X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • MKMKK Znajoma

Wysłany: 5 listopada 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Mam pewien kłopot z interpretacją, bo 31 i 32dc krwawiłam, ale nie traktuję tego jeszcze jako @ bo i temp zamiast spaść się podniosła. Podpowiecie mi coś?

• MKMKK Znajoma

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak myślę, że chyba mój wykres jest najdziwniejszym jaki tu widziałam do tej pory :S
    Co oprócz ciąży może jeszcze po krwawieniu/miesiączce powodować skok tempki i jej utrzymanie??? Wiecie coś na ten temat???

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkmk z początku się zdziwiłam że nie zaznaczyłas krwawienia jako @ ale z drugiej strony masz racje, jeśli nie było owulki to krwawienie należy traktować jako czas wysoko płodny. Moim zdaniem owulka była w 32 dniu cyklu
    A poza tym dużo jest takich dziwnych wykresów ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 20:32

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie moja koleżanka, która zaszła w nieplanowaną ciążę powiedziała że zaszła przed okresem który trwał 2 dni więc Anoolka ma rację.

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • laka86 Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny potrzebuje pomocy! Nie wiem co sie dzieje z moją temp.? Wczoraj popołudniu miałam 36,8-36,9 wiec byłam pewna że dziś rano bedzie tak samo albo i wyżej -a tu znowu 36,3. Czuje ból jajników typowo owulacyjny. Myslicie, że jest szansa że jednak była owulacja? Mąż wyjechał:(

https://ovufriend.pl/graph/3fd442652b7caf78091ec28ffb5e2b79

lala86
  • laka86 Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz nagle mam 36,6

lala86
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mierzy się tempek w dzień, no chyba że z ciekawości :P one nic nie wnoszą.
    No i podejrzewam że owulka u Ciebie wystąpi dziś ;)

Dorotucha, laka86, respondeca lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i podejrzewam, że u mnie chyba już popij wodą w tym cyklu :/

• nadzieja!!! Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o pomoc, jak myślicie mam szansę na zieloną kropeczkę?

5b092n0a9aspxqzu.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieja!!! wrote:
    Dziewczyny proszę o pomoc, jak myślicie mam szansę na zieloną kropeczkę?
    Jasne że masz :D to dopiero 11 dzień wyższych temperatur więc wszystko jest możliwe :D

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • MKMKK Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Mkmk z początku się zdziwiłam że nie zaznaczyłas krwawienia jako @ ale z drugiej strony masz racje, jeśli nie było owulki to krwawienie należy traktować jako czas wysoko płodny. Moim zdaniem owulka była w 32 dniu cyklu
    A poza tym dużo jest takich dziwnych wykresów ;)

Ja sądziłam, że owu miałam 23dc a 33dc miałam drugi skok temperatury?
    Wczoraj test negatywny. :(

• laka86 Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, nie powinnam mierzyc temp w dzień. Ale miałam 37,3 wiec czułam sie max rozpromieniona. No nie pozostaje mi miec nadziei ze plemniczki się zachowały i poczekały na jajeczko:)

lala86
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi co myślicie o moich temperaturach? Jak odczytać wykres,mam dwie zaburzone temperatury ( grypa żołądkowa, przeziębienie) W jakim stopniu wpłyną one na wykres i wyznaczenie dnia owulacji? Prosze o pomoc ;)

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny czy możecie kuknoc na mój wykresik tempa idzie do góry a i tak niechce mi zaznaczyć ovulke proszę o pomoc ;)

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skuterek wrote:
    Cześć dziewczyny czy możecie kuknoc na mój wykresik tempa idzie do góry a i tak niechce mi zaznaczyć ovulke proszę o pomoc ;)
    .... mam dokładnie tak samo... tylko moja bardziej leniwie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spokojnie, zaznacza po trzech wyższych :)

Lavendula lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja owulka też leniwa, dopiero dziś mi zaznaczyło :) już się zestresowałam ,że cykl bez owu.Bo wcześnie zaznaczyło mi wcześniej niż testy wyszły pozytywnie a później stwierdziło ze nie było owuki ) także dziewczyny głowa do góry ! ;)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze to tylko system co miesiąc sobie mowię ze nie będę sie nakrecac ale i tak jest to samo
    Wyznaczyło mi dzisiaj linę przerywanom próbowałam coś zmienić a i tak nic a 17 mam wyznaczona @ to coś krótko bedzie
    Pozdrawiam ;)

• Kasiulek89 Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, prosze zerknijcie na mój wykresik :) jest jeszcze jakaś szansa w tym miesiącu?? Nastawiłam się wcześniej, że ten cykl juz stracony ale tempka płata mi figle - raz spada, raz się podnosi...i już jakaś iskierka nadzieji znowu się zapaliła ;)

Kasiulek89
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    póki nie ma @ szansa zawsze jest :) moze ten spadek to przy implantacji miał miejsce ;) różnie może byc badz dobrej mysli :*

Eweloka84 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ