X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    o jej!współczuje bardzo!na pewno niedługo sie uda ! :) o pierwszego malucha sie staracie czy kolejne ?ja mam dziecko z poprzedniego małzenstwa ma 14 lat a teraz z moim obecnym partnerem staramy sie o bejbusia naszego wspolnego :)
    Mam nadzieje :) tak o pierwsze malenstwo :)

tylko ja lubi tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    Trzymam kciuki żeby był wieli POZYTYW :) oby !
    Oby oby hihi :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 podziwiam za cierpliwosc ;) wspolczuje straty ale jesli jestes zdrowa i wszystko jest ok to szybko powinno sie teraz udac :) dlatego mocno trzymam kciuki :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co myslicie o moim wykresie ? Dzisiaj malpa przyszla. Wykres moim zdaniem bylby ladny gdyby nie...20dniowa faza lutealna... Nie wiemco o tym myslec

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama bym zrobiła już test ale że mieszkam w Irlandii i leje deszcz a apteka najblizsza 5 km dalej to nie chce mi się isc :D

nowatorka rzeczywiście faza lutealna bardzo długa, gdyby nie @ to pomyślałabym że to ciąża raczej ...

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 5 października 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pomóżcie odczytać mój wykres, czy mam jakąś szansę w tym cyklu, zaczęłam się już tym wszystkim stresować
    Mam szanse na zajscie w ciąże? wiem że za mało serduszkowaąłam z mężem ale niestety mąż nie miał ochoty bo był zmeczony po pracy.

d361a27755194763800d56c1879daeb8.png

3jgx43r867ibmmqb.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowstorka jak moge podejrzec Twoj wykres?

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Natalii00 podziwiam za cierpliwosc ;) wspolczuje straty ale jesli jestes zdrowa i wszystko jest ok to szybko powinno sie teraz udac :) dlatego mocno trzymam kciuki :)
    wlasnie tej cierpliwosci coraz mniej szczerze powiem hihi :)

AgataR lubi tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty jak sie czujesz bo widze 6dpo :)

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja na nic nie licze Kochana :) to znaczy jakos dziwnie wszystko mnie irytuje dzis i piersi jakies nieswoje ale test negatywny :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Nowstorka jak moge podejrzec Twoj wykres?
    Kliknij na moj nick i wyskoczy ci info o mnie. " udostepnila wykres: tak" cos takiego ci wyjdzie i klikasz na "tak" i widzisz wykres :)

AgataR lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalii moja koleżanka poroniła w lipcu zeszłego roku swoje 1 dziecko był to ok.8-9 tydzien.a już we wrzesniu była w ciąży.tylko ostatnie 3 tyg spedziła w szpitalu i miala cc bo miała mało wod płodowych na koncu.synek jej teraz ma 5 mc i swietnie sie rozwija

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • maczka32 Koleżanka

Wysłany: 5 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wklejam zdjecie z dzisiejszego testu. zdjecie nie najlepszej jakosci ale mam nadzieje ze tez ja widziecie i nie mam zwidow <3

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/d58b57bef53001b2#

1ed43c20c0ac72a613f930d07ca73df9.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja widze kreski w obu okienkach

maczka32 lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieś wrote:
    dziewczyny pomóżcie odczytać mój wykres, czy mam jakąś szansę w tym cyklu, zaczęłam się już tym wszystkim stresować
    Mam szanse na zajscie w ciąże? wiem że za mało serduszkowaąłam z mężem ale niestety mąż nie miał ochoty bo był zmeczony po pracy.

d361a27755194763800d56c1879daeb8.png
    to nie chodzi czy malo czy duzo,wiele czynnikow wplywa na to czy zajdziesz czy nie.organizm to nie maszyna.sznsa jest zawsze :)ciaza to wygrana na loterii a nie matematyka,ale zycze zeby sie oczywiscie udalo jak najszybciej :),a tak poza tym piekny skok tempki! :)i nie stresuj sie absolutnie to nie sprzyja niczemu!moj m.widze tak jak twoj zmeczony po pracy,ja mojego zostawiam w spokoju jak zmeczony,zeby nie czul jakiegos obowiazku bo mam dni plodne.jak nie ten cykl przyjdzie nastepny a z nim moze wieksza ochota na staranka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 15:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Hej co myslicie o moim wykresie ? Dzisiaj malpa przyszla. Wykres moim zdaniem bylby ladny gdyby nie...20dniowa faza lutealna... Nie wiemco o tym myslec
    dziwnie ovufriend wyliczyl ci owu jak na moje oko byl to 17 dc :)i faza lutealna 16 dni :)według mnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 15:41

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zawiedziona, wkurzona i nie wiem jeszcze jak opisac swoje uczucia. Szwagierka pomogla mi zinterpretowac moj wykres no i okazalo sie ze nie wiadomo czy owu u mnie w ogole wystapila. Nie ma zachowanej zasady 3 wyzsze i 6 nizszych, zle wyznaczona linia podstawowa... Masakra a juz sie tak cieszylam ze cis ruszylo :( mam juz dzis nerwa na maxa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    A ja zawiedziona, wkurzona i nie wiem jeszcze jak opisac swoje uczucia. Szwagierka pomogla mi zinterpretowac moj wykres no i okazalo sie ze nie wiadomo czy owu u mnie w ogole wystapila. Nie ma zachowanej zasady 3 wyzsze i 6 nizszych, zle wyznaczona linia podstawowa... Masakra a juz sie tak cieszylam ze cis ruszylo :( mam juz dzis nerwa na maxa...
    agatko a w 3 dniu po tej zaznaczonej owu cos moglo zaburzyc twoja temp,ze tak drastycznie spadla ? pozdrawiam :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    dziwnie ovufriend wyliczyl ci owu jak na moje oko byl to 17 dc :)i faza lutealna 16 dni :)według mnie :)
    Problem w tym ze ja mialam wlasnie wtedy sluz, bol podbrzusza a wczesniej kilka dni czulam jajniki. A 17dc juz nic nie bylo wiec ja tez jezeli cos bylo to stawiamna ta wczesniejsza date

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sluz powinien byc kilka dni przed owulacja a owulacja przewaznie kilka dni po szczycie sluzu bole okoloowulacyjne tez i tez jajniki bola,owu niestety dla nas moze potwierdzic tylko usg :( nam biednym staraczkom tylko sie domyslac kiedy byla .....niektore kobiety sluz plodny maja tylko przez kilka godzin :)a w ciaze zachodza :) i gdzie ta sprawiedliwosc ? dobrze,ze mozemy te wykresy w razie koniecznosci wydrukowac i gin powie co i jak :):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:23

‹‹ 413 414 415 416 417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ