Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z cycami to najgroszy mialam poprzedni cykl - boniu myslalam ze mi odpadna i to zaraz po owu 2 tyg masakra przed @ nawet małż miał zakaz zblizania sie do melonikow
dodinka lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:he he dobre aż tak źle było ????
-
każdy cykl jest inny ja na przykład nigdy nie miałam takiej ilości śluzu białego jak teraz, cycki też bolą i ten brzuch daje popalić w ogóle wywaliło mi go do przodu i to widać więc coś się dzieje albo fasolinka albo jakieś zapalenie a że mam do przodu ułożoną macicę i jestem szczupła to dr mi powiedziała że będzie widać od razu
-
dodinka wrote:każdy cykl jest inny ja na przykład nigdy nie miałam takiej ilości śluzu białego jak teraz, cycki też bolą i ten brzuch daje popalić w ogóle wywaliło mi go do przodu i to widać więc coś się dzieje albo fasolinka albo jakieś zapalenie a że mam do przodu ułożoną macicę i jestem szczupła to dr mi powiedziała że będzie widać od razu
-
dodinka wrote:ja nie piję ogólnie ale od mojego napoju kawowego to mnie odrzuciło nie smakuje tak jak dawniej i ciekawe dlaczego ?????
dodinka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
no ba nie po to mi sie tam na dole tak goraco zrobiło zeby poszlo to marne
Eweloka84, dodinka lubią tę wiadomość
-
dodinka wrote:kurcze mi ktoś mówił że lekarz po szyjce już może poznać czy jest się w ciąży słyszałyście o tym ??? że podobno kolor jest inny
-
Eweloka84 wrote:Taaa niech wszystkie się zarażą fasolkami