Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJesli nie bedziesz pila przez 2-3 godzny i nie siusiala to jest jkies 90% szans ze jest wiarygodny, przynajmniej ta mi lekarz mowililona29 wrote:hej
mam pytanie
jakbym zrobila test po poludniu to czy test bedzie wiarygodny ?
ilona29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiec tak, spadek nie zawsze jest i nie u wszystkich i nie w kazdym cyklu wiec tak jest sens robic. Druga sprawa ze czasem trzeba wykonac kilka testow w ciagu dnia zeby wylapac ten skok LH. Ja np przez 2 cykl nie moglam wylapac a potem dziewczyny powiedzialy mi zebym 3 razy dziennie robila i ze najczesciej skok widac kolo 22/23 godziny. U mnie to sie sprawdzilo o 15 negatyw, o 19 prawie pozytyw a 22 pozytyw nastepnego dnia juz negatyw.Klauudyssa wrote:A ja mam troszkę inne pytanie bo według instrukcji na opakowaniu testów owulacyjnych powinnam robić je od wczoraj ale skoro nie ma spadku na moim wykresie (a już się unormował po okresie) to czy jest sens go wykonać ? Z góry dzięki za odpowiedź

-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję że się uda jak nie w tym to za miesiącciri22 wrote:Noo ale jesli test wyjdzie pozytywny to owulacja zwykle jest za 48 godzin mniej wiecej. Jak na opakowaniu jest napisane najlepiej kochac sie miedzy 24-36h po pozytywnym tescie
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Chcialabym za pytam jeszcze raz jak to z ta temperatura jest? Mierze o 5 rano, obudzilam sie o 4.40 zmierzylam bylo 36.89. Zasnelam, przebudzilam sie o 5.20 I wtedy temperatura byla 36.99. Ktora w takim wypadku powinnam zaznaczyc na wykresie? ? Sama juz z glupialam. Pozdrawiam I dziekuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny