X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 5 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze pomóżcie mi. Waszym zdaniem mam szanse na zajscie w ciąże ? Wiem ze mało serduszkowałam z mężem ,ale niestety mąż nie miał ochoty i był zmeczony bo cięzko pracował.

d361a27755194763800d56c1879daeb8.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 14:07

3jgx43r867ibmmqb.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja mysle ze sie... Wystraszyl mnie budzik i zerwal ze snu ale nie wstawalam w nocy ani nie ruszalam sie z wyrka... Moze kolejne dni cos wyjasnia... Pozniej bede w domu to popatrze Wasze wykresy w telefonie ciezko jakos :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Tylko_ja mysle ze sie... Wystraszyl mnie budzik i zerwal ze snu ale nie wstawalam w nocy ani nie ruszalam sie z wyrka... Moze kolejne dni cos wyjasnia... Pozniej bede w domu to popatrze Wasze wykresy w telefonie ciezko jakos :)
    ok :) moje wykresy tez podejżyj :)

AgataR lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zerkniecie na mój wykres? Tempka cały czas wysoko ( wieczorem 37, 4) ale wszystkie testy ciazowe negatywne. 3dni temu odstawilam duphaston, w zeszlym cyklu miałam biochemiczna, kilka dni mialam bardzo bolesne piersi, wczoraj silny jak nigdy ból głowy, dziś jak ręką odjął czuję się świetnie:-) sluzu dużo, raz wodnisty, raz kremowo-biały.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Dziewczyny zerkniecie na mój wykres? Tempka cały czas wysoko ( wieczorem 37, 4) ale wszystkie testy ciazowe negatywne. 3dni temu odstawilam duphaston, w zeszlym cyklu miałam biochemiczna, kilka dni mialam bardzo bolesne piersi, wczoraj silny jak nigdy ból głowy, dziś jak ręką odjął czuję się świetnie:-) sluzu dużo, raz wodnisty, raz kremowo-biały.
    czesc kas 50 aaaale pieekny wykres :)wyglada ze moze sie udalo !!:)testy negatywne bo moze za wczesnie i jeszcze nie wychodza :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle ostatnio mam 26-29dni. Dziś 28dc. Na testach nie ma nawet cienia cienia:-( fakt jak tak dłużej patrzę to wykres wygląda wręcz ksiazkowo, ta tempka w fazie lutealnej dość płaska, ale to wina termometru z tylko jednym miejscem po przecinku. Od kilku dni msm też dziwne wyraźne sny a rzqfko kiedy coś mi się śniło. Dziś 12dpo to już test powinien wyjść. ..jednak wątpię w swoje powodzenie...

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Cykle ostatnio mam 26-29dni. Dziś 28dc. Na testach nie ma nawet cienia cienia:-( fakt jak tak dłużej patrzę to wykres wygląda wręcz ksiazkowo, ta tempka w fazie lutealnej dość płaska, ale to wina termometru z tylko jednym miejscem po przecinku. Od kilku dni msm też dziwne wyraźne sny a rzqfko kiedy coś mi się śniło. Dziś 12dpo to już test powinien wyjść. ..jednak wątpię w swoje powodzenie...
    nawet tak nie mysl! jak to watpisz w swoje powodzenie !uda sie i koniec kropka,ostatnio tez mialam chwile zalamania taka konkretna,ale dziewczyny i ja sama sie podnioslam i ngdy nie bede tak myslala.musimy wierzyc,ze sie uda za ktoryms razem,tylko na razie nie wiemy za ktorym.... :) :) :)

kas50 lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój dopiero trzeci cykl. Niby mówią że do 3 razy sztuka:-)

tylko ja lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• kocys Debiutantka

Wysłany: 5 października 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem tutaj nowa i zaczelam pierwszy moj wykres gdyz jestem po poronieniu i staramy sie o dzidzie czy mogly byscie rzucic okiem czy ten moj wykres wyglada normalnie?
    https://ovufriend.pl/graph/8761ffd3de1c5b559aca80d99749ed2f

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 21:34

kocys
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    sluz powinien byc kilka dni przed owulacja a owulacja przewaznie kilka dni po szczycie sluzu bole okoloowulacyjne tez i tez jajniki bola,owu niestety dla nas moze potwierdzic tylko usg :( nam biednym staraczkom tylko sie domyslac kiedy byla .....niektore kobiety sluz plodny maja tylko przez kilka godzin :)a w ciaze zachodza :) i gdzie ta sprawiedliwosc ? dobrze,ze mozemy te wykresy w razie koniecznosci wydrukowac i gin powie co i jak :):)
    Naprawde owu jest kilkadni po szczycie sluzu i bolow jajnikow? Ja zawsze myslalam ze wlasnie wtedy jest

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie ponoc nie.ile w tym prawdy? obserwuje swoj organizm od 8 miesiecy dokladnie. zuwazylam,ze jak ovufriend wylicza mi owu to sluz jest wlasnie kilka dni wczesniej,w owu (potencjalna )zauwazam lekkie czasem dosc mocne kłucie jajnika przewaznie lewego,ale sluzu juz wtedy nie ma,bo we wczesniejszych dniach mam go dosc duzo :)ale moze u kazdej kobiety inaczej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie owulacja zawsze jest wtedy kiedy mam najwięcej śluzu i największy ból jajników. Na to raczej nie ma reguły ;)

maczka32 GRATULACJE KOCHANA !! Udało się ;) Dwie krechy jak nic <3

tylko ja, maczka32, Nusiaczek lubią tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, no u mnie kicha jedna wielka :\ dzis temp znowu spadla na linie, mysle ze owulacji wcale nie bylo :( a ja tu juz nadzieja zylam ;) moj wykres w ogole nie wyglada jak Wasze... Czekam na Wasze dobre wiesci i gratuluje tym ktorym sie udalo :*

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a powiedzcie mi kiedy Wy badacie sobie sluz zaraz po wstaniu z łóżka jak temp zmierzycie czy w ciągu dnia ?

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Hej dziewczyny, no u mnie kicha jedna wielka :\ dzis temp znowu spadla na linie, mysle ze owulacji wcale nie bylo :( a ja tu juz nadzieja zylam ;) moj wykres w ogole nie wyglada jak Wasze... Czekam na Wasze dobre wiesci i gratuluje tym ktorym sie udalo :*
    pociesze Cie !nie jestes sama !!zerknij na moj ! u mnie w ogole owul nie bedzie !!!!!na to wyglada !

maczka gratulacje !!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:05

maczka32 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    Dziewczyny a powiedzcie mi kiedy Wy badacie sobie sluz zaraz po wstaniu z łóżka jak temp zmierzycie czy w ciągu dnia ?
    ja jak ide do toalety,widze na papierze duzo ciagnacego sie sluzu ,i tak mam przez kilka dni.i rano i po poludniu i wieczorem,a jak zanika to wtedy juz mam praktycznie sucho.tak jest u mnie,nie wiem jak inne dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:10

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam wodnisty sluz prawie przez cały dzień ale wieczorem mam taki kremowy a od rana znowu wodnisty i tak wkoło..

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja do 12 dc tak dziwnie skakala Ci temp ale teraz wydaje mi sie ze jest w miare ok, zwlaszcza ze dopiero co sluz Ci sie skonczyl wiec moze owu na dniach. Dlugasne masz cykle?
    Ja niestety o sluzie nie podyskutuje ;) ale to jest tak jak dziewczyny mowia, przewaznie czuje sie wilgoc a na papierze widac go najbardziej :) nie wsiaka sie i rozciaga miedzy palcami :) i podobno najlepiej obserwuje sie go rano ale to tak jak mowie to bardziej wyczytane niz doswiadczone :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie cykle mam jak w zegarku co 30 dni :)moze organizm przygotowywal sie do owu,ale sie rozmyslił heheh :)
    a moze ten cykl bedzie akurat długaśny,przeciez moze tak byc :)no nic,zobaczymy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:35

• AgataR Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja ja bym sie jeszcze nie poddawala :) mysle ze na dniach wszystko sie u Ciebie wyjasni :)

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ