X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Tylko_ja ja bym sie jeszcze nie poddawala :) mysle ze na dniach wszystko sie u Ciebie wyjasni :)
    dzieki agata :) nie mam zamiaru juz sie poddawac,ale wyrywac włosów z głowy też nie zamierzam :) zobaczymy! na spokojnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:41

• AgataR Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie kobiety, zamierzam zakupic sobie herbatke ( moje ziola maca jeszcze nie dotarly) fertilitea, polecila mi ja szwagierka, ona byla na 28dni i tam tez bardzo duzo dziewczyn wypowiadalo sie pozytywnie na jej temat. Zaszkodzic pewnie nie zaszkodzi a kto wie :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Sluchajcie kobiety, zamierzam zakupic sobie herbatke ( moje ziola maca jeszcze nie dotarly) fertilitea, polecila mi ja szwagierka, ona byla na 28dni i tam tez bardzo duzo dziewczyn wypowiadalo sie pozytywnie na jej temat. Zaszkodzic pewnie nie zaszkodzi a kto wie :)
    tabletki to wiem ze sa,ale o herbatce nie słyszalam kto wie, moze dziala na plodnosc :) sprobowac mozna :)jak nie pomoze to na pewno nie zaszkodzi :)

AgataR lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! :D tyle tych postów ze trzeba trochę czasu żeby to nadrobić :D zaraz zabiorę się za lekturę żeby nie być w tyle :p my juz na nowym mieszkanku :) dziś malujemy :) zaraz moj Kochany przyniesie mi śniadanie do łóżeczka :D i co najlepsze, że co chwile orientujemy się ze czegoś nam brakuje :P ale mamy to szczęście ze intermarche mamy pod domem a już niedługo będziemy mieli też kaufland :D tempka zaczyna mi lekko rosnąć :) mieszkanie juz ochrzczone :D

tylko ja lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to gratulacje black.devil :D chrzcij do skutku :D i zacznij pokoik dla maluszka odrazu szykowac ze swoim M ;)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Cześć dziewczyny! :D tyle tych postów ze trzeba trochę czasu żeby to nadrobić :D zaraz zabiorę się za lekturę żeby nie być w tyle :p my juz na nowym mieszkanku :) dziś malujemy :) zaraz moj Kochany przyniesie mi śniadanie do łóżeczka :D i co najlepsze, że co chwile orientujemy się ze czegoś nam brakuje :P ale mamy to szczęście ze intermarche mamy pod domem a już niedługo będziemy mieli też kaufland :D tempka zaczyna mi lekko rosnąć :) mieszkanie juz ochrzczone :D
    suuuper !!!!!!!!!!tylko pozazdroscic i zyczyc duzo szczescia,duzo przytulanek i owocnych staranek na nowym mieszkanku ! :)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze że jestes zadowolona black.nowe mieszkanko nowy czas nowe szanse na wypragnione dziecko.wsród prac urzadzajacych nowy dom znajdzcie czas dla siebie tak po prostu tylko dla siebie nie myslac o staraniach.cieszcie sie chwilami razem

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia to normalne. Śluz i szyjka się zmieniają w ciągu dnia dlatego najlepiej żebyś sprawdzała codziennie mniej więcej o tej samej porze. Ja sprawdzałam z rana podczas wizyty w toalecie ;)
    black zazdroszczę nowego mieszkanka ;) Ja też miałam wrócić do pracy i mieliśmy wziąć kredyt a tu ciąża to jeszcze sobie poczekamy z 1,5 roku. Mam nadzieję, że w nowym kąciku wam się szybko powiedzie z dzidziusiem <3

OwieczkaaaJo, Nusiaczek lubią tę wiadomość

• maczka32 Koleżanka

Wysłany: 6 października 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna tak patrze na twoj suwaczek ;) wyznaczylo ci porod jeden dzien szybciej niz moj :D

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

1ed43c20c0ac72a613f930d07ca73df9.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Wrocilam troszku mialam biegania i zalatwiania.
    Szyjka dalej wysoko tempka spadla z 36.65 na 36.6 ale w dalszym ciagu nie wiem o co biega, no i plamie troche.

Co do sluzu. U mnie sluz sie zmienia wieczorem wiec sprawdzam tak do godz 16 jaki jest a szjke wieczorem po godz 20. Ale teraz to chyba nie mam po co sprawdzac bo procz rana to caly dzien jest tak samo ze mam problem z dosiegnieciem a w poprzednim cyklu nie bylo z tym problemu.

Czarna a jak ty sie czujesz?
    Black trzymam kciuki jak zawsze :-)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maczka32 wrote:
    Czarna tak patrze na twoj suwaczek ;) wyznaczylo ci porod jeden dzien szybciej niz moj :D
    Gratuluje fasolki zeby w brzusiu dobrze rosla :-) :-)

maczka32, Natalii00 lubią tę wiadomość

• maczka32 Koleżanka

Wysłany: 6 października 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Gratuluje fasolki zeby w brzusiu dobrze rosla :-) :-)

<3

1ed43c20c0ac72a613f930d07ca73df9.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MACZKA SPOKOJNEJ CIĄZY I LEKKIEGO PORODU :) :) :)MAM NADZIEJE,ZE ROZPOCZELAS DOBRA PASSE DLA NAS STARACZEK :)

maczka32 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej moze ktos zerknie do mnie dziwny mam jakis wykres:)
    pozdrawiam i owocnych staran!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAARDZO ROZJECHANE TE TEMPKI MASZ,PIERWSZY RAZ TAKI WYKRES WIDZE.NIGDY TAKICH NIE MIALAM.MOZE DZIEWCZYNY MIALY,MOZE WSPOMOGA DOBRA RADA :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się chyba zaczynają dni płodne ale pewna nie jestem :) tempka o dziwo aż 36.5 jak na ten krótki czas po @ to szybko :) bardzo zmęczeni jesteśmy ta przeprowadzka ale na starania mamy siłę :D

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Mi się chyba zaczynają dni płodne ale pewna nie jestem :) tempka o dziwo aż 36.5 jak na ten krótki czas po @ to szybko :) bardzo zmęczeni jesteśmy ta przeprowadzka ale na starania mamy siłę :D
    Na to siły się zawsze znajdą :) trzymam mocno kciuki ! Na pewno się uda :)

tylko ja lubi tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula204 wrote:
    hej moze ktos zerknie do mnie dziwny mam jakis wykres:)
    pozdrawiam i owocnych staran!

Witam dziwny wykres. Ciezko cos powiedzie.. moze mialas pomiary jakos zaklucone, jaki termometr uzywasz?
    Ja ekspertka nie jestem ale wydaje ze.pomiary byly zaklucone.
    OF nie pokazal owulki bo nie masz fazy nizszych i wyzszych tempek.
    Musisz obserwowac jesli pojdzie w gore i nie bedzie tak skakac to znaczy ze owulka byla. Takie moje skromne zdanie :-)

• MirkaŻ Nowa

Wysłany: 6 października 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny
    Spójrzcie prosze na mój wykres, co z owulacja?

Mirka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirkaŻ wrote:
    Witajcie dziewczyny
    Spójrzcie prosze na mój wykres, co z owulacja?
    hej mirka .przede wszystkim jak dlugie masz cykle i czemu temp.zaczynasz mierzyc dopiero od 8 dnia cyklu ?temp.dosc wysokie,teraz nagle spory spadek,nic nie zakluca tych temperatur ?postaraj sie tez mierzyc o jednej godzinie.np.nastaw sobie budzik :)wtedy temp.beda miarodajne

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ