Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny! śledzę Wasze wypowiedzi już 2 miesiąc. Od pół roku staram się o dziecko. Czy któraś z Was może pomóc mi przy odczytaniu wykresu? ten dzisiejszy spadek temperatury chyba zwiastuje okres? ;( temperatury miałam dość wysokie, detektor oznak ciąży pokazuje mi dziś 88 %, w poprzednim cyklu już 10 dni po owulacji dostałam okres, teraz spóźnia mi się 4 dni. 2 dni temu zrobiłam test i niestety wyszedł negatywnie jak sądzicie, nie ma już nadziei?
-
Też tak miałam detektor obliczył mi w poprzednim cyklu 92% temperatura nie spadała i co i dostałam okresu, więc w kolejnym cyklu nie zapisuję żadnych objawów są podobne do tych na @ nakręcam się jak widzę te procenty a potem to tylko płakać się chce jak wychodzi że to nie ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 16:40
-
nick nieaktualnyAdus88 wrote:
Aduś radzę zbadać progesteron i w ogóle hormony bo kiepsko to wygląda. Nie dość że @ tylko 1 dzień to jeszcze za krótka faza lutealna.
Po chwili spojrzałam na aktualny wykres i niby nie jest źle. A który to cykl z mierzeniem tempki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 17:55
-
Anoolka wrote:Aduś radzę zbadać progesteron i w ogóle hormony bo kiepsko to wygląda. Nie dość że @ tylko 1 dzień to jeszcze za krótka faza lutealna.
Po chwili spojrzałam na aktualny wykres i niby nie jest źle. A który to cykl z mierzeniem tempki?
dopiero drugi miesiąc regularnego mierzenia temperatury. Okres mam zawsze do 4 dni, tylko nie zaznaczony był uzupełniłam dokładnie pierwszego miesiąca kiedy zaczęłam korzystać z ovufriend jeśli chodzi natomiast o fazę lutealną to wydaję mi się że średnio mam ją 12 dni ;( w tym miesiącu była nieco dłuższa, ale niestety jak już pisałam dziś temperatura spadła i popołudniu przyszedła @ ;( chyba faktycznie sprawdzę hormony ;( -
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny.. będę wdzięczna za interpretację wykresu. gdy na niego patrzę ewidentnie owulacja wypada na 8 dc, to bardzo wcześnie.. czy też tak uważacie? to dopiero moj drugi cykl z ovuF i mierzeniem temp stąd brak doświadczenia...
Robiłąm rownież testy owu - opis w notatkach...
Będę wdzięczna za pomoc..
AnBe -
nick nieaktualnyja mam maly problem. wczoraj jeszcze byl piekny cudny wrecz sluz mega rozciagliwy jak bialko kurze. a dzisiaj troszke lepki ale malutko i taki mleczno-kremowy. spadek temp. o 0,1. co o tym sadziie? wczoraj rano sluz byl troche lepki a potem cudny sie zrobil. moz tez tak dzisiaj bedzie??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:ja mam maly problem. wczoraj jeszcze byl piekny cudny wrecz sluz mega rozciagliwy jak bialko kurze. a dzisiaj troszke lepki ale malutko i taki mleczno-kremowy. spadek temp. o 0,1. co o tym sadziie? wczoraj rano sluz byl troche lepki a potem cudny sie zrobil. moz tez tak dzisiaj bedzie??
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Zawsze jest nadzieja a spadek moze bedzie chwilowy póki nie ma małpy jest sznsa na zielone jutro pewnie sie odbije
-
nick nieaktualnyLookałam później jeszcze śluz i był piękny rozciągliwy, teraz jest troszkę lepki. Nie znam się na tym co to może znaczyć
Dodatkowo bolał mnie dzisiaj znowu prawy jajnik jajnik i cały dół brzucha - pobolewało i przestawało. No i jeszcze bolała mnie dolna część pleców (nie mylić z pupą ) Taki ból niby jak na okres ale też zupełnie inny, wiecie o co mi chodzi?
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:wrrr i znowu spadek
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny