Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka ja wlasnie test po owu zrobilam a mialam ja tydz temu w sob to mialam widoczna kreske a jak zrobilam 2 dni temu to juz prawie w ogole tej kreski nie bylo widac i mysle czy by dzisiaj tez nie zrobic i zobaczyc.
A owieczka co t sie stalo ze w szpitalu bylas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 12:59
-
OwieczkaaaJo a mam pytanie do Ciebie
wiem, ze kobiet o wiek i wage sie nie pyta
przy hashi masz lub mialas problemy z nadwaga? Jesli tak to czy po lekach udalo Ci sie stracic zbedne kilogramy?
Black.devil chrzest na nowym musi byc i niech bedzie owocnylat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Tylko Ja : dobrze, że sie nie poddałaś w staraniu
Ja mam 34 lata z córka zaszłam mając 32 lata a przez ponad 9 lat sie starałam, u mnie to była sprawa z tarczyca (wczesniej zachodziłam w ciaze ale szybko roniłam )bo poźno ja wykryli. a po 3 latach jak odpuscilam sobie zaszłam najpierw poroniłam w 10tc a po dokładnie pół roku zaszłam w druga tez "nie spodziewaną " ciążę
Oczywiscie wiadamo, po 33 roku jest trudniej ale nikt nie powiedział, że jest nie możliwe:)
anusiak5 na temat tarczcy nie jestem lekarzem ale ze swojego doswiadczenia, cykl sie moze wydluzyc jesli masz za male THS lub za duzę. Nawet jak przyszła @ jak byś myła u swojego gina niech ci da skierowanie na TSH przy tej dawce moim sdaniem powinnas miec robione do 3-4 tygodnie i bo nie mozna dopuscic do zbytniego zmniejszenia!tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość
-
AgataR wrote:OwieczkaaaJo a mam pytanie do Ciebie
wiem, ze kobiet o wiek i wage sie nie pyta
przy hashi masz lub mialas problemy z nadwaga? Jesli tak to czy po lekach udalo Ci sie stracic zbedne kilogramy?
Black.devil chrzest na nowym musi byc i niech bedzie owocny
hahah tak kochana mam i miałam2 lata przed ciaza udalo mi sie schudnąć ponad 60 kg w bardzo krótkim czasie
ok 6 miesiecy ale to było przez wyjazd na wyspy, inni klimat duzo pracy , stresu itp... a teraz wciaz walcze po ciazy i anty przytyłam znów 30 kg no i je zrzuciłam ale bardzo rygorystucznie podchodzę do diety
hehe taka zawzięta jestem.
AgataR lubi tę wiadomość
-
Natalii00 wrote:Hejka ja wlasnie test po owu zrobilam a mialam ja tydz temu w sob to mialam widoczna kreske a jak zrobilam 2 dni temu to juz prawie w ogole tej kreski nie bylo widac i mysle czy by dzisiaj tez nie zrobic i zobaczyc.
A owieczka co t sie stalo ze w szpitalu bylas?
Hej ale zrobiłaś test owulacyjny czy ciązowy?
ojjj dlaczego bo wczoraj zaczełam plamic a w nocy dostałam straczny ból i zaczełam krwawic jakby ktos wiadrami zaczął wylewac. no i się przestraszyłam
fakt w sobote zrobiłam test ciazowy i była kreska dosłownie cień cienia cienia ale myslałam ze mi sie przewidziało i miałam poczekac do poniedziałku na bete zeby sie nie nakrecac.
Gin w szpitalu powiedział ze przy takim dlugim cyklu nic nie powinno sie tam wykluc...
Black wow to zeby tam na wykresie bylo mnóstwo serduszekhahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:21
-
Zabawna sprawa. zawsze w czasie @ miałam szyjkę nisko a teraz mam caly czas bardzo wysoko tak jak w czasie owulki i detektor pokazuje ze jest przypuszczalnie płodny... ciekawe
praktycznie żadnego bólu tylko teraz takie lekkie kucie w lewym jajniku i zawroty głowy ale mi sie wydaje ze zawroty głowy to z powodu krwawienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:33
-
OwieczkaaaJo wrote:Hej ale zrobiłaś test owulacyjny czy ciązowy?
ojjj dlaczego bo wczoraj zaczełam plamic a w nocy dostałam straczny ból i zaczełam krwawic jakby ktos wiadrami zaczął wylewac. no i się przestraszyłam
fakt w sobote zrobiłam test ciazowy i była kreska dosłownie cień cienia cienia ale myslałam ze mi sie przewidziało i miałam poczekac do poniedziałku na bete zeby sie nie nakrecac.
Gin w szpitalu powiedział ze przy takim dlugim cyklu nic nie powinno sie tam wykluc...
Black wow to zeby tam na wykresie bylo mnóstwo serduszekhahaha
Eh to faktycznie masakra a jaki dlugi mialas cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:42
-
Natalii00 wrote:dziwne to z tymi testami owu... a to faktycznie dlugie
No ja zawsze mialam 33dniowe:-) a ten to jest drugi cykl po wkladce anty
Black tez mam nadzieje ze ten twoj bedzie krotkikciuki zaciniete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 14:35
-
nick nieaktualnyOwieczkaaaJo wrote:Tylko Ja : dobrze, że sie nie poddałaś w staraniu
Ja mam 34 lata z córka zaszłam mając 32 lata a przez ponad 9 lat sie starałam, u mnie to była sprawa z tarczyca (wczesniej zachodziłam w ciaze ale szybko roniłam )bo poźno ja wykryli. a po 3 latach jak odpuscilam sobie zaszłam najpierw poroniłam w 10tc a po dokładnie pół roku zaszłam w druga tez "nie spodziewaną " ciążę
Oczywiscie wiadamo, po 33 roku jest trudniej ale nikt nie powiedział, że jest nie możliwe:)
anusiak5 na temat tarczcy nie jestem lekarzem ale ze swojego doswiadczenia, cykl sie moze wydluzyc jesli masz za male THS lub za duzę. Nawet jak przyszła @ jak byś myła u swojego gina niech ci da skierowanie na TSH przy tej dawce moim sdaniem powinnas miec robione do 3-4 tygodnie i bo nie mozna dopuscic do zbytniego zmniejszenia!
oczywiscie,ze zajscie w ciaze jest po 30 ce mozliwe.sama mam 2 kolezanki,ktore urodzily tuz przed 40-ką:)ale wiadomo chciałoby sie od razu,a tu nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 15:25
-
Dzieki owieczkaa za info
tez borykam soe z nadwaga chcialabym zrzucic jakies 10 kg
endo powiedziala ze po lekach tak bedzie ale biore je od ponad miesiaca i nic
za to byla owulka wiec nie mam co narzekac
zastanawiam sie wciaz nad tym moim dziwnym cyklem... Dzis niby 3 dzien a temp rano wysoko... 36.74 i nie mierzylam tylko wczoraj rano bo w piatek wieczor zaczelam krwawic (dzis juz czysto nawet plamienia nie ma) no i tak sie zastanawiam czy to byla faktycznie @ ...
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Agata może to była implantacja?? Mogła fasolka trafić na jakiegoś krwiaczka i dlatego aż tak. Bo nie ma @ 1 dniowej.. Zrób test!!
Owieczka bardzo dziękuję za kciuki, oby nie były zaciśnięte na marneza Ciebie też trzymam!
Natalii00, AgataR, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość