Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja. Wiem wlasnie ale wieczorem jak sprawdzila tez byla wysoko bo ja ja badam pod wieczor i byla taka sama:-(
    Tak badam juz drugi cykl i kilka zeby znalezc roznice alw zawsxe bylo nisko na poczatku cyklu. No j tempka 36.65 gdzie zawsze byla 36.1lub 36.3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Tylko ja. Wiem wlasnie ale wieczorem jak sprawdzila tez byla wysoko bo ja ja badam pod wieczor i byla taka sama:-(
    jestes na poczatku cyklu ktory dzien ?kurcze moze sie udalo jednak :)!!!!!!!!!!!!!a córeczka na zdjeciu sliczna :)

agata -czekaj na @ leci cos jeszcze z ciebie,ze tak brzydko spytam? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:03

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krwawie niestety caly czas od powrotu ze szpitala. Of samo mi zaczelo cykl 3dzien. Wczesniej tylko w pierqszym dniu mialam wyzsza temp a pozniej spadek od druguego. Oojjj zobaczyny jutro

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje tylko ja :-) corcia to rojber jeden :-)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owieczka a ile córcia ma lat

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Krwawie niestety caly czas od powrotu ze szpitala. Of samo mi zaczelo cykl 3dzien. Wczesniej tylko w pierqszym dniu mialam wyzsza temp a pozniej spadek od druguego. Oojjj zobaczyny jutro
    of zaczal ci 3 cykl bo zaznaczylas "lekkie krwawienie"a nie plamienie.dlatego :)
    wyslalabym ci moj ostatni wykres ale nie wykupilam pakietu i nie moge :( dostałm miesiaczke przy temp.37,0 a tez myslalam ze sie udalo ,a tu klops.tak sobie mysle,ze chyba jednak zarejestuje sie do ginki i powiem,ze staramy sie o tego dzidziusia juz 8 miesiac i nic,chociaz watpie czy to cos da.jestem po 30 ce dokladnie mam 34 lata moj partner 39 i nie bedzie prosto mysle,a cykle jak w zegarku :)dzis mam chyba owu moge sie tylko domyslac ale zawsze jak ovufriend mi wylicza to w tym dniu mam zawsze spadek tempki.tak jak dzis,a jutro powinien byc skok i tak wkółko a ciazy brak :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:21

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasza ma 5,5 skonczone jest naszym kochanym diabełkiem.w przedszkolu anioł chyba że zaczepia sie z kuzynem bo sa równo wiekowo i razem w grupie,a w domu diabeł

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja haha dobra jestes ;) jak dla mnie to nasze normalne slownictwo wiec spoko ;) nie no wlasnie nie leci :) na wkladce kilka ciemnych kropelek i na papierze czasem ale nie uzywam podpasek jak w piatek i sobote. Zmienilam te krwawienie na plamienie i of znowu zmienil mi dzien ovulki :) dzis 6dfl wiec czekam cierpliwie co bedzie dalej :)
    Fajne macie dzieciaczki, ja w sumie codziennie tez mam ale nie swoje :) dziewczynka ma 8 miesiecy, chlopczyk 12 i drugi chlopczyk 3.5 :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaaa Kochana dalej mocno krwawisz? Powtarzalas test? Bo z tego co wczesniej czytalam to wyszedl pozytywny tak?

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    owieczka a ile córcia ma lat
    Ma 15mesiecy :-)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczkaaa Kochana dalej mocno krwawisz? Powtarzalas test? Bo z tego co wczesniej czytalam to wyszedl pozytywny tak?
    Agatko
    Wiesz teraz to jest rax plamie a raz z wiadra wyleje do tego zadniego bolu nie liczac tego co pogotowie mnie wzielo. Po prostu czuje sie jak w normalny dzien cyklu. Test wyszedl cien cienia ale nie w czy brac to wogole pod uwage

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze uciekac dziewczyny bede za godzinke

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, wiesz ja bym wszystko brala pod uwage, cien cienia czy gruba krecha dla nas znaczy tylko jedno, nadzieje :* nie wiem szczerze co mam Ci podpowiedziec bo nie jestem ekspertem w tych sprawach i sama czesto szukam informacji ale na dobre slowo zawsze mozesz liczyc :* nawet jesli teraz sie nie udalo to za chwilke znow bedzie szansa i az tak do skutku :) w koncu trzeba drugiego diableka sprawic Twojemu diabelkowi ;)

nick nieaktualny, Natalii00 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Agatko
    Wiesz teraz to jest rax plamie a raz z wiadra wyleje do tego zadniego bolu nie liczac tego co pogotowie mnie wzielo. Po prostu czuje sie jak w normalny dzien cyklu. Test wyszedl cien cienia ale nie w czy brac to wogole pod uwage
    jasne,ze brac ! cien cienia nie wyjdzie ot tak !

Natalii00 lubi tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka poczekam do sr albo czw i zrobie bo w czw mam dentyste i musze sie dowiedziec hihii :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Hejka poczekam do sr albo czw i zrobie bo w czw mam dentyste i musze sie dowiedziec hihii :)
    LEPIEJ W ŚRODĘ....MY TEZ CZEKAMY NA TWOJ WYNIK TEŚCIORA :)OBY BYŁ POZYTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)ILE SIE JUZ STARACIE ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 11:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponoc w dni plodne partnerka jest atrakcyjniejsza dla partnera....ale to chyba nie ja....pryszcz na pryszczu !!!! :(

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    LEPIEJ W ŚRODĘ....MY TEZ CZEKAMY NA TWOJ WYNIK TEŚCIORA :)OBY BYŁ POZYTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)ILE SIE JUZ STARACIE ? :)
    to i w sr moze :) ogolnie ponad 2,5 roku sie staralismy w maju sie udalo a w lipcu poronilam ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jej!współczuje bardzo!na pewno niedługo sie uda ! :) o pierwszego malucha sie staracie czy kolejne ?ja mam dziecko z poprzedniego małzenstwa ma 14 lat a teraz z moim obecnym partnerem staramy sie o bejbusia naszego wspolnego :)

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Trzymam kciuki żeby był wieli POZYTYW :) oby !

Natalii00 lubi tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ