Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A robiłaś tego dnia test co wykryło owu ?? bo jesli nei - to mozliwe ze juz wtedy były pozytywne - mi kiedys pozytyw utrzymywał sie przez 4 dni
a ovu kieruje sie tym ze od 3 dni nie spada ci tempka - zapewne jeszcze ci nie raz przesunie date owulacji jesli edziesz nanosic nastepne dane - póki co kierowało sie tym ze miałas skok temp i słuz plodny
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 no właśnie akurat te dwa dni pomiędzy negatywnymi a później pozytywnymi sobie odpuściłam, coś mnie podkusiło s to trzeba było testować i testować
Sama na siebie zła jestem no ale cóż jakoś to chyba przeżyję
mam nadzieję, że szansa jest..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Ania_84 no właśnie akurat te dwa dni pomiędzy negatywnymi a później pozytywnymi sobie odpuściłam, coś mnie podkusiło s to trzeba było testować i testować
Sama na siebie zła jestem no ale cóż jakoś to chyba przeżyję
mam nadzieję, że szansa jest..
zreszta zobaczysz jak tempka bedzie przez nastepne kilka dni skakac
Ja tez zaprzestalam bo niby lekarz powiedzial ze 26-28 pazdziernika bedzie owu - a tu testy nic nie wykazały
i 30 pazdziernika keidy tempka mnie dobijala zrobilam test a tu psikus :Di od tego dnia tempka podskoczyla -
Witam,
pierwszy raz tu piszę, ale od dłuższego czasu podczytuję Was. Zwracam się do Was z prośbą o interpretację moich temperatur. W sumie mierzę tempkę od tego cyklu.
Zastanawiam się czy miałam już owulację czy jeszcze nie? Niby skok był, ale dziś tempka spadła i to sporo. Co mam o tym myśleć? Proszę o pomoc, nie wiem kiedy mam zacząć brać dupka...
Pozdrawiam i trzymam mocno kciukasy za pozytywne testowaniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
joapaw wrote:Witam,
pierwszy raz tu piszę, ale od dłuższego czasu podczytuję Was. Zwracam się do Was z prośbą o interpretację moich temperatur. W sumie mierzę tempkę od tego cyklu.
Zastanawiam się czy miałam już owulację czy jeszcze nie? Niby skok był, ale dziś tempka spadła i to sporo. Co mam o tym myśleć? Proszę o pomoc, nie wiem kiedy mam zacząć brać dupka...
Pozdrawiam i trzymam mocno kciukasy za pozytywne testowania
-
Ania_84 wrote:Spokojnie szansa jest
zreszta zobaczysz jak tempka bedzie przez nastepne kilka dni skakac
Ja tez zaprzestalam bo niby lekarz powiedzial ze 26-28 pazdziernika bedzie owu - a tu testy nic nie wykazały
i 30 pazdziernika keidy tempka mnie dobijala zrobilam test a tu psikus :Di od tego dnia tempka podskoczyla -
w sumie to jest 5 cykl pod obserwacja lekarza
wczesniej nie mialam @ przez kilka miesiecy - wiec nie moge zaliczyc tego na poczet starania sie
tamten cykl mielismy z gory stracony bo przyplatala sie infekcja i trzeba bylo wdrozyc leczenie
Ale ten cykl mam nadzieje ze bedzie szczesliwy -
chyba nie umiem jeszcze udostępniać
więc przesyłam linka, ciekawe czy się uda. Zawsze bardzo dobrze sobie radzę z obsługą komputra i w necie, ale tu mam zagwózdkę, cały czas ovu woła abym ustawiła swój nick, a nick mam już :)i przez to nie mogę udostępnić
https://ovufriend.pl/graph/a62615c5f3b6b9e4852c9ee942d40153Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 16:13
-
nick nieaktualny
-
joapaw wrote:Witam,
Pozdrawiam i trzymam mocno kciukasy za pozytywne testowania
Całkeim mozliwe ze ten spadek to bedzie owuzobaczysz jak jutro tempka poszybuje w gore to bedzie super
-
Czarnula87 wrote:ja mialam zalozenie ze nie mam zamiaru sie denerwowac itp a tu mnie nawet 0,1 stopnia mniej dobija
)
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
dziękuję bardzo :*
jestem ostatnio bardzo niecierpliwa. Staramy się już 16 cykli, leczyć zaczęłam się dopiero w sierpniu, po roku nieudanych prób. I oczywiście okazało się, że nawet nie było szansy abym w tym czasie zaszła w ciążę. Hormony mam do d... Moja bratowa "zaraz" zacznie rodzić (zaszła w 3cs)cieszę się, ale i jej po cichu zazdroszczę (w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Przepraszam, naszło mnie jakoś na żale dzisiaj -
U mnie w sumie drugi cykl takie gdzie mierzę tempkę i testuję, wcześniej też się staraliśmy ale nie mierzyłam temperatur ani nie robiłam testów owulacyjnych.Zresztą po poronieniu musiałam odczekać pół roku, później byłam pod kontrolą "lekarza", który stwierdził ze nie występuje u mnie owulacja i w ogóle jest porażka i dostałam CLO, a międzyczasie poszłam ze wszystkimi zdjęcia USG na konsultację do innego lekarza to się okazało, że piękna owulka i pęcherzyki piękne i pięknie pęcherzyk pęka - i nie potrzebnie jadłam CLO. A po dwóch miesiącach zaszłam w ciążę ale niestety pozamaciczna i usunęli mi jajowód ehh.Później dopadłam mnie mega torbiel i zaś tabletki.. ale teraz mój doktor powiedział, że nie ma przeciwwskazań i mamy działać
więc mam nadzieję, że w końcu się uda :)Nam Wszystkim
-
Dziewczyny bedzie dobrze - musi byc
Wiadomo sa gorsze i lepsze dni ..a w te gorsze na pewno tutaj kazda z nas znajdzie pocieszeniepo to tu jestesmy
joapaw, Czarnula87 lubią tę wiadomość