Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:Nic nie rozumiem już z tego wykresu. Podglądając u Was to Wasze wykresy mają sens a u mnie to ovu wyznaczyło mi wcześniej niż testy owulacyjne zaczęłam robić... ;-/
Przesunie Ci pewnie jak wpiszesz kolejne temperatury też tak miałam -
dodinka wrote:Musi być ale mi coś mój wykres się nie podoba małe wzrosty mam temperatur i brzuch boli na masę i nie wiadomo co to
dodinka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
dodinka wrote:Dzięki staram się tak myśleć, jutro mam wizytę to się dowiem co się dzieje bo raczej nie powinno nic boleć prawda???
Ja np od jakis 3 dni odczuwam co jakis czas kłucie nad biodrem - ale teraz diewczyny mnie troche uspokoily.
I cos podejrzewam ze to chyba od kregosłupa - bo siedze non stoper pokrzywiona i moze jest jakis ucisk na jelitka a mzoe po prostu zbytnio doptrujemy sie objawówEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wiesz co kobieta to roznie to odczuwa - nie ktore mówia ze nie raz pojawia sie bol podobny do owulacyjnego , niekotre ze pdobny jak na @ a niektore wogole nic nie czuja..
Ja np od jakis 3 dni odczuwam co jakis czas kłucie nad biodrem - ale teraz diewczyny mnie troche uspokoily.
I cos podejrzewam ze to chyba od kregosłupa - bo siedze non stoper pokrzywiona i moze jest jakis ucisk na jelitka a mzoe po prostu zbytnio doptrujemy sie objawówAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
wiesz boli tak jak na miesiączkę i jajniki bolą zastanawiałam się czy to może pęcherz chory czy co ale nie siusiam co chwilę i nic mnie nie piecze ale w razie czego jutro siuśki zaniosę do badania i potem mam wizytę u gina
Eweloka też miałam rano w pracy zgagę i do tego cycki mi chyba odpadną z bóluAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Co do cycy- to o dziwo - mnie nie bola - a zawsze po owu bolały tylko od czasu do czasu mam mocne ukłucia w piersiach i swedza ... widac wogole ten cykl jest inny
-
Blee wczoraj zgaga i dzis zas a nic takiego nie jadłam....w ogóle wczoraj na piwie mnie tak zamuliło, że zmuszona byłam cole pic .... i tyle z babskiego wieczoru hahaha za to koleżanka nadrobiła za mnie
modliłam sie tylkow taxi żeby dojechać do domu i nie nabrudzić hahah ale dałam radeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Blee wczoraj zgaga i dzis zas a nic takiego nie jadłam....w ogóle wczoraj na piwie mnie tak zamuliło, że zmuszona byłam cole pic .... i tyle z babskiego wieczoru hahaha za to koleżanka nadrobiła za mnie
modliłam sie tylkow taxi żeby dojechać do domu i nie nabrudzić hahah ale dałam rade