Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Judzia wrote:a może się zdarzy, że matka natura akurat mnie zaskoczy i zatrybie w tym najmniej oczekiwanym momencie:)
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:I ja proszę o jakąś małą interpretację. Nowa jestem i się nie znam:D
Jak długie masz cykle ??Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam pcos i mam nieregularne mega. Ale ostatnio brałam przez około 6 miesięcy anty na regulację cykli, a potem dostałam luteinkę. I brałam ją w tamtym cyklu od 20dc przez 10 dni 2x1. Dostałam okres 20 października i czekam co dalej :]Tamten cykl miałam 30 dniowy. No i teraz też planuję wziąc własnie w 20dc żeby trzymać te 30dniowe cykle. Chyba dobrze kombinuję? . Poza tym nie wiem kiedy u mnie była owulacja w tamtym cyklu bo nigdy na to uwagi nie zwracałam, ani na objawy ani na nic.
-
Czarnula87 wrote:Ja mam pcos i mam nieregularne mega. Ale ostatnio brałam przez około 6 miesięcy anty na regulację cykli, a potem dostałam luteinkę. I brałam ją w tamtym cyklu od 20dc przez 10 dni 2x1. Dostałam okres 20 października i czekam co dalej :]Tamten cykl miałam 30 dniowy. No i teraz też planuję wziąc własnie w 20dc żeby trzymać te 30dniowe cykle. Chyba dobrze kombinuję? . Poza tym nie wiem kiedy u mnie była owulacja w tamtym cyklu bo nigdy na to uwagi nie zwracałam, ani na objawy ani na nic.
jesli masz około 30 dniowe to mozesz spodziewc sie owulki tak koło 14-16dc
Ja mam cykle 27-33 dni wiec rozstrzał jest wiekszy wazne zebys luteine brala po owulce bo moze ona zahamowac owulacje jesli wezmiesz za wczesnie.
Trzymam kciuki i bede zagladac do Ciebie jak bedziesz o cos chciala zapytac to wal smiało jesli bede umiała to odp
Zycze miłego obserwowania siebie - choc nie raz to nie jest łatwe heheCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki śliczne :)wsparcie w pcos mam na swoim stałym forum poświęconemu własnie tej przypadłości (bardzo polecam).
Sprawdzałam śluz - mokro jest, baaaardzo rozciągliwy, trochę przezroczysty a trochę taki mleczny. To chyba dobry objaw?
Wg mnie szyjka wysoko, miekka i otwarta bądź średnio otwarta.
A luteinę sama postanowiłam brać własnie koło 20dc w razie co;) żeby nie hamować ewentualnej owulacjiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Dzięki śliczne :)wsparcie w pcos mam na swoim stałym forum poświęconemu własnie tej przypadłości (bardzo polecam).
Sprawdzałam śluz - mokro jest, baaaardzo rozciągliwy, trochę przezroczysty a trochę taki mleczny. To chyba dobry objaw?
Wg mnie szyjka wysoko, miekka i otwarta bądź średnio otwarta.
A luteinę sama postanowiłam brać własnie koło 20dc w razie co;) żeby nie hamować ewentualnej owulacji
skoro taki jest to mozliwe ze oranizm własnie przygotowuje sie do owu takze serduszek nigdy za duzo mozliwe ze bedziesz miec np wczesniej owulacje - a nie robisz moze testow owulacyjnych - nie raz sa pomocne ja wlasnie w tym cyklu zaluje ze mi sie skonczyly i nie kupilam..b przynajmneij bym wiedziala kiedy jest pik LH
Wiem widzialam wlasnie sie zbieram zeby tam zajrzec do tego watku - choc wtedy to juz całkiem sie zatrace w owuCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Pewnie wkrótce przyjdzie @
Tez tak myslalam, ale po @ ani sladu, od stycznia mialam tylko jeden 30-dniowy cykl, zazwyczaj 26-27 dniowe. Poczekam do poniedzialku jak sie rozwinie sytuacja i zaczne sie zastanawiac co dalej. -
Dziewczyny moze pomozecie mi zinerpretowac moj wykres? Nic z niego nie rozumiem.. mialam piekne objawy plodnosci, w tej chwili wydawac by sie moglo ze jestem juz w fazie lutealnej ale na moje oko temperatura jeszcze nie skoczyla.. dotychczas mialam ladne cykle, widzialam wzrost temperatury i nie mialam wiekszyxh problemow z interpretacja. W tym cyklu sie pogubilam.. myslalam ze to wina moze termometru uzywam zwyklego elektronicznego juz ktorys cykl z rzedu i nie zawodzil. Sama nie wiem. Moglybyscie zobaczyc moj cykl?