X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna nie przejmuj sie za wczasu synkiem.w tym wieku czasami zwlaszcza chlopcy sa nadpobudliwi , to jeszcze nie znaczy ze ma adhd
    Co do antykow to mnie bolaly jajniki i podbrzusze jakies 3 cykle po przestaniu a w 1 cyklu chyba mialam owu bo w srodku cyklu mnie 1 dzien mocno podbrzusze bolalo a potem przestalo.
    Ja wiem ze w tymcyklu jak cos sie dzialo to bylo to ok 12 dc. Bo mialam wtedy bole podbrzusza, jajnikow ale tez sluz plodny (chociaz malo) i 2 dni uczucie mokrych majtek. Potem juz sucho no apotem sluz bialy.
    Ps Czarna ty to tak przezywasz przy 3 dziecku a pomysl co to dla mnie jak ja jeszcze nie jestem mama ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy to norma ze od owulki mam stala temp? Jest dopiero 4 dni ale wczesnie mialam skoki wiec nie wiem.

• zgaga Znajoma

Wysłany: 22 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hej dziewczyny czy to norma ze od owulki mam stala temp? Jest dopiero 4 dni ale wczesnie mialam skoki wiec nie wiem.

ja też mam stałą i nie wiem czy to dobrze wróży czy źle ;)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Chyba ani dobrze ani zle ;) ale pewnie im mniej wahan ( oprocz tych owulkowych i skoku) tym lepiej ;)
    Ps. Oulka w 40 dc :O niezle. Badalas hormony dlaczego tak pozno ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:22

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka ja mam jedno dziecko. Dwa razy byłam w ciąży ale za 1 razem poroniłam ;)
    Dziewczyny temperatura wcale po owulacji nie musi rosnąć. Wystarczy, że nastąpił skok i temperatura się utrzymuje ;) Toć to piękniejszy wykres niż górki i pagórki ;)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    nowatorka ja mam jedno dziecko. Dwa razy byłam w ciąży ale za 1 razem poroniłam ;)
    Dziewczyny temperatura wcale po owulacji nie musi rosnąć. Wystarczy, że nastąpił skok i temperatura się utrzymuje ;) Toć to piękniejszy wykres niż górki i pagórki ;)
    Czarna to ja zle zrozumialam.przykro mi ze stracilas dzidzie. U mnie tempka teraz juz nie rosnie a wrecz spadla dzisiaj o 1 stopien choc ciagle powyzej linii, nie wiemczy to juz zle wrozy? Ale widze czarna ze u ciebie tez wczoraj spadla a dzisiaj sie wyrownala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:37

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jutro zatestuje dziewczyny :) o ile nie dostane @ do tej pory

nowatorka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby ten spadek mógłby zwiastować zagnieżdżenie ale w sumie oglądam dużo wykresów i często takie jednodniowe spadki są u dziewczyn a ciąży nie ma. A u Ciebie maleńki ten spadek, myślę, że nie ma czym się przejmować ;)
    black.devile no ja mam nadzieję, że zatestujesz. Trzymam kciuki aby był pozytyw ;) A @ miałaś na dziś wyznaczoną ? Mnie to się wydaje, że Ci się udało :D Tu ktoś napisał, że czarownica ze mnie w sumie nie pierwszy raz spotkałam się z takim określeniem, może Ci wykraczę ? ;) Było by super ;D

• black.devile Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kracz kracz :p juz mi jedna dziewczyna co mówi ze jej się sprawdzało jak mówiła ze ktoś w ciąży jest też to samo powiedziała :) ale brzuch cmi jak na @ troszkę. No i mam takie uczucie wilgoci tam trochę ale nie ma nic. Wiec czekam :)

Co do spadku dziewczyny to ja miałam taki w pierwszym po odstawieniu anty i akurat tak ze mogło by się wydawać na implantacje a @ była

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból na @ jest normalny jeśli udało Ci się zajść ;) A i uczucie wilgoci bo raczej przed @ jest sucho, ja osobiście nie miałam mokro przed okresem i ani grama śluzu - zupełna susza. I miałam w obu ciążach właśnie wilgotno i śluz kremowy ;)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Chyba ani dobrze ani zle ;) ale pewnie im mniej wahan ( oprocz tych owulkowych i skoku) tym lepiej ;)
    Ps. Oulka w 40 dc :O niezle. Badalas hormony dlaczego tak pozno ?

Niestety nie badałam, po pierwsze jestem w UK i wiadomo jak tu z badaniami jest :P
    To jest moj drugi cykl po wyciagnieciu wkladki Mirena ( po usunieciu mialam po 33 dniach) i pierwszy ktory zaczełam obserwować. No i sie poprzewracało:P
    Pojde pod koniec tygodnia do lekarza i pokrece ze nie mam okresu itp moze sie skusza i dadza na HCG :P hahaha
    Poza tym mam problem z tarczyca i to tez moze być przyczyna?! Ogólnie tutaj wszystkie mje dolegliwosci zrzucają na tarczyce haha zabawne
    Ale fakt nigdy wczesniej nie miałam takiego cyklu ...

• werni Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadek czesto mialam po owu jednodniowy i mialam @

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaluje, nie mierzylam tempki w pierwszej ciazy to bym wiedziala :-D hehe.
    A ci do spadku tempki to widzialam wykres kolezanki i wygladal jak gorki i dolki od owulki i byl zakonczony ciaxa wiec to strasznie indywidualne. :-) ja osobiscie przeczytalam morze artykulow i rozne fora i dalej zielona jestem :-D

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaaa no tarczyca na pewno moze namieszac w cyklu

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    Ból na @ jest normalny jeśli udało Ci się zajść ;) A i uczucie wilgoci bo raczej przed @ jest sucho, ja osobiście nie miałam mokro przed okresem i ani grama śluzu - zupełna susza. I miałam w obu ciążach właśnie wilgotno i śluz kremowy ;)
    No ja mam ciagle dziwnie mokro i sluz nie suchy ale taki wlasnie kremowy nie rozciagliwy. Dziwne to bo kiedys tak nie mialam no ale nie chce sie tez wkrecac. Moze to tez z tych tabletek co biore

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do @ może się jeszcze zrobić sucho czego osobiście wam nie życzę ;) nowatorka Ty to @ masz wyznaczoną dzień przed moją ;) Ja też póki co śluz kremowy, chociaż dziś już bardziej lepki, więc u mnie lada dzień może być już sucho ;P

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bylo sucho po owulce potemlepki a teraz kremowy i sporo

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w sumie do wczoraj chyba albo przedwczoraj było sucho, dziś lekki taki metny, beżowy śluz jest. Jutro zobaczymy co z tego będzie :) na pewno zdam od razu relacje :p

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to bedziemy czekac na relacje

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki, u mnie dzis znow skoczylo. Oby wczorajszy spadek wrozyl na zagniezdzenie. Lekko tez jajnik lewy dokuczal.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 389 390 391 392 393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ