Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko_ja mysle ze sie... Wystraszyl mnie budzik i zerwal ze snu ale nie wstawalam w nocy ani nie ruszalam sie z wyrka... Moze kolejne dni cos wyjasnia... Pozniej bede w domu to popatrze Wasze wykresy w telefonie ciezko jakoslat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyAgataR wrote:Tylko_ja mysle ze sie... Wystraszyl mnie budzik i zerwal ze snu ale nie wstawalam w nocy ani nie ruszalam sie z wyrka... Moze kolejne dni cos wyjasnia... Pozniej bede w domu to popatrze Wasze wykresy w telefonie ciezko jakos
moje wykresy tez podejżyj
AgataR lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zerkniecie na mój wykres? Tempka cały czas wysoko ( wieczorem 37, 4) ale wszystkie testy ciazowe negatywne. 3dni temu odstawilam duphaston, w zeszlym cyklu miałam biochemiczna, kilka dni mialam bardzo bolesne piersi, wczoraj silny jak nigdy ból głowy, dziś jak ręką odjął czuję się świetnie:-) sluzu dużo, raz wodnisty, raz kremowo-biały.
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Dziewczyny zerkniecie na mój wykres? Tempka cały czas wysoko ( wieczorem 37, 4) ale wszystkie testy ciazowe negatywne. 3dni temu odstawilam duphaston, w zeszlym cyklu miałam biochemiczna, kilka dni mialam bardzo bolesne piersi, wczoraj silny jak nigdy ból głowy, dziś jak ręką odjął czuję się świetnie:-) sluzu dużo, raz wodnisty, raz kremowo-biały.
-
Cykle ostatnio mam 26-29dni. Dziś 28dc. Na testach nie ma nawet cienia cienia:-( fakt jak tak dłużej patrzę to wykres wygląda wręcz ksiazkowo, ta tempka w fazie lutealnej dość płaska, ale to wina termometru z tylko jednym miejscem po przecinku. Od kilku dni msm też dziwne wyraźne sny a rzqfko kiedy coś mi się śniło. Dziś 12dpo to już test powinien wyjść. ..jednak wątpię w swoje powodzenie...
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Cykle ostatnio mam 26-29dni. Dziś 28dc. Na testach nie ma nawet cienia cienia:-( fakt jak tak dłużej patrzę to wykres wygląda wręcz ksiazkowo, ta tempka w fazie lutealnej dość płaska, ale to wina termometru z tylko jednym miejscem po przecinku. Od kilku dni msm też dziwne wyraźne sny a rzqfko kiedy coś mi się śniło. Dziś 12dpo to już test powinien wyjść. ..jednak wątpię w swoje powodzenie...
kas50 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem tutaj nowa i zaczelam pierwszy moj wykres gdyz jestem po poronieniu i staramy sie o dzidzie czy mogly byscie rzucic okiem czy ten moj wykres wyglada normalnie?
https://ovufriend.pl/graph/8761ffd3de1c5b559aca80d99749ed2fWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 21:34
kocys -
tylko ja wrote:sluz powinien byc kilka dni przed owulacja a owulacja przewaznie kilka dni po szczycie sluzu bole okoloowulacyjne tez i tez jajniki bola,owu niestety dla nas moze potwierdzic tylko usg
nam biednym staraczkom tylko sie domyslac kiedy byla .....niektore kobiety sluz plodny maja tylko przez kilka godzin :)a w ciaze zachodza
i gdzie ta sprawiedliwosc ? dobrze,ze mozemy te wykresy w razie koniecznosci wydrukowac i gin powie co i jak
-
nick nieaktualnyno wlasnie ponoc nie.ile w tym prawdy? obserwuje swoj organizm od 8 miesiecy dokladnie. zuwazylam,ze jak ovufriend wylicza mi owu to sluz jest wlasnie kilka dni wczesniej,w owu (potencjalna )zauwazam lekkie czasem dosc mocne kłucie jajnika przewaznie lewego,ale sluzu juz wtedy nie ma,bo we wczesniejszych dniach mam go dosc duzo :)ale moze u kazdej kobiety inaczej
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, no u mnie kicha jedna wielka
dzis temp znowu spadla na linie, mysle ze owulacji wcale nie bylo
a ja tu juz nadzieja zylam
moj wykres w ogole nie wyglada jak Wasze... Czekam na Wasze dobre wiesci i gratuluje tym ktorym sie udalo :*
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
nick nieaktualnyAgataR wrote:Hej dziewczyny, no u mnie kicha jedna wielka
dzis temp znowu spadla na linie, mysle ze owulacji wcale nie bylo
a ja tu juz nadzieja zylam
moj wykres w ogole nie wyglada jak Wasze... Czekam na Wasze dobre wiesci i gratuluje tym ktorym sie udalo :*
maczka gratulacje !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:05
maczka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia :) wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi kiedy Wy badacie sobie sluz zaraz po wstaniu z łóżka jak temp zmierzycie czy w ciągu dnia ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:10
-
Tylko_ja do 12 dc tak dziwnie skakala Ci temp ale teraz wydaje mi sie ze jest w miare ok, zwlaszcza ze dopiero co sluz Ci sie skonczyl wiec moze owu na dniach. Dlugasne masz cykle?
Ja niestety o sluzie nie podyskutujeale to jest tak jak dziewczyny mowia, przewaznie czuje sie wilgoc a na papierze widac go najbardziej
nie wsiaka sie i rozciaga miedzy palcami
i podobno najlepiej obserwuje sie go rano ale to tak jak mowie to bardziej wyczytane niz doswiadczone
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
nick nieaktualnywłasnie cykle mam jak w zegarku co 30 dni :)moze organizm przygotowywal sie do owu,ale sie rozmyslił heheh
a moze ten cykl bedzie akurat długaśny,przeciez moze tak byc :)no nic,zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:35