Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMkmk z początku się zdziwiłam że nie zaznaczyłas krwawienia jako @ ale z drugiej strony masz racje, jeśli nie było owulki to krwawienie należy traktować jako czas wysoko płodny. Moim zdaniem owulka była w 32 dniu cyklu
A poza tym dużo jest takich dziwnych wykresówWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 20:32
-
Dziewczyny potrzebuje pomocy! Nie wiem co sie dzieje z moją temp.? Wczoraj popołudniu miałam 36,8-36,9 wiec byłam pewna że dziś rano bedzie tak samo albo i wyżej -a tu znowu 36,3. Czuje ból jajników typowo owulacyjny. Myslicie, że jest szansa że jednak była owulacja? Mąż wyjechał
https://ovufriend.pl/graph/3fd442652b7caf78091ec28ffb5e2b79lala86 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Mkmk z początku się zdziwiłam że nie zaznaczyłas krwawienia jako @ ale z drugiej strony masz racje, jeśli nie było owulki to krwawienie należy traktować jako czas wysoko płodny. Moim zdaniem owulka była w 32 dniu cyklu
A poza tym dużo jest takich dziwnych wykresów
Ja sądziłam, że owu miałam 23dc a 33dc miałam drugi skok temperatury?
Wczoraj test negatywny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moja owulka też leniwa, dopiero dziś mi zaznaczyło już się zestresowałam ,że cykl bez owu.Bo wcześnie zaznaczyło mi wcześniej niż testy wyszły pozytywnie a później stwierdziło ze nie było owuki ) także dziewczyny głowa do góry !
-
Kochane, prosze zerknijcie na mój wykresik jest jeszcze jakaś szansa w tym miesiącu?? Nastawiłam się wcześniej, że ten cykl juz stracony ale tempka płata mi figle - raz spada, raz się podnosi...i już jakaś iskierka nadzieji znowu się zapaliłaKasiulek89