Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój ma 15 miesięcy ale zaczynam się trochę martwić bo brat mojego męża ma stwierdzone lekkie ADHD on zawsze był nerwowy i byle co go wytrąca z równowagi. Mój syn od niedawna zaczął pokazywac nerwy. jak na coś mu nie pozwolę czy coś mu nie wychodzi to zaczyna krzyczeć i biega po domu jak wariat i płacze. teraz właśnie pampersa chciałam mu zmienić to wzięłam go na ręce żeby na przewijak położyć to zaczął wrzeszczeć jak by ktoś go ze skóry obdzierał i zaczął mnie kopać i się wyrywać. To zaczęło się jakoś tydzień temu. ostatnio mąż mu buzi dał w policzek to aż pięści zacisnął i zagryzł zęby i zaczął krzyczeć. Wiem, że ADHD to genetycznie się odziedzicza, boję się, że mogło trafić na mojego syna. Albo to po prostu taki wiek, że dziecko sprawdza na ile może sobie pozwolić. sama nie wiem. Dlatego też wykończona chodzę od tygodnia bo on ciągle się wnerwia i ciągle coś mu nie pasuje. Zabawkami się nigdy nie interesował. zawsze wolał wspinać się po schodach czy meblach czy otwierać mikrofalę, piekarnik i grzebać po szafkach. Twoja córka w tym wieku też taka była ?
Bo to naprawdę staje się przeraźliwe. Odkąd się urodził to przez pierwsze 2 miesiące był z niego aniołek. nawet na oddziale był najgrzeczniejszym dzieckiem bo nigdy nie płakał nawet jak mu piętkę nakuwali. Zaczęło się od 3 miesiąca bo miał napięcie mięśniowe w karku to miał na to rehabilitacje to ok 8 miesiąca mu przeszło i potem było wszystko ok a teraz zaczęło się to. Ogólnie to odkąd zaczął 3 miesiąc nie przespałam praktycznie ani jednej całej nocy. W nocy budził się nawet i co godzinę. teraz już mniej bo 2 czasem 3 razy. Wydaje mi się, że powinien już przesypiać całe noce no ale co mogę poradzić. Z usypianiem go zawsze było ciężko. Chyba wszystkie metody wykorzystałam a teraz za każdym razem muszę go bujać w huśtawce żeby zasnął a i to przestaje już działać bo wpada w ryk.Jestem bezradna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:33
-
nick nieaktualnyBierz się za testowanie ! 14dpo temperatura wysoka. Ja bym nie wytrzymała
Jeśli jesteś w ciąży to test powinien być już pozytywny! Dawaj, dawaj
Miałaś mnóstwo serduszek. A nawet jak się nie udało to tak czy siak rozczarowanie będzie. Ojj ale ja stawiam na pozytyw !
@ kiedy ma przyjść ? dzisiaj ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nowatorka wrote:Werni jak mialas bol owulacyjny 17 to mi sie wydaje ze 19 za pozno.. No ale serduchowalas wczesniej to moze byc wspomniana dziewczynka
. ps. Widze ze tobie tez spadla tempka dzisiaj.
Ja bym sie nie sugerowala bolem owulacyjnym, bo codziennie jajniki bolaly, dopiero wczoraj przestaly. Pytalam sie dziewczyn ktore byly po anty czy tez tak mialy no i tak bylo. -
nick nieaktualny
-
Slyszalam ze po anty najbardziej sie jest plodnym
to w tym cyklu korzystam bo w pazdzierniku bedzie bez staran wyjezdzam. Dzis mam 24dc i spadla tempka mam nadzieje ze jutro sie podniesie.
-
nick nieaktualnyKażdy lekarz ma swoją opinię. ja słyszałam, że niby własnie jest się najbardziej płodnym w 1 cyklu po odstawieniu, od 2 lekarza, że płodność wraca po pół roku a tutaj w Holandii ginekolog mówiła, że jak nie zajdę w ciążę do 3 mies po odstawieniu to wywoła mi owulację
Także opinie są podzielone
I tak naprawdę nie wiadomo komu wierzyć
-
No wlasnie, komu teraz wierzyc. Nie chce sie nakrecac bo i tak pewnie nie jestem w ciazy, malo serduszek. Poczekam do listopada, moj wtedy idzie do urologa.
-
black to kiedy będziesz testowac? ja chyba w czwartek jak do tego czasu @ nie przyjdzie.
Czarna - moja jest dość grzeczna, nie robi aż takich akcji. Też wymusza różne rzeczy bo wiadomo próbuje i patrzy na ile jej pozwolimy, ale nie zdarzyło się aby wpadała w histerię lub strasznie krzyczała. Moja ma stwierdzoną nadwrażliwość dotykową, zbytnia reakcja na dźwięki i na zapachy. Czekam na terapię SI. I nie pocieszając Cie ja może do tej pory przespałam całe 3 noce -
nick nieaktualny
-
zgaga wrote:Nowatorka może tak wygląda bo nie mam termometru z dwoma miejscami tylko z jednym
Czarna a może się udalo? Ja tez mam taki wewnętrzny niepokój. Jakos nie liczę na ciaze. Martwię sie ze cykl bedzie dłuższy bo zawsze miałam 28 prócz ostatniego.zgaga lubi tę wiadomość