Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
tylko ja wrote:o jej!współczuje bardzo!na pewno niedługo sie uda !
o pierwszego malucha sie staracie czy kolejne ?ja mam dziecko z poprzedniego małzenstwa ma 14 lat a teraz z moim obecnym partnerem staramy sie o bejbusia naszego wspolnego
tak o pierwsze malenstwo
tylko ja lubi tę wiadomość
-
Natalii00 podziwiam za cierpliwosc
wspolczuje straty ale jesli jestes zdrowa i wszystko jest ok to szybko powinno sie teraz udac
dlatego mocno trzymam kciuki
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
AgataR wrote:Natalii00 podziwiam za cierpliwosc
wspolczuje straty ale jesli jestes zdrowa i wszystko jest ok to szybko powinno sie teraz udac
dlatego mocno trzymam kciuki
AgataR lubi tę wiadomość
-
natalii moja koleżanka poroniła w lipcu zeszłego roku swoje 1 dziecko był to ok.8-9 tydzien.a już we wrzesniu była w ciąży.tylko ostatnie 3 tyg spedziła w szpitalu i miala cc bo miała mało wod płodowych na koncu.synek jej teraz ma 5 mc i swietnie sie rozwija
-
dziewczyny wklejam zdjecie z dzisiejszego testu. zdjecie nie najlepszej jakosci ale mam nadzieje ze tez ja widziecie i nie mam zwidow
http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/d58b57bef53001b2# -
nick nieaktualnyAgnieś wrote:
,a tak poza tym piekny skok tempki! :)i nie stresuj sie absolutnie to nie sprzyja niczemu!moj m.widze tak jak twoj zmeczony po pracy,ja mojego zostawiam w spokoju jak zmeczony,zeby nie czul jakiegos obowiazku bo mam dni plodne.jak nie ten cykl przyjdzie nastepny a z nim moze wieksza ochota na staranka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 15:32
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:Hej co myslicie o moim wykresie ? Dzisiaj malpa przyszla. Wykres moim zdaniem bylby ladny gdyby nie...20dniowa faza lutealna... Nie wiemco o tym myslec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 15:41
-
A ja zawiedziona, wkurzona i nie wiem jeszcze jak opisac swoje uczucia. Szwagierka pomogla mi zinterpretowac moj wykres no i okazalo sie ze nie wiadomo czy owu u mnie w ogole wystapila. Nie ma zachowanej zasady 3 wyzsze i 6 nizszych, zle wyznaczona linia podstawowa... Masakra a juz sie tak cieszylam ze cis ruszylo
mam juz dzis nerwa na maxa...
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyAgataR wrote:A ja zawiedziona, wkurzona i nie wiem jeszcze jak opisac swoje uczucia. Szwagierka pomogla mi zinterpretowac moj wykres no i okazalo sie ze nie wiadomo czy owu u mnie w ogole wystapila. Nie ma zachowanej zasady 3 wyzsze i 6 nizszych, zle wyznaczona linia podstawowa... Masakra a juz sie tak cieszylam ze cis ruszylo
mam juz dzis nerwa na maxa...
-
tylko ja wrote:dziwnie ovufriend wyliczyl ci owu jak na moje oko byl to 17 dc :)i faza lutealna 16 dni :)według mnie
-
nick nieaktualnysluz powinien byc kilka dni przed owulacja a owulacja przewaznie kilka dni po szczycie sluzu bole okoloowulacyjne tez i tez jajniki bola,owu niestety dla nas moze potwierdzic tylko usg
nam biednym staraczkom tylko sie domyslac kiedy byla .....niektore kobiety sluz plodny maja tylko przez kilka godzin :)a w ciaze zachodza
i gdzie ta sprawiedliwosc ? dobrze,ze mozemy te wykresy w razie koniecznosci wydrukowac i gin powie co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:23