X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Hej dziewczyny, teraz to juz naprawde nie wiem co sie dzieje. Zaczelam dzis plamic a podbrzusze boli jak na @. W ciagu dnia jeszcze myslalam, ze to moze byc zwoazane z implantacja ale potem wszystko sie rozkrecilo. Plamie delikatnie ale plamie no i boli. Myslalam ze jednak owu wystapila w 10 dc a jesli of wyznaczyl ja jednak prawidlowo na 14 dc to i tak wczesnie na @ bo dzis jest 3 dzien fl... Sprawdze rano temp ale mam juz stresa...
    w ktorym dniu jestes fl.plamienie moze byc przed @nawet 5 dni.nie ma co sie nakrecac.moze byc implantacja ale rzadko ktora kobieta plami w czasie implantacji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 21:01

• AgataR Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja to dopiero 3 dfl wedlug ovufriend. Mozliwe ze to 7 dfl bo wczrsniej owu zostala wykryta w 10 dc ale na podstawie pozniejszych temp zmienila sie na 14 dc.

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wszystko jasne, jest @ :( krotki cykl i krotka fl. Mam nadzieje ze nastepny bedzie lwpszy :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 01:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata szkoda, ale następny na pewno będzie szczęśliwy :)
    Tylko ja jak przeczytałam to od razu wysłałam zaproszenie :) wybacz ze tak późno :) u mnie powoli koniec @, w poniedziałek przeprowadzamy się z moim chłopakiem forum nowego mieszkanka i tylko tym żyje jak na razie :p no i czekaniem na działania :D biorę castangusa od 2dc wiec to już można powiedzieć że 4 dni :) mam nadzieje ze się uda :) ze zacznie sprzyjać mi castangus i nowe mieszkanko :)

AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje black.devile :) ja tez mam nadzieje, ze nastepny bedzie owocniejszy ;) a przede wszystkim nie dlugasny... Ja czekam na swoje ziola maki :D tez zaczynamy brac jak tylko dotra :) trzymam kciuki za owocne staranka na nowym mieszkanku :)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam u mnie @małpa pojawiła sie dzis wczoraj było pare kropek kwi na wkładce.widocznie tak miało byc.teraz kuruje sie z choroby a potem zaczynamy nowe staranka.z kazdym cyklem mam coraz wyzsza temp.startowa tym razem zaczynamy od 36,7.trzymam za was kciuki.

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black.devil jakie zaproszenie? Anusiak powodzenia w nastepnym cyklu :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja zaprosiła mnie na fb :) anusiak u mnie były plamienia prawie 3 dni przed @,teraz mam nadzieje ze juz się kończy :) Agata dziękuję :) mam nadzieje że tak będzie :)

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moze sie nie spinac kurcze,moze problem lezy w naszej psychice ?ja troche odpuszczam,co ma byc to bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black devile ja bralam casta pomogl mi na pms ale jak wiesz nie zaciążyłam.moze nie nasz czas.a siostrzyczka śliczna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata r jakie ziola ?co to za ziola ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam akurat połowe cyklu wiec dni "te najwazniejsze w miesiacu"ale moj mezus chory i teges śmeges nie bedzie i nici w tym cyklu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 09:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Tylko_ja to dopiero 3 dfl wedlug ovufriend. Mozliwe ze to 7 dfl bo wczrsniej owu zostala wykryta w 10 dc ale na podstawie pozniejszych temp zmienila sie na 14 dc.
    przejdz sie do gina ztymi plamieniami bo co innego przed @kilka dni a co innego w 3 dniu fl.chociaz moze endometrium sie zluszcza i stad lekkie plamienia

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja no ja mam 26 lat, więc nieco mniej niż Ty. Wiadomo, że po 30 jest troszkę trudniej, może się czymś wspomóż? Np wiesiołek bardzo poprawia śluz dzięki czemu plemniki będą w stanie przetrwać dłużej bądź tak jak ja np Castagnus bierz, bardzo ładnie stymuluje owulację ;) Albo wybierz się po po prostu do ginekologa. powiedz, że chcesz być w ciąży i na pewno znajdziecie jakieś rozwiązanie ;) Moja mama miała 17 lat jak zaszła ze mną w ciążę i dopiero 33 lata jak zaszła w ciążę z moją siostrą, więc zobacz ile lat ;)

tylko ja, Nusiaczek lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja zaczelam normalnie krwawic wiec przypuszczam ze taki krotki cykl. Od niedawna biore leki na tarczyce podejrzewam, ze mialy wplyw na owulacje i na wszystko co sie teraz dzialo. Nasuwa mi sie mnostwo pytan, nie wiem np skad pozytywny test owulacyjny w fazie lutealnej, naprawde ciezko mi zrozumiec ten cykl i poobserwuje ten i jesli znowu cos podobnego bedzie sie dzialo to gin murowany. Niestety nie mierzylam dzis temp. A dla zainteresowanych wklejam link :) http://new.uncaria.pl/blog/maca_-_korzen_o_wielkich_mozliwosciach.aspx?id=11

tylko ja lubi tę wiadomość

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a możecie mi powiedzieć i czym może świadczyć wodnisto kremowy sluz ? Utrzymuje mi się on od owulacji .. za parę dni powinnam dostac @ wiec to raczej nie jest płodny sluz .

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki zazwyczaj w ciąży ale niektóre dziewczyny mają go też czasem przed @.
    Bolą Cię jajniki, może to już ? Spróbuj zrobić jutro test ;) jakiś cień cienia może się pojawi ;)

Nusiaczek lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przede wszystkim biorę castangusa na owulacje i śluz, bo bez niego miałam ovu w 50 dc wiec wiesz :) kozery po nim będzie normalnie :) no i duphaston od 16 dc :) ale nawet jeśli będzie miał pomoc tylko na pms to tez może być :)

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    Taki zazwyczaj w ciąży ale niektóre dziewczyny mają go też czasem przed @.
    Bolą Cię jajniki, może to już ? Spróbuj zrobić jutro test ;) jakiś cień cienia może się pojawi ;)

Dzisiaj tak lekko ale wczoraj i przedwczoraj to bolały mnie bardziej nawet myślałam że okres dostałam i chodziłam sprawdzać co chwile ale niestety nic .. narazie czekam jeszcze bo nie chce się rozczarować :)

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • Tyszanka89 Koleżanka

Wysłany: 3 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) mam do Was pytanko. Staramy się z mężem od roku o dziecko. Oczywiście nieskutecznie. Kiedyś okresy miałam bardzo nieregularne wahały się między 30 a 40 dc przez hormony.Od pewnego czasu wyregulowałam w miarę hormony i mam ok 30-32 dc. Dziś mam 22 dc i dostałam rano lekkiego plamienia. Trochę nitowatych czerwonych niteczek a później trochę brązowego śluzu i teraz już ledwo co. Przytulanko było 11, 13, 15 , 16, 18 i 21 dnia cyklu. czy to jest może plamienie owulacyjne czy raczej implantacyjne.Normalnie okres mam strasznie bolesny a teraz praktycznie żadnych objawów tylko lekko bolał mnie jajnik i przestało, więc okres to nie jest. W zeszłym miesiącu byłam u ginka i nic mi sie tam nie zrobiło. Zresztą chodzę bardzo regularnie więc nie sądzę, że zrobiła się tam jakaś nadżerka albo torbiel. Czy mogłybyście zerknąć na mój wykres i napisać czy Wy może miałyście takie plamienie. Bo ja w sumie pierwszy raz i chciałam się co nieco od Was dowiedzieć pozdrawiam 405cba49ca66e1958a374cdc8f9039df.png

Tyszanka
‹‹ 408 409 410 411 412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ