X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna nie przejmuj sie za wczasu synkiem.w tym wieku czasami zwlaszcza chlopcy sa nadpobudliwi , to jeszcze nie znaczy ze ma adhd
    Co do antykow to mnie bolaly jajniki i podbrzusze jakies 3 cykle po przestaniu a w 1 cyklu chyba mialam owu bo w srodku cyklu mnie 1 dzien mocno podbrzusze bolalo a potem przestalo.
    Ja wiem ze w tymcyklu jak cos sie dzialo to bylo to ok 12 dc. Bo mialam wtedy bole podbrzusza, jajnikow ale tez sluz plodny (chociaz malo) i 2 dni uczucie mokrych majtek. Potem juz sucho no apotem sluz bialy.
    Ps Czarna ty to tak przezywasz przy 3 dziecku a pomysl co to dla mnie jak ja jeszcze nie jestem mama ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy to norma ze od owulki mam stala temp? Jest dopiero 4 dni ale wczesnie mialam skoki wiec nie wiem.

• zgaga Znajoma

Wysłany: 22 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hej dziewczyny czy to norma ze od owulki mam stala temp? Jest dopiero 4 dni ale wczesnie mialam skoki wiec nie wiem.

ja też mam stałą i nie wiem czy to dobrze wróży czy źle ;)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Chyba ani dobrze ani zle ;) ale pewnie im mniej wahan ( oprocz tych owulkowych i skoku) tym lepiej ;)
    Ps. Oulka w 40 dc :O niezle. Badalas hormony dlaczego tak pozno ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:22

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka ja mam jedno dziecko. Dwa razy byłam w ciąży ale za 1 razem poroniłam ;)
    Dziewczyny temperatura wcale po owulacji nie musi rosnąć. Wystarczy, że nastąpił skok i temperatura się utrzymuje ;) Toć to piękniejszy wykres niż górki i pagórki ;)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    nowatorka ja mam jedno dziecko. Dwa razy byłam w ciąży ale za 1 razem poroniłam ;)
    Dziewczyny temperatura wcale po owulacji nie musi rosnąć. Wystarczy, że nastąpił skok i temperatura się utrzymuje ;) Toć to piękniejszy wykres niż górki i pagórki ;)
    Czarna to ja zle zrozumialam.przykro mi ze stracilas dzidzie. U mnie tempka teraz juz nie rosnie a wrecz spadla dzisiaj o 1 stopien choc ciagle powyzej linii, nie wiemczy to juz zle wrozy? Ale widze czarna ze u ciebie tez wczoraj spadla a dzisiaj sie wyrownala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:37

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jutro zatestuje dziewczyny :) o ile nie dostane @ do tej pory

nowatorka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby ten spadek mógłby zwiastować zagnieżdżenie ale w sumie oglądam dużo wykresów i często takie jednodniowe spadki są u dziewczyn a ciąży nie ma. A u Ciebie maleńki ten spadek, myślę, że nie ma czym się przejmować ;)
    black.devile no ja mam nadzieję, że zatestujesz. Trzymam kciuki aby był pozytyw ;) A @ miałaś na dziś wyznaczoną ? Mnie to się wydaje, że Ci się udało :D Tu ktoś napisał, że czarownica ze mnie w sumie nie pierwszy raz spotkałam się z takim określeniem, może Ci wykraczę ? ;) Było by super ;D

• black.devile Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kracz kracz :p juz mi jedna dziewczyna co mówi ze jej się sprawdzało jak mówiła ze ktoś w ciąży jest też to samo powiedziała :) ale brzuch cmi jak na @ troszkę. No i mam takie uczucie wilgoci tam trochę ale nie ma nic. Wiec czekam :)

Co do spadku dziewczyny to ja miałam taki w pierwszym po odstawieniu anty i akurat tak ze mogło by się wydawać na implantacje a @ była

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból na @ jest normalny jeśli udało Ci się zajść ;) A i uczucie wilgoci bo raczej przed @ jest sucho, ja osobiście nie miałam mokro przed okresem i ani grama śluzu - zupełna susza. I miałam w obu ciążach właśnie wilgotno i śluz kremowy ;)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Chyba ani dobrze ani zle ;) ale pewnie im mniej wahan ( oprocz tych owulkowych i skoku) tym lepiej ;)
    Ps. Oulka w 40 dc :O niezle. Badalas hormony dlaczego tak pozno ?

Niestety nie badałam, po pierwsze jestem w UK i wiadomo jak tu z badaniami jest :P
    To jest moj drugi cykl po wyciagnieciu wkladki Mirena ( po usunieciu mialam po 33 dniach) i pierwszy ktory zaczełam obserwować. No i sie poprzewracało:P
    Pojde pod koniec tygodnia do lekarza i pokrece ze nie mam okresu itp moze sie skusza i dadza na HCG :P hahaha
    Poza tym mam problem z tarczyca i to tez moze być przyczyna?! Ogólnie tutaj wszystkie mje dolegliwosci zrzucają na tarczyce haha zabawne
    Ale fakt nigdy wczesniej nie miałam takiego cyklu ...

• werni Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadek czesto mialam po owu jednodniowy i mialam @

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaluje, nie mierzylam tempki w pierwszej ciazy to bym wiedziala :-D hehe.
    A ci do spadku tempki to widzialam wykres kolezanki i wygladal jak gorki i dolki od owulki i byl zakonczony ciaxa wiec to strasznie indywidualne. :-) ja osobiscie przeczytalam morze artykulow i rozne fora i dalej zielona jestem :-D

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaaa no tarczyca na pewno moze namieszac w cyklu

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    Ból na @ jest normalny jeśli udało Ci się zajść ;) A i uczucie wilgoci bo raczej przed @ jest sucho, ja osobiście nie miałam mokro przed okresem i ani grama śluzu - zupełna susza. I miałam w obu ciążach właśnie wilgotno i śluz kremowy ;)
    No ja mam ciagle dziwnie mokro i sluz nie suchy ale taki wlasnie kremowy nie rozciagliwy. Dziwne to bo kiedys tak nie mialam no ale nie chce sie tez wkrecac. Moze to tez z tych tabletek co biore

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do @ może się jeszcze zrobić sucho czego osobiście wam nie życzę ;) nowatorka Ty to @ masz wyznaczoną dzień przed moją ;) Ja też póki co śluz kremowy, chociaż dziś już bardziej lepki, więc u mnie lada dzień może być już sucho ;P

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bylo sucho po owulce potemlepki a teraz kremowy i sporo

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w sumie do wczoraj chyba albo przedwczoraj było sucho, dziś lekki taki metny, beżowy śluz jest. Jutro zobaczymy co z tego będzie :) na pewno zdam od razu relacje :p

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to bedziemy czekac na relacje

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki, u mnie dzis znow skoczylo. Oby wczorajszy spadek wrozyl na zagniezdzenie. Lekko tez jajnik lewy dokuczal.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 389 390 391 392 393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ