Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Hej dziewczyny, teraz to juz naprawde nie wiem co sie dzieje. Zaczelam dzis plamic a podbrzusze boli jak na @. W ciagu dnia jeszcze myslalam, ze to moze byc zwoazane z implantacja ale potem wszystko sie rozkrecilo. Plamie delikatnie ale plamie no i boli. Myslalam ze jednak owu wystapila w 10 dc a jesli of wyznaczyl ja jednak prawidlowo na 14 dc to i tak wczesnie na @ bo dzis jest 3 dzien fl... Sprawdze rano temp ale mam juz stresa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 21:01
-
Tylko_ja to dopiero 3 dfl wedlug ovufriend. Mozliwe ze to 7 dfl bo wczrsniej owu zostala wykryta w 10 dc ale na podstawie pozniejszych temp zmienila sie na 14 dc.lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Agata szkoda, ale następny na pewno będzie szczęśliwy
Tylko ja jak przeczytałam to od razu wysłałam zaproszeniewybacz ze tak późno
u mnie powoli koniec @, w poniedziałek przeprowadzamy się z moim chłopakiem forum nowego mieszkanka i tylko tym żyje jak na razie :p no i czekaniem na działania
biorę castangusa od 2dc wiec to już można powiedzieć że 4 dni
mam nadzieje ze się uda
ze zacznie sprzyjać mi castangus i nowe mieszkanko
AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość
-
Dziekuje black.devile
ja tez mam nadzieje, ze nastepny bedzie owocniejszy
a przede wszystkim nie dlugasny... Ja czekam na swoje ziola maki
tez zaczynamy brac jak tylko dotra
trzymam kciuki za owocne staranka na nowym mieszkanku
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
witam u mnie @małpa pojawiła sie dzis wczoraj było pare kropek kwi na wkładce.widocznie tak miało byc.teraz kuruje sie z choroby a potem zaczynamy nowe staranka.z kazdym cyklem mam coraz wyzsza temp.startowa tym razem zaczynamy od 36,7.trzymam za was kciuki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Tylko_ja to dopiero 3 dfl wedlug ovufriend. Mozliwe ze to 7 dfl bo wczrsniej owu zostala wykryta w 10 dc ale na podstawie pozniejszych temp zmienila sie na 14 dc.
-
nick nieaktualnyTylko_ja no ja mam 26 lat, więc nieco mniej niż Ty. Wiadomo, że po 30 jest troszkę trudniej, może się czymś wspomóż? Np wiesiołek bardzo poprawia śluz dzięki czemu plemniki będą w stanie przetrwać dłużej bądź tak jak ja np Castagnus bierz, bardzo ładnie stymuluje owulację
Albo wybierz się po po prostu do ginekologa. powiedz, że chcesz być w ciąży i na pewno znajdziecie jakieś rozwiązanie
Moja mama miała 17 lat jak zaszła ze mną w ciążę i dopiero 33 lata jak zaszła w ciążę z moją siostrą, więc zobacz ile lat
tylko ja, Nusiaczek lubią tę wiadomość
-
Tylko_ja zaczelam normalnie krwawic wiec przypuszczam ze taki krotki cykl. Od niedawna biore leki na tarczyce podejrzewam, ze mialy wplyw na owulacje i na wszystko co sie teraz dzialo. Nasuwa mi sie mnostwo pytan, nie wiem np skad pozytywny test owulacyjny w fazie lutealnej, naprawde ciezko mi zrozumiec ten cykl i poobserwuje ten i jesli znowu cos podobnego bedzie sie dzialo to gin murowany. Niestety nie mierzylam dzis temp. A dla zainteresowanych wklejam link
http://new.uncaria.pl/blog/maca_-_korzen_o_wielkich_mozliwosciach.aspx?id=11
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
nick nieaktualny
-
*Czarnaa* wrote:Taki zazwyczaj w ciąży ale niektóre dziewczyny mają go też czasem przed @.
Bolą Cię jajniki, może to już ? Spróbuj zrobić jutro testjakiś cień cienia może się pojawi
Dzisiaj tak lekko ale wczoraj i przedwczoraj to bolały mnie bardziej nawet myślałam że okres dostałam i chodziłam sprawdzać co chwile ale niestety nic .. narazie czekam jeszcze bo nie chce się rozczarowaćTysia -
Witam
mam do Was pytanko. Staramy się z mężem od roku o dziecko. Oczywiście nieskutecznie. Kiedyś okresy miałam bardzo nieregularne wahały się między 30 a 40 dc przez hormony.Od pewnego czasu wyregulowałam w miarę hormony i mam ok 30-32 dc. Dziś mam 22 dc i dostałam rano lekkiego plamienia. Trochę nitowatych czerwonych niteczek a później trochę brązowego śluzu i teraz już ledwo co. Przytulanko było 11, 13, 15 , 16, 18 i 21 dnia cyklu. czy to jest może plamienie owulacyjne czy raczej implantacyjne.Normalnie okres mam strasznie bolesny a teraz praktycznie żadnych objawów tylko lekko bolał mnie jajnik i przestało, więc okres to nie jest. W zeszłym miesiącu byłam u ginka i nic mi sie tam nie zrobiło. Zresztą chodzę bardzo regularnie więc nie sądzę, że zrobiła się tam jakaś nadżerka albo torbiel. Czy mogłybyście zerknąć na mój wykres i napisać czy Wy może miałyście takie plamienie. Bo ja w sumie pierwszy raz i chciałam się co nieco od Was dowiedzieć pozdrawiam
Tyszanka