Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ploty-ploty-ploteczki-d,1312,1.html
Dodinka zostawiamy ci nasz nowy namiarEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aleście natrzaskały ;)Zastanawiam się czy takie małe skoki temperatury w dół i w górę są normalne??
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynya jak to jest jak temp skacze dopiero po 3 dniach od owulacji? Liczymy faze lutealna od skoku dopiero? Czy od owulacji?
Chodzi mi oczywiscie o sytuacje w ktorej prawie na 100% wiemy ze owu byla konkretnego dnia po monitoringu cyklu
I tak w ogole dlaczego czasem skacze po paru dniach? Cialko zolte dopiero wtedy sie tworzy?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Pola lola wrote:Dziewczynya jak to jest jak temp skacze dopiero po 3 dniach od owulacji? Liczymy faze lutealna od skoku dopiero? Czy od owulacji?
Chodzi mi oczywiscie o sytuacje w ktorej prawie na 100% wiemy ze owu byla konkretnego dnia po monitoringu cyklu
I tak w ogole dlaczego czasem skacze po paru dniach? Cialko zolte dopiero wtedy sie tworzy? -
Mi sie wydaje ze mogła byc w 15 dc
Majka86 lubi tę wiadomość
-
Owulka najprawdopodobniej była 15dc bo potwierdzają to trzy wyższe temperatury z 16, 17 i 18dc. Ja nie patrzę na terminy owulacji wyznaczane przez ovu bo oglądałam już tu wiele wykresów na których owulacja była wyznaczona w dziwnych dniach. Powodzenia życzę i zieloności
Ania_84, Eweloka84, Majka86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny
Jestem tu nowa i nie potrafię jeszcze czytać wykresów.
Nie ograniczamy się z mężem od 10 lat i żadnej wpadki nie było a dopiero teraz trafiłam chyba we właściwe lekarskie ręce
Mam nadzieję, że tutaj się "zarażę" ciążowymi fluidzikami czego życzę wszystkim starającym sięDorotucha, Margotka87 lubią tę wiadomość