Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
dodinka wrote:bo my kobiety to dziwne jesteśmy mi też ciągle coś dolega
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mój Małż jak widzi ze juz zaczynam swirowac ze cos mnie kuje cos mnie strzyka to pada tekst - czy ty myslisz ze takim stresowanem sie nie zaszkodzisz ewentualnej fasolce- a tak wogole to oleje cie jak bedzie miala przez 9 miesiecy siedziec w srodowisku wiecznego stresowania
hahah dobre Mój mi mówi " nie panikuj Miśkowa" -
Na szczescie sa trzezwo myslace osoby w tych zwiazkach
hehe
własnie mi przyniósł makowca od tesciowej <mniam> -
Eweloka84 wrote:ja oglądam Master Szefa i pomyślałam sobie ze bym zjadła Wieśmaka hahaha
a co do takich jak by skurczy to miałyście cos takiego? bo nie wiem czy panikować czy nie -
Eweloka84 wrote:No własnie też takie skurczo-kłucia tyle że tak na środku w podbrzuszu
-
ejj dziewczyny ale bym chciala taki prezent mikołajkowy .. chyba bym oszalala z radosci
Akurat na mikołaja było by juz potwierdzone ale bym miala prezent dla dziadkowEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba musimy zalozyc nowy temat - bo od opisu wykresów nam juz daleko hihihi
-
Eweloka84 wrote:No to dobry objaw niech puchą w tym dobrym fasolkowym znaczeniu
I z tekstem wypalił pokazujac na moj brzch - ludek a pózniej na moje cyce- mleko <hahaha> taka czerwona chyb anie byłam nigdy
a mój maz po wyjsciu od nich do mnie z tekstem - czy ja o czyms nie wiem ??Eweloka84 lubi tę wiadomość