Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobiłam właśnie test. Miałam go nie robić! To znaczy miałam poczekać do 14dpo gdyby @ się nie pojawiła. Pokazał się... cień cienia. Chciałam wrzucić wam zdjęcie ale kurde najlepsze jest to, że jak robię zdjęcie telefonem to ten cień cienia widać a jak tylko zrzucę fotkę na komputer to już nic nie widać i w ogóle zdjęcie jest rozmazane
Ehh... mam PCO, więc ta kreska może być przez torbiele. Nie potrzebnie robiłam ten test, tylko się nie potrzebnie nakręciłam. Grr. Śluz cały czas kremowy a zawsze przed @ miałam sucho ale to może przez to, że odstawiłam tabletki anty? Albo po prostu miesiączkę dostanę dopiero za kilkanaście dni. Ahh ta ciekawość ;x
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 11:00
-
nick nieaktualnyNo właśnie tu w Holandii nie za bardzo ;x Oni tutaj ze wszystkiego robią problem. jak chcesz się umówić do jakiegoś specjalisty czy iść na głupią betę to pierw musisz umówić wizytę u zwykłego doktora i on stwierdza czy jest taka potrzeba kierować Cię dalej czy nie. Zapewne powiedzieli by mi żebym czekała do terminu @ i na tym by się skończyło, więc nawet nie zawracam sobie głowy. Jestem skazana na czekanie
-
nick nieaktualnyNo właśnie nie wiem. Już raz miałam taką sytuację. To był 5 cykl po porodzie kiedy nie dostałam @ a miałam od razu po porodzie bardzo regularne i wtedy nie dostałam i myślałam, że za ciążyłam. Zrobiłam wtedy 5 testów z czego tylko drugi był negatywny, tylko, że kreski pokazywały się minutę, dwie po czasie a teraz wyszła kreska w 5 minucie, tyle ile trzeba czekać. Wtedy poszłam na betę bo musiałam bo miałam za chwilę wizytę u dentysty, kanałówka ze znieczuleniem, więc musiałam wiedzieć to beta wyszła pozytywna tylko trochę niska ale, że mam PCO kazali powtórzyć bete za tydzień i wyszło to samo i u gin okazało się, że to torbiele. Narobiłam już sobie nadziei a tak naprawdę znowu może okazać się, że to tylko trobiel. Ehh... czemu my kobiety zawsze mamy przerąbane w życiu
Cały czas mnie jajniki kłują i śluz kremowy. Nie wiem co myśleć. Chyba idę spać, póki syn śpi
Jak wstanę to może emocje opadną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 11:47
-
u mnie w sumie za wczesnie na cokolwiek bo wedlug Ovu i moich odczuc owulacje mialam 4 dni temu i od tego czasu bolą mnie sutki(ktore dodatkowo sa czerwone) i podbrzusze. Wczoraj wieczorem tak dziwnie bolaly mnie jajniki, niby kłócie niby ciągnięcie. Niestety jeszcze troche czasu musze poczekac..aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
black.devile wrote:Czarna czekam na Twoje dwie tłuste krechy za 3 dni!
black.devile i Czarnaa a ja czekam na wasze wie tluste krechy
Czarna wiem te 3 dni mogą byc wiecznoscia ale dasz rade:)MIlych snów poki syn spi
black.devile a do której godziny ty czekac -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Ja właśnie wstałam ale zanim to zrobiłam czułam, że jak ruszę głową to zwymiotuje. No i ledwo z synem do salonu zeszłam i poszedł haft. Ale pogoda u mnie do dupy i w sumie od rana mi się w głowie kręciło chociaż starałam się nie zwracać na to uwagi. To pewnie skutki uboczne tych anty tabletek albo tego stresu, który ciągle we mnie jest. devil a co do brzucha pocieszę Cię bo ja odkąd urodziłam mam brzuch jak bym była w 5 mies ciąży i co chwile się mnie pytają czy ja znowu w niej jestem hehe bo zawsze byłam chuda i teraz też tylko brzuch taki wielki coś spaść po ciąży nie może
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 13:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaczka będzie dobrze
Każda z nas ma swój wyznaczony czas. Niestety ale tak to już jest w życiu, że najszybciej w ciążę zachodzą te, które jej nie chcą a my które pragniemy musimy wiele łez wylać i wiele stresu przeżyć zanim to nastąpi. Może to nie jest pocieszenie ale są dziewczyny, które w ogóle nie mają szans na ciążę dlatego cieszmy się z tego jaki dar dostałyśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 14:41
maczka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen haft.. sama nie wiem. W poronionej ciąży nie miałam żadnych z synem też żadnych mdłości nie miałam, ani jednego. Może chora będę albo to przez to, że kręci mi się w głowie a śluzem się dziewuszki nie przejmujcie póki co, jak doszło do zapłodnienia to normalka a jak nie to wtedy będziecie się martwiły
Palma taki kremowy żółty śluz miałam jak byłam z synem w ciążyAle na to chyba też nie ma reguły. Niektóre dziewczyny mają sucho a w ciąży były ale to chyba się rzadko zdarza, żeby przy ciąży nie było śluzu