Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A robiłaś tego dnia test co wykryło owu ?? bo jesli nei - to mozliwe ze juz wtedy były pozytywne - mi kiedys pozytyw utrzymywał sie przez 4 dni a ovu kieruje sie tym ze od 3 dni nie spada ci tempka - zapewne jeszcze ci nie raz przesunie date owulacji jesli edziesz nanosic nastepne dane - póki co kierowało sie tym ze miałas skok temp i słuz plodny
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 no właśnie akurat te dwa dni pomiędzy negatywnymi a później pozytywnymi sobie odpuściłam, coś mnie podkusiło s to trzeba było testować i testować Sama na siebie zła jestem no ale cóż jakoś to chyba przeżyję mam nadzieję, że szansa jest..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Ania_84 no właśnie akurat te dwa dni pomiędzy negatywnymi a później pozytywnymi sobie odpuściłam, coś mnie podkusiło s to trzeba było testować i testować Sama na siebie zła jestem no ale cóż jakoś to chyba przeżyję mam nadzieję, że szansa jest..
Ja tez zaprzestalam bo niby lekarz powiedzial ze 26-28 pazdziernika bedzie owu - a tu testy nic nie wykazały
i 30 pazdziernika keidy tempka mnie dobijala zrobilam test a tu psikus :Di od tego dnia tempka podskoczyla -
Witam,
pierwszy raz tu piszę, ale od dłuższego czasu podczytuję Was. Zwracam się do Was z prośbą o interpretację moich temperatur. W sumie mierzę tempkę od tego cyklu.
Zastanawiam się czy miałam już owulację czy jeszcze nie? Niby skok był, ale dziś tempka spadła i to sporo. Co mam o tym myśleć? Proszę o pomoc, nie wiem kiedy mam zacząć brać dupka...
Pozdrawiam i trzymam mocno kciukasy za pozytywne testowaniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
joapaw wrote:Witam,
pierwszy raz tu piszę, ale od dłuższego czasu podczytuję Was. Zwracam się do Was z prośbą o interpretację moich temperatur. W sumie mierzę tempkę od tego cyklu.
Zastanawiam się czy miałam już owulację czy jeszcze nie? Niby skok był, ale dziś tempka spadła i to sporo. Co mam o tym myśleć? Proszę o pomoc, nie wiem kiedy mam zacząć brać dupka...
Pozdrawiam i trzymam mocno kciukasy za pozytywne testowania
-
Ania_84 wrote:Spokojnie szansa jest zreszta zobaczysz jak tempka bedzie przez nastepne kilka dni skakac
Ja tez zaprzestalam bo niby lekarz powiedzial ze 26-28 pazdziernika bedzie owu - a tu testy nic nie wykazały
i 30 pazdziernika keidy tempka mnie dobijala zrobilam test a tu psikus :Di od tego dnia tempka podskoczyla -
w sumie to jest 5 cykl pod obserwacja lekarza
wczesniej nie mialam @ przez kilka miesiecy - wiec nie moge zaliczyc tego na poczet starania sie
tamten cykl mielismy z gory stracony bo przyplatala sie infekcja i trzeba bylo wdrozyc leczenie
Ale ten cykl mam nadzieje ze bedzie szczesliwy -
chyba nie umiem jeszcze udostępniać więc przesyłam linka, ciekawe czy się uda. Zawsze bardzo dobrze sobie radzę z obsługą komputra i w necie, ale tu mam zagwózdkę, cały czas ovu woła abym ustawiła swój nick, a nick mam już :)i przez to nie mogę udostępnić
https://ovufriend.pl/graph/a62615c5f3b6b9e4852c9ee942d40153Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 16:13
-
nick nieaktualny
-
joapaw wrote:Witam,
Pozdrawiam i trzymam mocno kciukasy za pozytywne testowania
Całkeim mozliwe ze ten spadek to bedzie owu zobaczysz jak jutro tempka poszybuje w gore to bedzie super -
Czarnula87 wrote:ja mialam zalozenie ze nie mam zamiaru sie denerwowac itp a tu mnie nawet 0,1 stopnia mniej dobija )
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
dziękuję bardzo :*
jestem ostatnio bardzo niecierpliwa. Staramy się już 16 cykli, leczyć zaczęłam się dopiero w sierpniu, po roku nieudanych prób. I oczywiście okazało się, że nawet nie było szansy abym w tym czasie zaszła w ciążę. Hormony mam do d... Moja bratowa "zaraz" zacznie rodzić (zaszła w 3cs)cieszę się, ale i jej po cichu zazdroszczę (w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Przepraszam, naszło mnie jakoś na żale dzisiaj -
U mnie w sumie drugi cykl takie gdzie mierzę tempkę i testuję, wcześniej też się staraliśmy ale nie mierzyłam temperatur ani nie robiłam testów owulacyjnych.Zresztą po poronieniu musiałam odczekać pół roku, później byłam pod kontrolą "lekarza", który stwierdził ze nie występuje u mnie owulacja i w ogóle jest porażka i dostałam CLO, a międzyczasie poszłam ze wszystkimi zdjęcia USG na konsultację do innego lekarza to się okazało, że piękna owulka i pęcherzyki piękne i pięknie pęcherzyk pęka - i nie potrzebnie jadłam CLO. A po dwóch miesiącach zaszłam w ciążę ale niestety pozamaciczna i usunęli mi jajowód ehh.Później dopadłam mnie mega torbiel i zaś tabletki.. ale teraz mój doktor powiedział, że nie ma przeciwwskazań i mamy działać więc mam nadzieję, że w końcu się uda :)Nam Wszystkim
-
Dziewczyny bedzie dobrze - musi byc
Wiadomo sa gorsze i lepsze dni ..a w te gorsze na pewno tutaj kazda z nas znajdzie pocieszenie po to tu jestesmyjoapaw, Czarnula87 lubią tę wiadomość