X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Zielone? :D my od jutra juz na nowym mieszkanku a dziś kończy mi się @ :D

Zielone zeby wzmocnic twoja zielonosc haha
    Oooo to super. Nowy cykl, nowe mieszkanie no no no :-)

black.devile lubi tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja wlasnie test po owu zrobilam a mialam ja tydz temu w sob to mialam widoczna kreske a jak zrobilam 2 dni temu to juz prawie w ogole tej kreski nie bylo widac i mysle czy by dzisiaj tez nie zrobic i zobaczyc.
    A owieczka co t sie stalo ze w szpitalu bylas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 12:59

• AgataR Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo a mam pytanie do Ciebie :) wiem, ze kobiet o wiek i wage sie nie pyta ;) przy hashi masz lub mialas problemy z nadwaga? Jesli tak to czy po lekach udalo Ci sie stracic zbedne kilogramy?
    Black.devil chrzest na nowym musi byc i niech bedzie owocny :D

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko Ja : dobrze, że sie nie poddałaś w staraniu :)
    Ja mam 34 lata z córka zaszłam mając 32 lata a przez ponad 9 lat sie starałam, u mnie to była sprawa z tarczyca (wczesniej zachodziłam w ciaze ale szybko roniłam )bo poźno ja wykryli. a po 3 latach jak odpuscilam sobie zaszłam najpierw poroniłam w 10tc a po dokładnie pół roku zaszłam w druga tez "nie spodziewaną " ciążę :)
    Oczywiscie wiadamo, po 33 roku jest trudniej ale nikt nie powiedział, że jest nie możliwe:)

anusiak5 na temat tarczcy nie jestem lekarzem ale ze swojego doswiadczenia, cykl sie moze wydluzyc jesli masz za male THS lub za duzę. Nawet jak przyszła @ jak byś myła u swojego gina niech ci da skierowanie na TSH przy tej dawce moim sdaniem powinnas miec robione do 3-4 tygodnie i bo nie mozna dopuscic do zbytniego zmniejszenia!

tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    tysia zachodz w ciaze a my wszystkie za Toba :) :) :)
    Ha żeby to takie proste było :) jakby ode mnie to zależało to napewno bym zaszła

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    OwieczkaaaJo a mam pytanie do Ciebie :) wiem, ze kobiet o wiek i wage sie nie pyta ;) przy hashi masz lub mialas problemy z nadwaga? Jesli tak to czy po lekach udalo Ci sie stracic zbedne kilogramy?
    Black.devil chrzest na nowym musi byc i niech bedzie owocny :D

hahah tak kochana mam i miałam :P 2 lata przed ciaza udalo mi sie schudnąć ponad 60 kg w bardzo krótkim czasie :P ok 6 miesiecy ale to było przez wyjazd na wyspy, inni klimat duzo pracy , stresu itp... a teraz wciaz walcze po ciazy i anty przytyłam znów 30 kg no i je zrzuciłam ale bardzo rygorystucznie podchodzę do diety :) hehe taka zawzięta jestem.

AgataR lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj będzie chrzest będzie :d oby był owocny:D idealnie czasowo zagrał się koniec @ z przeprowadzka :D

OwieczkaaaJo, AgataR lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Hejka ja wlasnie test po owu zrobilam a mialam ja tydz temu w sob to mialam widoczna kreske a jak zrobilam 2 dni temu to juz prawie w ogole tej kreski nie bylo widac i mysle czy by dzisiaj tez nie zrobic i zobaczyc.
    A owieczka co t sie stalo ze w szpitalu bylas?

Hej ale zrobiłaś test owulacyjny czy ciązowy?

ojjj dlaczego bo wczoraj zaczełam plamic a w nocy dostałam straczny ból i zaczełam krwawic jakby ktos wiadrami zaczął wylewac. no i się przestraszyłam
    fakt w sobote zrobiłam test ciazowy i była kreska dosłownie cień cienia cienia ale myslałam ze mi sie przewidziało i miałam poczekac do poniedziałku na bete zeby sie nie nakrecac.
    Gin w szpitalu powiedział ze przy takim dlugim cyklu nic nie powinno sie tam wykluc...

Black wow to zeby tam na wykresie bylo mnóstwo serduszek :P hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:21

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    Ha żeby to takie proste było :) jakby ode mnie to zależało to napewno bym zaszła

tak więc w twoją stronę równiez fasolkowe fluidy :) zeby było zielono :)

Tysia :) lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabawna sprawa. zawsze w czasie @ miałam szyjkę nisko a teraz mam caly czas bardzo wysoko tak jak w czasie owulki i detektor pokazuje ze jest przypuszczalnie płodny... ciekawe

praktycznie żadnego bólu tylko teraz takie lekkie kucie w lewym jajniku i zawroty głowy ale mi sie wydaje ze zawroty głowy to z powodu krwawienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:33

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hej ale zrobiłaś test owulacyjny czy ciązowy?

ojjj dlaczego bo wczoraj zaczełam plamic a w nocy dostałam straczny ból i zaczełam krwawic jakby ktos wiadrami zaczął wylewac. no i się przestraszyłam
    fakt w sobote zrobiłam test ciazowy i była kreska dosłownie cień cienia cienia ale myslałam ze mi sie przewidziało i miałam poczekac do poniedziałku na bete zeby sie nie nakrecac.
    Gin w szpitalu powiedział ze przy takim dlugim cyklu nic nie powinno sie tam wykluc...

Black wow to zeby tam na wykresie bylo mnóstwo serduszek :P hahaha
    owulacyjny robilam
    Eh to faktycznie masakra a jaki dlugi mialas cykl?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:42

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

aha mi zawsze pokazują drugą kreskę na tescie oulacyjnym ale slabsza niz w czsie owulki, o dziwo w piątek nie miałam żadnej , wiec nie wiem o co chodzi wrrr

53 lub 54 dni licząc do wczorajszego krwanienia/ plamienia

• black.devile Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 62 albo 63 dni cyklu wiec tez fajnie :P teraz oby był krótszy :) no i z owulka w okolicach 14-20 dc :)
    Owieczka będzie dużo serduszek, obiecuję :D

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne to z tymi testami owu... a to faktycznie dlugie

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    dziwne to z tymi testami owu... a to faktycznie dlugie

No ja zawsze mialam 33dniowe:-) a ten to jest drugi cykl po wkladce anty

Black tez mam nadzieje ze ten twoj bedzie krotki :-) kciuki zaciniete :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 14:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Tylko Ja : dobrze, że sie nie poddałaś w staraniu :)
    Ja mam 34 lata z córka zaszłam mając 32 lata a przez ponad 9 lat sie starałam, u mnie to była sprawa z tarczyca (wczesniej zachodziłam w ciaze ale szybko roniłam )bo poźno ja wykryli. a po 3 latach jak odpuscilam sobie zaszłam najpierw poroniłam w 10tc a po dokładnie pół roku zaszłam w druga tez "nie spodziewaną " ciążę :)
    Oczywiscie wiadamo, po 33 roku jest trudniej ale nikt nie powiedział, że jest nie możliwe:)

anusiak5 na temat tarczcy nie jestem lekarzem ale ze swojego doswiadczenia, cykl sie moze wydluzyc jesli masz za male THS lub za duzę. Nawet jak przyszła @ jak byś myła u swojego gina niech ci da skierowanie na TSH przy tej dawce moim sdaniem powinnas miec robione do 3-4 tygodnie i bo nie mozna dopuscic do zbytniego zmniejszenia!
    współczuję bardzo,sporo przeszłas i widzę,ze twarda z ciebie babka :)ja bym sie załamała na pewno !
    oczywiscie,ze zajscie w ciaze jest po 30 ce mozliwe.sama mam 2 kolezanki,ktore urodzily tuz przed 40-ką:)ale wiadomo chciałoby sie od razu,a tu nie ma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 15:25

• AgataR Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki owieczkaa za info :) tez borykam soe z nadwaga chcialabym zrzucic jakies 10 kg :) endo powiedziala ze po lekach tak bedzie ale biore je od ponad miesiaca i nic :\ za to byla owulka wiec nie mam co narzekac ;) zastanawiam sie wciaz nad tym moim dziwnym cyklem... Dzis niby 3 dzien a temp rano wysoko... 36.74 i nie mierzylam tylko wczoraj rano bo w piatek wieczor zaczelam krwawic (dzis juz czysto nawet plamienia nie ma) no i tak sie zastanawiam czy to byla faktycznie @ ...

• AgataR Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dietke tez trzymam juz dluuuzszy czas i efektow nie ma :\

• black.devile Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata może to była implantacja?? Mogła fasolka trafić na jakiegoś krwiaczka i dlatego aż tak. Bo nie ma @ 1 dniowej.. Zrób test!! :D

Owieczka bardzo dziękuję za kciuki, oby nie były zaciśnięte na marne :) za Ciebie też trzymam!

Natalii00, AgataR, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to jestem ciekawa jak to u mnie wyjdzie bo dzisiaj mam 36 dc i 8 dpo

‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ