Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Eweloka84 wrote:Nic nie rozumiem już z tego wykresu. Podglądając u Was to Wasze wykresy mają sens a u mnie to ovu wyznaczyło mi wcześniej niż testy owulacyjne zaczęłam robić... ;-/
Przesunie Ci pewnie jak wpiszesz kolejne temperatury też tak miałam
                                 - 

Spokojnie tempka wciaz powyzej czerwonej liniidodinka wrote:Musi być ale mi coś mój wykres się nie podoba małe wzrosty mam temperatur i brzuch boli na masę i nie wiadomo co to

wiec jest dobrze 
 Trzeb myslec optymstycznie 

dodinka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
                                 - 

Wiesz co kobieta to roznie to odczuwa - nie ktore mówia ze nie raz pojawia sie bol podobny do owulacyjnego , niekotre ze pdobny jak na @ a niektore wogole nic nie czuja..dodinka wrote:Dzięki staram się tak myśleć, jutro mam wizytę to się dowiem co się dzieje bo raczej nie powinno nic boleć prawda???

Ja np od jakis 3 dni odczuwam co jakis czas kłucie nad biodrem - ale teraz diewczyny mnie troche uspokoily.
I cos podejrzewam ze to chyba od kregosłupa - bo siedze non stoper pokrzywiona
 i moze jest jakis  ucisk na  jelitka 
 a mzoe po prostu zbytnio doptrujemy sie objawów 

Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
                                 - 

Własnie z nami kobietami to ciężko wyczuć więc nie ma co sie stresować i doszukiwaćAnia_84 wrote:Wiesz co kobieta to roznie to odczuwa - nie ktore mówia ze nie raz pojawia sie bol podobny do owulacyjnego , niekotre ze pdobny jak na @ a niektore wogole nic nie czuja..

Ja np od jakis 3 dni odczuwam co jakis czas kłucie nad biodrem - ale teraz diewczyny mnie troche uspokoily.
I cos podejrzewam ze to chyba od kregosłupa - bo siedze non stoper pokrzywiona
 i moze jest jakis  ucisk na  jelitka 
 a mzoe po prostu zbytnio doptrujemy sie objawów 

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
                                 - 

wiesz boli tak jak na miesiączkę i jajniki bolą zastanawiałam się czy to może pęcherz chory czy co ale nie siusiam co chwilę i nic mnie nie piecze ale w razie czego jutro siuśki zaniosę do badania
 i potem mam wizytę u gina
Eweloka też miałam rano w pracy zgagę i do tego cycki mi chyba odpadną z bólu
                                    Ania_84 lubi tę wiadomość
                                 - 

Co do cycy- to o dziwo - mnie nie bola - a zawsze po owu bolały tylko od czasu do czasu mam mocne ukłucia w piersiach i swedza ...
 widac  wogole  ten cykl jest inny 
                                 - 

Blee wczoraj zgaga i dzis zas a nic takiego nie jadłam....w ogóle wczoraj na piwie mnie tak zamuliło, że zmuszona byłam cole pic .... i tyle z babskiego wieczoru hahaha za to koleżanka nadrobiła za mnie

modliłam sie tylkow taxi żeby dojechać do domu i nie nabrudzić hahah ale dałam rade

Ania_84 lubi tę wiadomość
                                 - 

Ja tak kiedys miałam po grzanym winie wypilam polowe takiego kufelka - maz musiał po mnie przyjezdzac bo tak mnie mdliłoEweloka84 wrote:Blee wczoraj zgaga i dzis zas a nic takiego nie jadłam....w ogóle wczoraj na piwie mnie tak zamuliło, że zmuszona byłam cole pic .... i tyle z babskiego wieczoru hahaha za to koleżanka nadrobiła za mnie

modliłam sie tylkow taxi żeby dojechać do domu i nie nabrudzić hahah ale dałam rade
 i smiał ze mnie  ze sie spiłam..bo co rusz przystawał bo myslalam ze  bedzie  hafcik a tu nic