X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Tylko_ ja nie ma sprawy :) bede sciskac mocno kciuki :) u mnoe tez dupa Tysia :\ ja to w ogole nie wiem co jest grane bo wykres kompletnie nie wyglada na owulacyjny :(
    Czarna ja za to mialam na odwort kiedy bylam w ciazy, myslalam sobie przeciez ciaza to nie choroba, tyle kobiet pracuje i normalnie funkcjonuje, a tu sie okazalo ze jednak trzeba chuchac i dmuchac i nigdy nie wiadomo co nam pisane :( nie czytaj juz tego internetu :) kiedy wizyta u gina?
    Natalii00 a Ty kobieto co milczysz? Dzis mial byc test :)
    Dzisiaj dopiero test kupie i rano jutro zrobie :) bo niby do @ 3 dni a dzisiaj rano cos dziwnie brzuch bolal jakby na @ ale tak inaczej

tylko ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki anusiak :) zajmujesz sie domem tak jak ja ,moj partner tez pracuje po 10 godz.dziennie czasami dluzej i ma nooo zaraz w styczniu 40 ke !!!!ale dla faceta to wydaje mi sie nie jest duzo.dlaczego myslisz,ze nie macie szansy,macie juz jedno dziecko,staracie sie o drugie,jak z jednym sie udało to wydaje mi sie,z kwestia czasu,jak "zaskoczysz " :)tego ci zycze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Dzisiaj dopiero test kupie i rano jutro zrobie :) bo niby do @ 3 dni a dzisiaj rano cos dziwnie brzuch bolal jakby na @ ale tak inaczej
    trzymam mocno kciuki za dwa tłuste grubasy na tescie :) :) :)

Natalii00 lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje tylko ja za miłe słowa.tak mysle czy mamy szanse na 2 dziecko bo wtedy jak zaszłam z córka nie miałam problemow z tarczyca a teraz lecze sie od konca maja bo okazało sie wiosna że cos nie tak z nia.jestesmy tak przepracowani że nie zawsze mamy ochote na igraszki akurat w te dni.nawet jak trafiamy na te idealne dni to nic z tego nie wychodzi.u nas jest seks spontaniczny nie wymuszany.robimy to kiedy mamy ochote i dopiero zas zagladam w kalendarzyk czy wtedy był ten czas.i juz nie raz pokrywał sie seks z tymi dniami a nawet owulacja i nic.ja podchodze do tego że co mam byc to będzie.widocznie nie pisane jest nam drugie dziecko.nigdy sie nie zabezpieczalismy

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no zdazylam przeczytac tylko_ja :) i rozumiem takze spokojnie :) nie lubie uzalac sie nad soba, jestem osoba raczej nie cierpliwa i wole dzialac niz siedziec i czekac. Sprawa nieplodnosci chyba jednak mnie przytlacza, to jedyna rzecz na ktora nie mam wplywu :( ale zyje nadzieja ze sie uda jak kazdej z nas :)

tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak5 wiem o czym mowisz, dzisiejszy tryb zycia i pospiech to jakas masakra, my tez z mezem wracamy po calym dniu z pracy i czasem jestesmy tak padnieci ze szok :( a wiadomo wtedy juz sie nic nie chce :\ nie wiem moze jakis post seksualny a w te dni ruszamy do boju haha ;)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    hej :* miała może któraś z Was tak że pomimo okresu miała wysoką temp? bo ja wczoraj zaczęłam plamic temp 36.8, dziś już lekkie krwawienie i tez temp 36,8. Coś mi się pokićkało w cyklu chyba

Ja mialam zawsze I faze niskich 36.1 lub 36.3 a teraz niby okres mialam bo juz sie o dziwo skonczyl a moja tempka dzisiaj i wczoraj to 36.6 wiec tez nie wiem co jesy grane mozesz zerac na moj wykres

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak nie ma za co :)bardzo prosze :)ja tam mojemu nie musze mowic kiedy mam dni plodne bo wie lepiej ode mnie :) mowi ze mam wtedy charakterek aniola i oczy diabła :)nawet jak sex jest w owu to i tak zawsze jest szansa 1 na 5.trzeba celowac,my od 8 miesiecy w szczegolnosci w dni plodne i nic .nie ma reguly.jedna zajdzie,dziesięć nie :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    maczka mi of wyznaczył poród na 5 czerwca ale myślę, że urodzę wcześniej. Z synem też takie przeczucie miałam. Termin miałam z nim na 27 lipca a ciągle mówiłam, że na koniec czerwca się urodzi no i 25 czerwiec wyszedł ;)
    Owieczka no w sumie spoko. Od wczoraj doszły bóle jak na @, więc to jest trochę męczące. Miałam też takie 2 dni, że czytałam na internecie o krwawieniu we wczesnej ciąży i w sumie trochę mnie to przeraziło bo w pierwszej ciąży, którą poroniłam nie wiem czemu ale ciągle sprawdzałam informacje na temat poronienia. Nie czułam wtedy, że mogłabym poronić, może czasem miałam takie myśli no i jednak poroniłam. Dlatego teraz się trochę obawiam, że sprawdzam te informacje o krwawieniach i jakieś takie wrażenie mam, że mogło by się mi to przytrafić. Ale póki co temperatura rośnie, więc mam nadzieję, że nic takiego mnie nie spotka ;)

Kochana jak zaszlam z lilka to tez porownywalam wszystko do poronienia i z plamieniem jechalam do szpitala na oddzial wczesnej ciazy i tam jak cos robili usg itd i bylo ok wiec nie martw sie na zapas bo to nie jest dobrze dla ciebie malenstwa i calej rodziny
    Wierze ze bedzie dobrze kochana :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Haha no zdazylam przeczytac tylko_ja :) i rozumiem takze spokojnie :) nie lubie uzalac sie nad soba, jestem osoba raczej nie cierpliwa i wole dzialac niz siedziec i czekac. Sprawa nieplodnosci chyba jednak mnie przytlacza, to jedyna rzecz na ktora nie mam wplywu :( ale zyje nadzieja ze sie uda jak kazdej z nas :)
    ja tez jestem w goracej wodzie kąpana heheh :) i wszystko bym chciała juz od razu a nie zawsze tak sie da :) żyj nadzieja bo jak to mowia "nadzieja zawsze umiera ostatnia " :)

AgataR lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Musze koniecznie znalesc najpierw dobrego gina :) mialam zaczac stymulowanie jajeczkowania od wrzesnia ale moj obecny gin od grudnia przechodzi ne emeryture no i wyszla jeszcze ta tarczyca... Dziekuje Tylko_ja :) jakos do dupy sie z tym wszystkim juz czuje :\ ale trzeba sie wziac w garsc :)
    Kochana po prostu zanim dostaniesz @ wszystko sie jeszcze moze zdarzyc :) wiec zielonosc tez :-)
    Agata a skad jestes? Mam znajomych w wawie i katowicach to zawsze moge popytav o dobrego ginka :-)

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Owieczkooo jestem z Gorzowa ale aktualnie mieszkam za granica a dokladnie we Francji :) nie mowie ze tu nie mozliwosci bo na pewno sa ale bariera jezykowa mnie przeraza ;)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziekuje Ci bardzo :*

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha ok no niestety nie mam tam o dziwo nikogo :D tzn kobiety bo kolegow anglojezycznych tak
    Tak ale nawet w pl tez ciezko znalezc.
    Co do bariery to cie rozumiem tez mi bylo ciezko i czasem nadal ciezko jest :-)
    A w przychodni nie masz mozliwosci poprosic o tlumacza bo jest juz to coraz czesciej praktykowane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 11:56

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Kochana Owieczkooo jestem z Gorzowa ale aktualnie mieszkam za granica a dokladnie we Francji :) nie mowie ze tu nie mozliwosci bo na pewno sa ale bariera jezykowa mnie przeraza ;)
    szkoda,ze az tak daleko jestes bo jakbys byla w gorzowie to ja niedaleko bo szczecin :)

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Tylko_ja :) to faktycznie blisko mamy do siebie a bede na pewno w domku na Swieta ;) we Francji jestem juz 6 lat... Cos tam mowie po francusku ale wiadomo, ze nie jest to taki poziom jakby sie chcialo... Chodzilam tu prywatnie do polskiego gina podobno bardzo dobrego w leczeniu nieplodnosci ale mam wrazenie ze zmarnowalam 3 lata... Poczekam czy cos sie wykluje w tum cyklu i przejde sie jeszcze do niego zbadac to i tamto :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podziwiam :)w zyciu bym sie nigdzie nie wyprowadzila ze szcecina i mojego kochanego mieszkanka ! :)przejdz sie jeszcze do niego.niech zleci badania !ja tez sie chyba przejde :)

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiem Ci Tylko_ja ze wyjazd jest tylko tymczasowy, w przyszlym roku na Swieta mamy zamiarbjuz zjechac na stale :) i tak o 6 lat za dlugo ;) za bardzo juz tesknimy za rodzina i przyjaciolmi, wszystko nas omija... Jeszcze rok...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam z gory za pytanie ,mąż jest polakiem tak ?na pewno tesknicie za domem ;)jeszcze rok zleci szybciutko,tym bardziej,ze wracacie na stałe :)6 lat to szmat czasu naprawde podziwiam,ze tyle tam wytrzymalas :)

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziekuje ;) tak tak maz Polak z tego samego miasta :) nie lateo zyje sie na emigracji choc zalezy kto jak sie przyzwyczaja :) Owieczkaa Ty gdzies chyba na wyspach tak?

‹‹ 417 418 419 420 421 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ