Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo Castagnus przy PCO powinien pomóc aczkolwiek warto było by wiedzieć w czym tkwi problem
A Castagnus można brać tylko 3 miesiące i po tych 3 cyklach musisz zrobić miesiąc przerwy od niego i znowu można go brać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 15:43
-
-
nick nieaktualny
-
hej. niestety nie robilam jeszcze zadnych badan hormonow. to moj drugi cykl staran a mieszkam na wyspach tu niezle trzeba sie wygimnastykowac zeby dostac badania bop sie prosi haha niestety do polskiej kliniki mam 80 km. mam plan pojechac w przyszlym tygodniu na badania. zastanawia mnie ten bol lewego jajnika od dobrych paru dni.wieczorem zaczal bolec mnie dosc mocno i mialam mdlosci. bylam przekonana ze to wlasnie ovu. caly czas od tamtego czasu dosc mocno go czuje. mam takze jakby spuchniete podbrzusze non stop i tepy bol. wczoraj zapach moczu jak po antybiotykach choc zadnych nie biore i dwie grube krechy na tescie owulacyjnym. zgłupialam bo bylam pewnia ze ovulka byla 16go a tu taka niespodzianka
-
black.devile wrote:Nowatorka nie wiadomo czemu tak jest, lekarz tez rozłożył ręce. Teraz zaczynamy stymulację dupkiem, mam nadzieje ze owulka będzie wtedy
U ciebie o tyle dobrze ze jest owulka. Ja tez mialam takie dlugie cykle. Czasem z hormonow wychodzi ze jakis hormon jest podwyzszony, obniza sie go tabletkami i wszystko sie normalizuje. Duphaston to nie jest lek, on tylko moze sztucznie skrocic cykle ale po zaprzestaniu dalej bedziesz je miala dlugie -
nick nieaktualny
-
Hej
zerkniecie na mój wykres?
to pierwszy cykl z monitoringiem, był stosunek w odpowiednim czasie, robiłam wczoraj test - negatywny, ale dalej nie mam @...
od dzisiaj odstawiam luteinę bo tak kazał ginekolog, myślicie że @ nie ma przez luteinę? Czy to może być jeszcze za wcześnie żeby test był pozytywny?
Planuje w piątek jeśli nie będzie @ iść na betę... -
dzis rano zrobilam ciążowy - negatyw
-
starająca się15 wrote:Hej
zerkniecie na mój wykres?
to pierwszy cykl z monitoringiem, był stosunek w odpowiednim czasie, robiłam wczoraj test - negatywny, ale dalej nie mam @...
od dzisiaj odstawiam luteinę bo tak kazał ginekolog, myślicie że @ nie ma przez luteinę? Czy to może być jeszcze za wcześnie żeby test był pozytywny?
Planuje w piątek jeśli nie będzie @ iść na betę... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak jak napisałam. Jeśli odstawiasz luteinę np 2 dni przed spodziewaną @ wtedy okres może się spóźnić. Po odstawieniu luteiny czeka się na @ do 14 dni. Ona nie zatrzymuje tylko opóźnia jej pojawienie się. mało tego podwyższa temperaturę co daje fałszywy wynik i często kobiety po niej mają objawy ciążowe. A luteinę stosujesz pod język? Ja kiedyś miałam luteinę ale do połykania i z tego co wiem w ten sposób nie jest ona skuteczna, tylko jak się pod językiem ją rozpuszcza to wtedy jest dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 18:04