X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna, ja bym też obstawiała tak jak Ty. Jest kilka przesłanek które to potwierdzają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam właśnie test. Miałam go nie robić! To znaczy miałam poczekać do 14dpo gdyby @ się nie pojawiła. Pokazał się... cień cienia. Chciałam wrzucić wam zdjęcie ale kurde najlepsze jest to, że jak robię zdjęcie telefonem to ten cień cienia widać a jak tylko zrzucę fotkę na komputer to już nic nie widać i w ogóle zdjęcie jest rozmazane :( Ehh... mam PCO, więc ta kreska może być przez torbiele. Nie potrzebnie robiłam ten test, tylko się nie potrzebnie nakręciłam. Grr. Śluz cały czas kremowy a zawsze przed @ miałam sucho ale to może przez to, że odstawiłam tabletki anty? Albo po prostu miesiączkę dostanę dopiero za kilkanaście dni. Ahh ta ciekawość ;x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 11:00

• zgaga Znajoma

Wysłany: 24 września 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna super!!! A masz możliwość pojsca na betę? Ja ide jutro rano. Dzis dalej temperatura 37.0. Czuje sie taka opuchnieta jakas:-\ nie nastawiam sie na ciążę ale jutro się umówiłam na piwo i lepiej wiedzieć czy moge wypic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tu w Holandii nie za bardzo ;x Oni tutaj ze wszystkiego robią problem. jak chcesz się umówić do jakiegoś specjalisty czy iść na głupią betę to pierw musisz umówić wizytę u zwykłego doktora i on stwierdza czy jest taka potrzeba kierować Cię dalej czy nie. Zapewne powiedzieli by mi żebym czekała do terminu @ i na tym by się skończyło, więc nawet nie zawracam sobie głowy. Jestem skazana na czekanie :(

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ty niecierpliwcu ;P . ja mysle ze wam sie udalo skoro jest cien. Ok moze byc torbiel ale chyba duzo wieksze szanse sa ze to fasol. Mnie tez korci zeby zatestowac...

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem. Już raz miałam taką sytuację. To był 5 cykl po porodzie kiedy nie dostałam @ a miałam od razu po porodzie bardzo regularne i wtedy nie dostałam i myślałam, że za ciążyłam. Zrobiłam wtedy 5 testów z czego tylko drugi był negatywny, tylko, że kreski pokazywały się minutę, dwie po czasie a teraz wyszła kreska w 5 minucie, tyle ile trzeba czekać. Wtedy poszłam na betę bo musiałam bo miałam za chwilę wizytę u dentysty, kanałówka ze znieczuleniem, więc musiałam wiedzieć to beta wyszła pozytywna tylko trochę niska ale, że mam PCO kazali powtórzyć bete za tydzień i wyszło to samo i u gin okazało się, że to torbiele. Narobiłam już sobie nadziei a tak naprawdę znowu może okazać się, że to tylko trobiel. Ehh... czemu my kobiety zawsze mamy przerąbane w życiu :( Cały czas mnie jajniki kłują i śluz kremowy. Nie wiem co myśleć. Chyba idę spać, póki syn śpi ;) Jak wstanę to może emocje opadną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 11:47

• palma Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w sumie za wczesnie na cokolwiek bo wedlug Ovu i moich odczuc owulacje mialam 4 dni temu i od tego czasu bolą mnie sutki(ktore dodatkowo sa czerwone) i podbrzusze. Wczoraj wieczorem tak dziwnie bolaly mnie jajniki, niby kłócie niby ciągnięcie. Niestety jeszcze troche czasu musze poczekac..:(

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie coś brzuch wywalilo i tak nie fajnie się z tym czuje, wzdęcia mega, piersi bez zmian, tempka 37.06 no i czekam na wynik bety! :D

• black.devile Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna czekam na Twoje dwie tłuste krechy za 3 dni!

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Czarna czekam na Twoje dwie tłuste krechy za 3 dni!

black.devile i Czarnaa a ja czekam na wasze wie tluste krechy :) :-D

Czarna wiem te 3 dni mogą byc wiecznoscia ale dasz rade:):) MIlych snów poki syn spi :)

black.devile a do której godziny ty czekac :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj sie kiepsko czuje. Bol glowy i czuje sie jakbym kaca miala ale to pewnie przez te tabletki ktore biore

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Ja właśnie wstałam ale zanim to zrobiłam czułam, że jak ruszę głową to zwymiotuje. No i ledwo z synem do salonu zeszłam i poszedł haft. Ale pogoda u mnie do dupy i w sumie od rana mi się w głowie kręciło chociaż starałam się nie zwracać na to uwagi. To pewnie skutki uboczne tych anty tabletek albo tego stresu, który ciągle we mnie jest. devil a co do brzucha pocieszę Cię bo ja odkąd urodziłam mam brzuch jak bym była w 5 mies ciąży i co chwile się mnie pytają czy ja znowu w niej jestem hehe bo zawsze byłam chuda i teraz też tylko brzuch taki wielki coś spaść po ciąży nie może ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 13:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za was wszystkie trzymam kciuki ! I piszcie jak tam beta !

• maczka32 Koleżanka

Wysłany: 24 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bylam dzis rano u lekarza bo bol plecow i podbrzusza juz nie do wytrzymania ;/ lekarz stwierdzil infekcje w moczu :/ ten cykl pewnei juz stracony . tyle dobre z tego ze udalo mi sie go uprosic o badanie hormonow ;) mam wizyte w poniedzialek
    d58e696d007896cd81e5bac930acf5e4.png

1ed43c20c0ac72a613f930d07ca73df9.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maczka będzie dobrze ;) Każda z nas ma swój wyznaczony czas. Niestety ale tak to już jest w życiu, że najszybciej w ciążę zachodzą te, które jej nie chcą a my które pragniemy musimy wiele łez wylać i wiele stresu przeżyć zanim to nastąpi. Może to nie jest pocieszenie ale są dziewczyny, które w ogóle nie mają szans na ciążę dlatego cieszmy się z tego jaki dar dostałyśmy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 14:41

maczka32 lubi tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nigdy w ciazy nie bylam takze nie wiem czy jest mi to dane.
    Czarna ten twoj haft jest bardzo podejrzany ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie zauważyłam ze mam sporo śluzu kremowego ale żółtego, nie wiem czy sie martwic czy to cos normalnego

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam kremowy śluz, muli trochę czasami i wzdęcia mega mam.. Wyników dalej nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten haft.. sama nie wiem. W poronionej ciąży nie miałam żadnych z synem też żadnych mdłości nie miałam, ani jednego. Może chora będę albo to przez to, że kręci mi się w głowie a śluzem się dziewuszki nie przejmujcie póki co, jak doszło do zapłodnienia to normalka a jak nie to wtedy będziecie się martwiły ;)
    Palma taki kremowy żółty śluz miałam jak byłam z synem w ciąży ;) Ale na to chyba też nie ma reguły. Niektóre dziewczyny mają sucho a w ciąży były ale to chyba się rzadko zdarza, żeby przy ciąży nie było śluzu

• palma Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnaa dziękuję za odp :) ja nam wszystkim życzę fasolek, kiedyś się uda na pewno.

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
‹‹ 394 395 396 397 398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ