Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgaga
...ale moze jeszczenie wszystko stracone. Jakiej masz czulosci testy ?
Oj ja juz sobie wyobrazam siebie jakbym miala testowac i mialby wyjsc negatyw w tym cyklu. To bedzie rozczarowanie bo nie ukrywam troche nadziei mam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 07:08
-
nick nieaktualnyzgaga u Ciebie dopiero 11dpo, więc jeszcze za wcześnie
black.devile jak to negatywny ! Miał być pozytyw ! Ale @ dalej nie ma, więc dalej jest u Ciebie nadzieja. Pamiętsaj, że testy też nie są do końca pewne. Znam dużo przypadków kiedy dziewczynom dopiero w 4-8 tyg testy pokazywały blade kreski. Jak jutro dalej @ nie będzie to może wybierz się na betę. Śluzu nie zaznaczasz, masz jakiś czy susza ?Temperatura też się trzyma
Ja wiem też po sobie, że ma testy nie ma co liczyć. Przez 4 miesiące po porodzie miałam idealne @ jak nigdy a tu w 5 cyklu baam @ nie ma, zrobiłam 5 testów i tylko drugi był negatywny a reszta pozytyw. Poszłam na betę i była pozytywna a , że mam PCO tydzień później kazali mi betę powtórzyć i dalej był pozytyw. Ale niestety przy wizycie u gin okazało się, że to sprawa torbieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 08:50
-
hej dziewczyny prosze o pomoc
a mianowicie 10 dc o 5:30jak pisalam tempke mialam 35,9
a o godzine 7:00 ,36,4
gdy wpisuje ta droga ovufriend wyznacza mi owulacje na 9dc
wiem ze musze zignorowac te pomiary,ale czy to mozliwe zeby owulacja mogla wystapic tak wczesnie? -
nick nieaktualnyTo zależy co masz na myśli mówiąc wcześnie? Ile trwają Twoje cykle? Kieruj się tylko temperaturą, która mierzysz na co dzień o tej samej godzinie, to normalne, że wyznaczył Ci owulację bo nastąpił spadek a nst skok tyle, że temperatura z tego spadku jest fałszywa. Temperatura mierzona o 5 zawsze będzie niższa niż ta o 7. Dlatego właśnie temperaturę mierzy się tylko raz i zawsze o tej samej godzinie. Mierzenie temperatury o różnych porach nie ma najmniejszego sensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 09:50
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
jutro planuję wykonać test, bo wszystko wskazuje na to, że się udało. Jest to dla mnie niezłe zaskoczenie, bo byłam pewna że nie trafiliśmy w dobry dzień.
Zastanawiam się, cz ovu się nie pomyliło z wyznaczeniem dnia owulacji? Albo była wcześniej i trafiliśmy w dobry dzień, albo była później i dziś wcale nie jest 15 DPO... Spójrzcie proszę na mój wykres i powiedzcie co sądzicie. -
nick nieaktualny
-
*Czarnaa* wrote:To zależy co masz na myśli mówiąc wcześnie? Ile trwają Twoje cykle? Kieruj się tylko temperaturą, która mierzysz na co dzień o tej samej godzinie, to normalne, że wyznaczył Ci owulację bo nastąpił spadek a nst skok tyle, że temperatura z tego spadku jest fałszywa. Temperatura mierzona o 5 zawsze będzie niższa niż ta o 7. Dlatego właśnie temperaturę mierzy się tylko raz i zawsze o tej samej godzinie. Mierzenie temperatury o różnych porach nie ma najmniejszego sensu
no niestety maz mnie obudzil o 5:30 wiec zmierzylam potem poszlam jeszcze spac i o 7 zmierzylam ponownie (no niestety o 5:30 wstalam na kilka sekund doslownie)
moje cykle trwaja 27dni ale od lipca wszystko sie pochrzanilo mialam 30 dniowy cykl a w sierpniu 28 dniowy,faze lutealna mam zawsze 12 dniowa
no nic zostalo czekac i pozytywnie sie nastawic, dzieki -
Czarna powiem Ci ze juz nawet sama nie wiem kiedy była ta owulacja... Wiem tylko tyle że jak byłam tydzień temu u lekarza to była potwierdzona. Tylko nie wiadomo kiedy dokładnie była. A może to jest mój 10 dpo? Co wy o tym myślicie? Juz sama nie wiem. Mam dola.. Jeszcze wczoraj pozarlam się z moim facetem. Jak żyć ja się pytam??
-
nick nieaktualnyTak po prawdzie owulację wyznaczyłaś sobie sama no i temperatury są mierzone w różnych godzinach, więc tak naprawdę już się nie dowiemy kiedy była owulacja
Jak @ nie przyjdzie do tygodnia to zatestuj znowu
A jak się nie uda to postaraj się mierzyć temp zawsze o tej samej godz, wtedy będziemy mieli czytelniejszy wykresik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCZESC,CZESC BLACK DEVILE!:)DAWNO MNIE NIE BYLO!ALE TAKA JUZ ROLA MAMY,MŁODY POSZEDŁ DO GIMNAZJUM I ZACZELY SIE OBOWIAZKI,OBOWIAZKI,OBOWIAZKI!TY 3 CYKL A MY WLASNIE ZACZELISMY 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALE NA SPOKOJNIE.
BLACK DEVILE JESTES JUZ MAMA CZY TO WASZE PIERWSZE ?POZDROWIONKA !DZIEKUJE ZA ZAPROSZENIE DO PRZYJACIÓLEK !WŁASNIE ZAAKCEPTOWALAM:) BARDZO PRZEPRASZAM,ZE TAK POZNO I BARDZO MI MIŁO !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:51
-
nick nieaktualnyheheh :)wczesnie go urodzilam :)mialam 20 lat i baaaaaaaaaaaaaaardzo go chciałam.!!!!!!!!!!!jest chory. ma niepełnosprawnosc sprzężoną,(uposledzenie umiarkowane i zespół aspergera.)mam ten komfort,że mogę opiekować sie nim w domu.ile masz lat i jak masz na ime jak moge spytać :)fajnie,ze na mnie czekalas obiecuje odzywac sie czesto!
-
Dziewczyny tak jak Nowatorka napisala wam ,test moze wyjsc pozniej. Ja w pierwszej ciazy tu w angli dowiedzialam siejak bylam w 7tc i to w szpitalu i jak po kilku dniach wrocilam na tescie widzialam slabiutka druga kreske. Niestety przed pobyty w sxpitaly i"bezpieczne leki" poronilam ale za to przy drugiej ciazy byly dwie tluste krechy dzien przed spodziewana ale ciaza byla 2 tygodnie starsza niz myslalam wiec nie ma reguly
mam nadzieje ze podnioslam choc troche na duchu