru białego taki mleczny i do tej pary tak mam. Hmmm....??? -
nioka wrote:Właśnie ciężko jest mi się przestawić na jedną godzinę żeby nawet zmierzyć, nastawiałam budziki żeby mierzyć do kończyło się na tym że usypiałam z termometrem
Postaram się znaleźć sposób na nie uśnięcie, może mi się uda
Ja przysnęłam tak 2 razy. Jak masz termometr elektroniczny i z nim przyśniesz to później jak go włącz to pokazuje ostatnią temperaturę. Wypróbuj sobie. Zmierz tempke nawet teraz wyłącz termometr i włącz i będzie ostatnia temperatura. Dlatego ja nawet jak zmierzę to nie zapisuję bo jak się później przebudzę i nie pamiętam to sprawdzam na term.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olcia O-O jak dla mnie wykresik łanie ciągnie w górę, więc bardzo mozliwe, że coś z tego będzie... a raczej Ktoś
Musisz czekac cierpliwie jeszcze kilka dni i dalej obserwować tempkę... Bo ona może nawet 14 dn być wysoka a przed @ spaść, ale u Ciebie widzę, że ona ciągnie wyżej i wyżej... Przestworzy chce sięgnąć, wiec moim totalnie niefachowym okiem jest szansa na Fasolkę....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 16:37
Olcia O-O lubi tę wiadomość
Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi zawodu; przyjdzie - zrobi niespodziankę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:ciekawe czy jutro będzie owulacja... jak sądzicie kochane możliwe??
Paulette lubi tę wiadomość