Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
black.devile wrote:Idę jutro na betę, mam nadzieje ze wyniki będą szybko
dzisiaj jestem mega zmęczona cały dzień. Wracam właśnie z pracy i do wyrka
-
Dobry wieczorek:)
Ja tak doslownie na chwilke wskoczyłam. Badałam przed chwila szyjke i wyszlo mi ze teraz jest wyzej, zdziwiłam sie bo od kilku sni miałam tak srednio i nie wiem o co kaman... jakies pomysly?
edit: aha i jeszcze tak jakos skierowana ku górze?! sama juz nie wiem
PS. woooow awansowalam na "znajoma " :oWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 23:10
-
nick nieaktualnyA ja dziś zgłupiałam. Zrobiłam test, wyszedł negatywny. Moja faza lutealna ma długość ok. 12 dni. Teraz jest wg ovu 16 DPO i nadal nie mam okresu, temperatura wysoka, a na teście nawet cienia nie było widać.
Co myślicie? Owulacja była później? Kiedy? Nic na nią później nie wskazuje.
Czy to możliwe żeby faza lutealna tak znacznie wzrosła? Nie wiem sama co o tym myśleć... Czekam na @... -
nick nieaktualnysudari może zrób betę, jeśli masz wątpliwości?
Ja sama już też się gubię z tym of. Wcześniej dwa razy zachodziłam z nim w ciążę ale nigdy jakoś po owulacji nie zerkałam do detektora płodności a wczoraj jakoś tak zajrzałam i wszystkie wskaźniki prócz testów owulacyjnych których nie robiłam były na tak i dzisiaj też, pomimo, że śluz kremowy i szyjka twarda. Ten detektor tak zawsze po owulacji pokazuje wszystko na tak czy to u mnie coś się porobiło ? -
nick nieaktualnysudari wrote:A ja dziś zgłupiałam. Zrobiłam test, wyszedł negatywny. Moja faza lutealna ma długość ok. 12 dni. Teraz jest wg ovu 16 DPO i nadal nie mam okresu, temperatura wysoka, a na teście nawet cienia nie było widać.
Co myślicie? Owulacja była później? Kiedy? Nic na nią później nie wskazuje.
Czy to możliwe żeby faza lutealna tak znacznie wzrosła? Nie wiem sama co o tym myśleć... Czekam na @...
-
nick nieaktualnyja w ogole lubie robic testy,zaczynam w kazdym praktycznie cyklu pierwszy test 9 dni po owu,zwykły z reala 10 ml.jest bardzo czuły,ale jak dzidziusia nie bylo tak nie ma i nie wiadomo czy w ogole bedzie.
za wszystkie teraz testujace trzymam kciuki i zycze dwoch grubasów na teście ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślę, czy nie zrobić jeszcze jednego testu jutro, jak nie bedzie okresu. Przecież istnieje możliwość, że test pokazał błędny wynik, może coś z nim było nie tak... Potem zrobię betę.
Ale to wszystko jest dla mnie takie dziwne - śledzę swoje wykresy, śledzę Wasze i jedynym sensownym rozwiązaniem poza ciążą jest chyba przedłużenie fazy lutealnej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja właśnie przeglądałam prognozę swoich cykli i tam of wyznaczył, że w tym mies dni płodne przypadały na 11,12 i 13 a na 14 owulację. Sprawdzałam też kalkulatory dni płodnych, wszędzie wychodzi mi to samo, więc zaznaczyłam sobie sama owulację na 13dc bo od początku byłam pewna, że była ona właśnie wtedy. Dziś 11dpo a nie 9 jak to wyznaczył of. Myślicie, że dobrze zrobiłam? Ta temperatura po owulacji troszkę się wahała ale to raczej moja prolaktyna dała się we znaki. No cóż. Pożyjemy, zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:08