X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja. Wiem wlasnie ale wieczorem jak sprawdzila tez byla wysoko bo ja ja badam pod wieczor i byla taka sama:-(
    Tak badam juz drugi cykl i kilka zeby znalezc roznice alw zawsxe bylo nisko na poczatku cyklu. No j tempka 36.65 gdzie zawsze byla 36.1lub 36.3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Tylko ja. Wiem wlasnie ale wieczorem jak sprawdzila tez byla wysoko bo ja ja badam pod wieczor i byla taka sama:-(
    jestes na poczatku cyklu ktory dzien ?kurcze moze sie udalo jednak :)!!!!!!!!!!!!!a córeczka na zdjeciu sliczna :)

agata -czekaj na @ leci cos jeszcze z ciebie,ze tak brzydko spytam? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:03

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krwawie niestety caly czas od powrotu ze szpitala. Of samo mi zaczelo cykl 3dzien. Wczesniej tylko w pierqszym dniu mialam wyzsza temp a pozniej spadek od druguego. Oojjj zobaczyny jutro

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje tylko ja :-) corcia to rojber jeden :-)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owieczka a ile córcia ma lat

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Krwawie niestety caly czas od powrotu ze szpitala. Of samo mi zaczelo cykl 3dzien. Wczesniej tylko w pierqszym dniu mialam wyzsza temp a pozniej spadek od druguego. Oojjj zobaczyny jutro
    of zaczal ci 3 cykl bo zaznaczylas "lekkie krwawienie"a nie plamienie.dlatego :)
    wyslalabym ci moj ostatni wykres ale nie wykupilam pakietu i nie moge :( dostałm miesiaczke przy temp.37,0 a tez myslalam ze sie udalo ,a tu klops.tak sobie mysle,ze chyba jednak zarejestuje sie do ginki i powiem,ze staramy sie o tego dzidziusia juz 8 miesiac i nic,chociaz watpie czy to cos da.jestem po 30 ce dokladnie mam 34 lata moj partner 39 i nie bedzie prosto mysle,a cykle jak w zegarku :)dzis mam chyba owu moge sie tylko domyslac ale zawsze jak ovufriend mi wylicza to w tym dniu mam zawsze spadek tempki.tak jak dzis,a jutro powinien byc skok i tak wkółko a ciazy brak :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:21

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasza ma 5,5 skonczone jest naszym kochanym diabełkiem.w przedszkolu anioł chyba że zaczepia sie z kuzynem bo sa równo wiekowo i razem w grupie,a w domu diabeł

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja haha dobra jestes ;) jak dla mnie to nasze normalne slownictwo wiec spoko ;) nie no wlasnie nie leci :) na wkladce kilka ciemnych kropelek i na papierze czasem ale nie uzywam podpasek jak w piatek i sobote. Zmienilam te krwawienie na plamienie i of znowu zmienil mi dzien ovulki :) dzis 6dfl wiec czekam cierpliwie co bedzie dalej :)
    Fajne macie dzieciaczki, ja w sumie codziennie tez mam ale nie swoje :) dziewczynka ma 8 miesiecy, chlopczyk 12 i drugi chlopczyk 3.5 :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaaa Kochana dalej mocno krwawisz? Powtarzalas test? Bo z tego co wczesniej czytalam to wyszedl pozytywny tak?

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    owieczka a ile córcia ma lat
    Ma 15mesiecy :-)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczkaaa Kochana dalej mocno krwawisz? Powtarzalas test? Bo z tego co wczesniej czytalam to wyszedl pozytywny tak?
    Agatko
    Wiesz teraz to jest rax plamie a raz z wiadra wyleje do tego zadniego bolu nie liczac tego co pogotowie mnie wzielo. Po prostu czuje sie jak w normalny dzien cyklu. Test wyszedl cien cienia ale nie w czy brac to wogole pod uwage

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze uciekac dziewczyny bede za godzinke

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, wiesz ja bym wszystko brala pod uwage, cien cienia czy gruba krecha dla nas znaczy tylko jedno, nadzieje :* nie wiem szczerze co mam Ci podpowiedziec bo nie jestem ekspertem w tych sprawach i sama czesto szukam informacji ale na dobre slowo zawsze mozesz liczyc :* nawet jesli teraz sie nie udalo to za chwilke znow bedzie szansa i az tak do skutku :) w koncu trzeba drugiego diableka sprawic Twojemu diabelkowi ;)

tylko ja, Natalii00 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Agatko
    Wiesz teraz to jest rax plamie a raz z wiadra wyleje do tego zadniego bolu nie liczac tego co pogotowie mnie wzielo. Po prostu czuje sie jak w normalny dzien cyklu. Test wyszedl cien cienia ale nie w czy brac to wogole pod uwage
    jasne,ze brac ! cien cienia nie wyjdzie ot tak !

Natalii00 lubi tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka poczekam do sr albo czw i zrobie bo w czw mam dentyste i musze sie dowiedziec hihii :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Hejka poczekam do sr albo czw i zrobie bo w czw mam dentyste i musze sie dowiedziec hihii :)
    LEPIEJ W ŚRODĘ....MY TEZ CZEKAMY NA TWOJ WYNIK TEŚCIORA :)OBY BYŁ POZYTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)ILE SIE JUZ STARACIE ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 11:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponoc w dni plodne partnerka jest atrakcyjniejsza dla partnera....ale to chyba nie ja....pryszcz na pryszczu !!!! :(

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    LEPIEJ W ŚRODĘ....MY TEZ CZEKAMY NA TWOJ WYNIK TEŚCIORA :)OBY BYŁ POZYTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)ILE SIE JUZ STARACIE ? :)
    to i w sr moze :) ogolnie ponad 2,5 roku sie staralismy w maju sie udalo a w lipcu poronilam ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jej!współczuje bardzo!na pewno niedługo sie uda ! :) o pierwszego malucha sie staracie czy kolejne ?ja mam dziecko z poprzedniego małzenstwa ma 14 lat a teraz z moim obecnym partnerem staramy sie o bejbusia naszego wspolnego :)

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Trzymam kciuki żeby był wieli POZYTYW :) oby !

Natalii00 lubi tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ