Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna nie przejmuj sie za wczasu synkiem.w tym wieku czasami zwlaszcza chlopcy sa nadpobudliwi , to jeszcze nie znaczy ze ma adhd
Co do antykow to mnie bolaly jajniki i podbrzusze jakies 3 cykle po przestaniu a w 1 cyklu chyba mialam owu bo w srodku cyklu mnie 1 dzien mocno podbrzusze bolalo a potem przestalo.
Ja wiem ze w tymcyklu jak cos sie dzialo to bylo to ok 12 dc. Bo mialam wtedy bole podbrzusza, jajnikow ale tez sluz plodny (chociaz malo) i 2 dni uczucie mokrych majtek. Potem juz sucho no apotem sluz bialy.
Ps Czarna ty to tak przezywasz przy 3 dziecku a pomysl co to dla mnie jak ja jeszcze nie jestem mama
-
OwieczkaaaJo wrote:Hej dziewczyny czy to norma ze od owulki mam stala temp? Jest dopiero 4 dni ale wczesnie mialam skoki wiec nie wiem.
ale pewnie im mniej wahan ( oprocz tych owulkowych i skoku) tym lepiej
Ps. Oulka w 40 dcniezle. Badalas hormony dlaczego tak pozno ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:22
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
*Czarnaa* wrote:nowatorka ja mam jedno dziecko. Dwa razy byłam w ciąży ale za 1 razem poroniłam
Dziewczyny temperatura wcale po owulacji nie musi rosnąć. Wystarczy, że nastąpił skok i temperatura się utrzymujeToć to piękniejszy wykres niż górki i pagórki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:37
-
nick nieaktualnyNo niby ten spadek mógłby zwiastować zagnieżdżenie ale w sumie oglądam dużo wykresów i często takie jednodniowe spadki są u dziewczyn a ciąży nie ma. A u Ciebie maleńki ten spadek, myślę, że nie ma czym się przejmować
black.devile no ja mam nadzieję, że zatestujesz. Trzymam kciuki aby był pozytywA @ miałaś na dziś wyznaczoną ? Mnie to się wydaje, że Ci się udało
Tu ktoś napisał, że czarownica ze mnie w sumie nie pierwszy raz spotkałam się z takim określeniem, może Ci wykraczę ?
Było by super
-
Kracz kracz :p juz mi jedna dziewczyna co mówi ze jej się sprawdzało jak mówiła ze ktoś w ciąży jest też to samo powiedziała
ale brzuch cmi jak na @ troszkę. No i mam takie uczucie wilgoci tam trochę ale nie ma nic. Wiec czekam
Co do spadku dziewczyny to ja miałam taki w pierwszym po odstawieniu anty i akurat tak ze mogło by się wydawać na implantacje a @ była -
nick nieaktualny
-
nowatorka wrote:Chyba ani dobrze ani zle
ale pewnie im mniej wahan ( oprocz tych owulkowych i skoku) tym lepiej
Ps. Oulka w 40 dcniezle. Badalas hormony dlaczego tak pozno ?
Niestety nie badałam, po pierwsze jestem w UK i wiadomo jak tu z badaniami jest
To jest moj drugi cykl po wyciagnieciu wkladki Mirena ( po usunieciu mialam po 33 dniach) i pierwszy ktory zaczełam obserwować. No i sie poprzewracało:P
Pojde pod koniec tygodnia do lekarza i pokrece ze nie mam okresu itp moze sie skusza i dadza na HCGhahaha
Poza tym mam problem z tarczyca i to tez moze być przyczyna?! Ogólnie tutaj wszystkie mje dolegliwosci zrzucają na tarczyce haha zabawne
Ale fakt nigdy wczesniej nie miałam takiego cyklu ... -
Ja zaluje, nie mierzylam tempki w pierwszej ciazy to bym wiedziala
hehe.
A ci do spadku tempki to widzialam wykres kolezanki i wygladal jak gorki i dolki od owulki i byl zakonczony ciaxa wiec to strasznie indywidualne.ja osobiscie przeczytalam morze artykulow i rozne fora i dalej zielona jestem
-
*Czarnaa* wrote:Ból na @ jest normalny jeśli udało Ci się zajść
A i uczucie wilgoci bo raczej przed @ jest sucho, ja osobiście nie miałam mokro przed okresem i ani grama śluzu - zupełna susza. I miałam w obu ciążach właśnie wilgotno i śluz kremowy
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki, u mnie dzis znow skoczylo. Oby wczorajszy spadek wrozyl na zagniezdzenie. Lekko tez jajnik lewy dokuczal.
nowatorka lubi tę wiadomość