Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko ja. Wiem wlasnie ale wieczorem jak sprawdzila tez byla wysoko bo ja ja badam pod wieczor i byla taka sama:-(
Tak badam juz drugi cykl i kilka zeby znalezc roznice alw zawsxe bylo nisko na poczatku cyklu. No j tempka 36.65 gdzie zawsze byla 36.1lub 36.3Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:01
-
nick nieaktualnyOwieczkaaaJo wrote:Tylko ja. Wiem wlasnie ale wieczorem jak sprawdzila tez byla wysoko bo ja ja badam pod wieczor i byla taka sama:-(
jestes na poczatku cyklu ktory dzien ?kurcze moze sie udalo jednak!!!!!!!!!!!!!a córeczka na zdjeciu sliczna
agata -czekaj na @ leci cos jeszcze z ciebie,ze tak brzydko spytam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:03
-
nick nieaktualnyOwieczkaaaJo wrote:Krwawie niestety caly czas od powrotu ze szpitala. Of samo mi zaczelo cykl 3dzien. Wczesniej tylko w pierqszym dniu mialam wyzsza temp a pozniej spadek od druguego. Oojjj zobaczyny jutro
wyslalabym ci moj ostatni wykres ale nie wykupilam pakietu i nie mogedostałm miesiaczke przy temp.37,0 a tez myslalam ze sie udalo ,a tu klops.tak sobie mysle,ze chyba jednak zarejestuje sie do ginki i powiem,ze staramy sie o tego dzidziusia juz 8 miesiac i nic,chociaz watpie czy to cos da.jestem po 30 ce dokladnie mam 34 lata moj partner 39 i nie bedzie prosto mysle,a cykle jak w zegarku :)dzis mam chyba owu moge sie tylko domyslac ale zawsze jak ovufriend mi wylicza to w tym dniu mam zawsze spadek tempki.tak jak dzis,a jutro powinien byc skok i tak wkółko a ciazy brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:21
-
Tylko_ja haha dobra jestes
jak dla mnie to nasze normalne slownictwo wiec spoko
nie no wlasnie nie leci
na wkladce kilka ciemnych kropelek i na papierze czasem ale nie uzywam podpasek jak w piatek i sobote. Zmienilam te krwawienie na plamienie i of znowu zmienil mi dzien ovulki
dzis 6dfl wiec czekam cierpliwie co bedzie dalej
Fajne macie dzieciaczki, ja w sumie codziennie tez mam ale nie swojedziewczynka ma 8 miesiecy, chlopczyk 12 i drugi chlopczyk 3.5
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
AgataR wrote:Owieczkaaa Kochana dalej mocno krwawisz? Powtarzalas test? Bo z tego co wczesniej czytalam to wyszedl pozytywny tak?
Wiesz teraz to jest rax plamie a raz z wiadra wyleje do tego zadniego bolu nie liczac tego co pogotowie mnie wzielo. Po prostu czuje sie jak w normalny dzien cyklu. Test wyszedl cien cienia ale nie w czy brac to wogole pod uwage -
Kochana, wiesz ja bym wszystko brala pod uwage, cien cienia czy gruba krecha dla nas znaczy tylko jedno, nadzieje :* nie wiem szczerze co mam Ci podpowiedziec bo nie jestem ekspertem w tych sprawach i sama czesto szukam informacji ale na dobre slowo zawsze mozesz liczyc :* nawet jesli teraz sie nie udalo to za chwilke znow bedzie szansa i az tak do skutku
w koncu trzeba drugiego diableka sprawic Twojemu diabelkowi
tylko ja, Natalii00 lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyOwieczkaaaJo wrote:Agatko
Wiesz teraz to jest rax plamie a raz z wiadra wyleje do tego zadniego bolu nie liczac tego co pogotowie mnie wzielo. Po prostu czuje sie jak w normalny dzien cyklu. Test wyszedl cien cienia ale nie w czy brac to wogole pod uwageNatalii00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:Hejka poczekam do sr albo czw i zrobie bo w czw mam dentyste i musze sie dowiedziec hihii
:)ILE SIE JUZ STARACIE ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 11:58
-
nick nieaktualny
-
tylko ja wrote:LEPIEJ W ŚRODĘ....MY TEZ CZEKAMY NA TWOJ WYNIK TEŚCIORA :)OBY BYŁ POZYTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)ILE SIE JUZ STARACIE ?
ogolnie ponad 2,5 roku sie staralismy w maju sie udalo a w lipcu poronilam ;/
-
nick nieaktualny