X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Zielone? :D my od jutra juz na nowym mieszkanku a dziś kończy mi się @ :D

Zielone zeby wzmocnic twoja zielonosc haha
    Oooo to super. Nowy cykl, nowe mieszkanie no no no :-)

black.devile lubi tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja wlasnie test po owu zrobilam a mialam ja tydz temu w sob to mialam widoczna kreske a jak zrobilam 2 dni temu to juz prawie w ogole tej kreski nie bylo widac i mysle czy by dzisiaj tez nie zrobic i zobaczyc.
    A owieczka co t sie stalo ze w szpitalu bylas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 12:59

• AgataR Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo a mam pytanie do Ciebie :) wiem, ze kobiet o wiek i wage sie nie pyta ;) przy hashi masz lub mialas problemy z nadwaga? Jesli tak to czy po lekach udalo Ci sie stracic zbedne kilogramy?
    Black.devil chrzest na nowym musi byc i niech bedzie owocny :D

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko Ja : dobrze, że sie nie poddałaś w staraniu :)
    Ja mam 34 lata z córka zaszłam mając 32 lata a przez ponad 9 lat sie starałam, u mnie to była sprawa z tarczyca (wczesniej zachodziłam w ciaze ale szybko roniłam )bo poźno ja wykryli. a po 3 latach jak odpuscilam sobie zaszłam najpierw poroniłam w 10tc a po dokładnie pół roku zaszłam w druga tez "nie spodziewaną " ciążę :)
    Oczywiscie wiadamo, po 33 roku jest trudniej ale nikt nie powiedział, że jest nie możliwe:)

anusiak5 na temat tarczcy nie jestem lekarzem ale ze swojego doswiadczenia, cykl sie moze wydluzyc jesli masz za male THS lub za duzę. Nawet jak przyszła @ jak byś myła u swojego gina niech ci da skierowanie na TSH przy tej dawce moim sdaniem powinnas miec robione do 3-4 tygodnie i bo nie mozna dopuscic do zbytniego zmniejszenia!

tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    tysia zachodz w ciaze a my wszystkie za Toba :) :) :)
    Ha żeby to takie proste było :) jakby ode mnie to zależało to napewno bym zaszła

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    OwieczkaaaJo a mam pytanie do Ciebie :) wiem, ze kobiet o wiek i wage sie nie pyta ;) przy hashi masz lub mialas problemy z nadwaga? Jesli tak to czy po lekach udalo Ci sie stracic zbedne kilogramy?
    Black.devil chrzest na nowym musi byc i niech bedzie owocny :D

hahah tak kochana mam i miałam :P 2 lata przed ciaza udalo mi sie schudnąć ponad 60 kg w bardzo krótkim czasie :P ok 6 miesiecy ale to było przez wyjazd na wyspy, inni klimat duzo pracy , stresu itp... a teraz wciaz walcze po ciazy i anty przytyłam znów 30 kg no i je zrzuciłam ale bardzo rygorystucznie podchodzę do diety :) hehe taka zawzięta jestem.

AgataR lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj będzie chrzest będzie :d oby był owocny:D idealnie czasowo zagrał się koniec @ z przeprowadzka :D

OwieczkaaaJo, AgataR lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Hejka ja wlasnie test po owu zrobilam a mialam ja tydz temu w sob to mialam widoczna kreske a jak zrobilam 2 dni temu to juz prawie w ogole tej kreski nie bylo widac i mysle czy by dzisiaj tez nie zrobic i zobaczyc.
    A owieczka co t sie stalo ze w szpitalu bylas?

Hej ale zrobiłaś test owulacyjny czy ciązowy?

ojjj dlaczego bo wczoraj zaczełam plamic a w nocy dostałam straczny ból i zaczełam krwawic jakby ktos wiadrami zaczął wylewac. no i się przestraszyłam
    fakt w sobote zrobiłam test ciazowy i była kreska dosłownie cień cienia cienia ale myslałam ze mi sie przewidziało i miałam poczekac do poniedziałku na bete zeby sie nie nakrecac.
    Gin w szpitalu powiedział ze przy takim dlugim cyklu nic nie powinno sie tam wykluc...

Black wow to zeby tam na wykresie bylo mnóstwo serduszek :P hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:21

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    Ha żeby to takie proste było :) jakby ode mnie to zależało to napewno bym zaszła

tak więc w twoją stronę równiez fasolkowe fluidy :) zeby było zielono :)

Tysia :) lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabawna sprawa. zawsze w czasie @ miałam szyjkę nisko a teraz mam caly czas bardzo wysoko tak jak w czasie owulki i detektor pokazuje ze jest przypuszczalnie płodny... ciekawe

praktycznie żadnego bólu tylko teraz takie lekkie kucie w lewym jajniku i zawroty głowy ale mi sie wydaje ze zawroty głowy to z powodu krwawienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:33

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hej ale zrobiłaś test owulacyjny czy ciązowy?

ojjj dlaczego bo wczoraj zaczełam plamic a w nocy dostałam straczny ból i zaczełam krwawic jakby ktos wiadrami zaczął wylewac. no i się przestraszyłam
    fakt w sobote zrobiłam test ciazowy i była kreska dosłownie cień cienia cienia ale myslałam ze mi sie przewidziało i miałam poczekac do poniedziałku na bete zeby sie nie nakrecac.
    Gin w szpitalu powiedział ze przy takim dlugim cyklu nic nie powinno sie tam wykluc...

Black wow to zeby tam na wykresie bylo mnóstwo serduszek :P hahaha
    owulacyjny robilam
    Eh to faktycznie masakra a jaki dlugi mialas cykl?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:42

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

aha mi zawsze pokazują drugą kreskę na tescie oulacyjnym ale slabsza niz w czsie owulki, o dziwo w piątek nie miałam żadnej , wiec nie wiem o co chodzi wrrr

53 lub 54 dni licząc do wczorajszego krwanienia/ plamienia

• black.devile Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 62 albo 63 dni cyklu wiec tez fajnie :P teraz oby był krótszy :) no i z owulka w okolicach 14-20 dc :)
    Owieczka będzie dużo serduszek, obiecuję :D

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne to z tymi testami owu... a to faktycznie dlugie

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    dziwne to z tymi testami owu... a to faktycznie dlugie

No ja zawsze mialam 33dniowe:-) a ten to jest drugi cykl po wkladce anty

Black tez mam nadzieje ze ten twoj bedzie krotki :-) kciuki zaciniete :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 14:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Tylko Ja : dobrze, że sie nie poddałaś w staraniu :)
    Ja mam 34 lata z córka zaszłam mając 32 lata a przez ponad 9 lat sie starałam, u mnie to była sprawa z tarczyca (wczesniej zachodziłam w ciaze ale szybko roniłam )bo poźno ja wykryli. a po 3 latach jak odpuscilam sobie zaszłam najpierw poroniłam w 10tc a po dokładnie pół roku zaszłam w druga tez "nie spodziewaną " ciążę :)
    Oczywiscie wiadamo, po 33 roku jest trudniej ale nikt nie powiedział, że jest nie możliwe:)

anusiak5 na temat tarczcy nie jestem lekarzem ale ze swojego doswiadczenia, cykl sie moze wydluzyc jesli masz za male THS lub za duzę. Nawet jak przyszła @ jak byś myła u swojego gina niech ci da skierowanie na TSH przy tej dawce moim sdaniem powinnas miec robione do 3-4 tygodnie i bo nie mozna dopuscic do zbytniego zmniejszenia!
    współczuję bardzo,sporo przeszłas i widzę,ze twarda z ciebie babka :)ja bym sie załamała na pewno !
    oczywiscie,ze zajscie w ciaze jest po 30 ce mozliwe.sama mam 2 kolezanki,ktore urodzily tuz przed 40-ką:)ale wiadomo chciałoby sie od razu,a tu nie ma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 15:25

• AgataR Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki owieczkaa za info :) tez borykam soe z nadwaga chcialabym zrzucic jakies 10 kg :) endo powiedziala ze po lekach tak bedzie ale biore je od ponad miesiaca i nic :\ za to byla owulka wiec nie mam co narzekac ;) zastanawiam sie wciaz nad tym moim dziwnym cyklem... Dzis niby 3 dzien a temp rano wysoko... 36.74 i nie mierzylam tylko wczoraj rano bo w piatek wieczor zaczelam krwawic (dzis juz czysto nawet plamienia nie ma) no i tak sie zastanawiam czy to byla faktycznie @ ...

• AgataR Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dietke tez trzymam juz dluuuzszy czas i efektow nie ma :\

• black.devile Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata może to była implantacja?? Mogła fasolka trafić na jakiegoś krwiaczka i dlatego aż tak. Bo nie ma @ 1 dniowej.. Zrób test!! :D

Owieczka bardzo dziękuję za kciuki, oby nie były zaciśnięte na marne :) za Ciebie też trzymam!

Natalii00, AgataR, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to jestem ciekawa jak to u mnie wyjdzie bo dzisiaj mam 36 dc i 8 dpo

‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ