Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgaga
...ale moze jeszczenie wszystko stracone. Jakiej masz czulosci testy ?
Oj ja juz sobie wyobrazam siebie jakbym miala testowac i mialby wyjsc negatyw w tym cyklu. To bedzie rozczarowanie bo nie ukrywam troche nadziei mam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 07:08
-
nick nieaktualnyzgaga u Ciebie dopiero 11dpo, więc jeszcze za wcześnie

black.devile jak to negatywny ! Miał być pozytyw ! Ale @ dalej nie ma, więc dalej jest u Ciebie nadzieja. Pamiętsaj, że testy też nie są do końca pewne. Znam dużo przypadków kiedy dziewczynom dopiero w 4-8 tyg testy pokazywały blade kreski. Jak jutro dalej @ nie będzie to może wybierz się na betę. Śluzu nie zaznaczasz, masz jakiś czy susza ?
Temperatura też się trzyma
Ja wiem też po sobie, że ma testy nie ma co liczyć. Przez 4 miesiące po porodzie miałam idealne @ jak nigdy a tu w 5 cyklu baam @ nie ma, zrobiłam 5 testów i tylko drugi był negatywny a reszta pozytyw. Poszłam na betę i była pozytywna a , że mam PCO tydzień później kazali mi betę powtórzyć i dalej był pozytyw. Ale niestety przy wizycie u gin okazało się, że to sprawa torbieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 08:50
-
hej dziewczyny prosze o pomoc
a mianowicie 10 dc o 5:30jak pisalam tempke mialam 35,9
a o godzine 7:00 ,36,4
gdy wpisuje ta droga ovufriend wyznacza mi owulacje na 9dc
wiem ze musze zignorowac te pomiary,ale czy to mozliwe zeby owulacja mogla wystapic tak wczesnie? -
nick nieaktualnyTo zależy co masz na myśli mówiąc wcześnie? Ile trwają Twoje cykle? Kieruj się tylko temperaturą, która mierzysz na co dzień o tej samej godzinie, to normalne, że wyznaczył Ci owulację bo nastąpił spadek a nst skok tyle, że temperatura z tego spadku jest fałszywa. Temperatura mierzona o 5 zawsze będzie niższa niż ta o 7. Dlatego właśnie temperaturę mierzy się tylko raz i zawsze o tej samej godzinie. Mierzenie temperatury o różnych porach nie ma najmniejszego sensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 09:50
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
jutro planuję wykonać test, bo wszystko wskazuje na to, że się udało. Jest to dla mnie niezłe zaskoczenie, bo byłam pewna że nie trafiliśmy w dobry dzień.
Zastanawiam się, cz ovu się nie pomyliło z wyznaczeniem dnia owulacji? Albo była wcześniej i trafiliśmy w dobry dzień, albo była później i dziś wcale nie jest 15 DPO... Spójrzcie proszę na mój wykres i powiedzcie co sądzicie. -
nick nieaktualny
-
*Czarnaa* wrote:To zależy co masz na myśli mówiąc wcześnie? Ile trwają Twoje cykle? Kieruj się tylko temperaturą, która mierzysz na co dzień o tej samej godzinie, to normalne, że wyznaczył Ci owulację bo nastąpił spadek a nst skok tyle, że temperatura z tego spadku jest fałszywa. Temperatura mierzona o 5 zawsze będzie niższa niż ta o 7. Dlatego właśnie temperaturę mierzy się tylko raz i zawsze o tej samej godzinie. Mierzenie temperatury o różnych porach nie ma najmniejszego sensu

no niestety maz mnie obudzil o 5:30 wiec zmierzylam potem poszlam jeszcze spac i o 7 zmierzylam ponownie (no niestety o 5:30 wstalam na kilka sekund doslownie)
moje cykle trwaja 27dni ale od lipca wszystko sie pochrzanilo mialam 30 dniowy cykl a w sierpniu 28 dniowy,faze lutealna mam zawsze 12 dniowa
no nic zostalo czekac i pozytywnie sie nastawic, dzieki
-
Czarna powiem Ci ze juz nawet sama nie wiem kiedy była ta owulacja... Wiem tylko tyle że jak byłam tydzień temu u lekarza to była potwierdzona. Tylko nie wiadomo kiedy dokładnie była. A może to jest mój 10 dpo? Co wy o tym myślicie? Juz sama nie wiem. Mam dola.. Jeszcze wczoraj pozarlam się z moim facetem. Jak żyć ja się pytam??
-
nick nieaktualnyTak po prawdzie owulację wyznaczyłaś sobie sama no i temperatury są mierzone w różnych godzinach, więc tak naprawdę już się nie dowiemy kiedy była owulacja
Jak @ nie przyjdzie do tygodnia to zatestuj znowu
A jak się nie uda to postaraj się mierzyć temp zawsze o tej samej godz, wtedy będziemy mieli czytelniejszy wykresik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCZESC,CZESC BLACK DEVILE!:)DAWNO MNIE NIE BYLO!ALE TAKA JUZ ROLA MAMY,MŁODY POSZEDŁ DO GIMNAZJUM I ZACZELY SIE OBOWIAZKI,OBOWIAZKI,OBOWIAZKI!TY 3 CYKL A MY WLASNIE ZACZELISMY 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALE NA SPOKOJNIE.
BLACK DEVILE JESTES JUZ MAMA CZY TO WASZE PIERWSZE ?POZDROWIONKA !DZIEKUJE ZA ZAPROSZENIE DO PRZYJACIÓLEK !WŁASNIE ZAAKCEPTOWALAM:) BARDZO PRZEPRASZAM,ZE TAK POZNO I BARDZO MI MIŁO !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:51
-
nick nieaktualnyheheh :)wczesnie go urodzilam :)mialam 20 lat i baaaaaaaaaaaaaaardzo go chciałam.!!!!!!!!!!!jest chory. ma niepełnosprawnosc sprzężoną,(uposledzenie umiarkowane i zespół aspergera.)mam ten komfort,że mogę opiekować sie nim w domu.ile masz lat i jak masz na ime jak moge spytać :)fajnie,ze na mnie czekalas obiecuje odzywac sie czesto!
-
Dziewczyny tak jak Nowatorka napisala wam ,test moze wyjsc pozniej. Ja w pierwszej ciazy tu w angli dowiedzialam siejak bylam w 7tc i to w szpitalu i jak po kilku dniach wrocilam na tescie widzialam slabiutka druga kreske. Niestety przed pobyty w sxpitaly i"bezpieczne leki" poronilam ale za to przy drugiej ciazy byly dwie tluste krechy dzien przed spodziewana ale ciaza byla 2 tygodnie starsza niz myslalam wiec nie ma reguly
mam nadzieje ze podnioslam choc troche na duchu
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH