Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataR wrote:Tylko_ ja nie ma sprawy
bede sciskac mocno kciuki
u mnoe tez dupa Tysia
ja to w ogole nie wiem co jest grane bo wykres kompletnie nie wyglada na owulacyjny
Czarna ja za to mialam na odwort kiedy bylam w ciazy, myslalam sobie przeciez ciaza to nie choroba, tyle kobiet pracuje i normalnie funkcjonuje, a tu sie okazalo ze jednak trzeba chuchac i dmuchac i nigdy nie wiadomo co nam pisanenie czytaj juz tego internetu
kiedy wizyta u gina?
Natalii00 a Ty kobieto co milczysz? Dzis mial byc testbo niby do @ 3 dni a dzisiaj rano cos dziwnie brzuch bolal jakby na @ ale tak inaczej
tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki anusiak
zajmujesz sie domem tak jak ja ,moj partner tez pracuje po 10 godz.dziennie czasami dluzej i ma nooo zaraz w styczniu 40 ke !!!!ale dla faceta to wydaje mi sie nie jest duzo.dlaczego myslisz,ze nie macie szansy,macie juz jedno dziecko,staracie sie o drugie,jak z jednym sie udało to wydaje mi sie,z kwestia czasu,jak "zaskoczysz " :)tego ci zycze
-
nick nieaktualny
-
dziekuje tylko ja za miłe słowa.tak mysle czy mamy szanse na 2 dziecko bo wtedy jak zaszłam z córka nie miałam problemow z tarczyca a teraz lecze sie od konca maja bo okazało sie wiosna że cos nie tak z nia.jestesmy tak przepracowani że nie zawsze mamy ochote na igraszki akurat w te dni.nawet jak trafiamy na te idealne dni to nic z tego nie wychodzi.u nas jest seks spontaniczny nie wymuszany.robimy to kiedy mamy ochote i dopiero zas zagladam w kalendarzyk czy wtedy był ten czas.i juz nie raz pokrywał sie seks z tymi dniami a nawet owulacja i nic.ja podchodze do tego że co mam byc to będzie.widocznie nie pisane jest nam drugie dziecko.nigdy sie nie zabezpieczalismy
-
Haha no zdazylam przeczytac tylko_ja
i rozumiem takze spokojnie
nie lubie uzalac sie nad soba, jestem osoba raczej nie cierpliwa i wole dzialac niz siedziec i czekac. Sprawa nieplodnosci chyba jednak mnie przytlacza, to jedyna rzecz na ktora nie mam wplywu
ale zyje nadzieja ze sie uda jak kazdej z nas
tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Anusiak5 wiem o czym mowisz, dzisiejszy tryb zycia i pospiech to jakas masakra, my tez z mezem wracamy po calym dniu z pracy i czasem jestesmy tak padnieci ze szok
a wiadomo wtedy juz sie nic nie chce
nie wiem moze jakis post seksualny a w te dni ruszamy do boju haha
palma wrote:hej :* miała może któraś z Was tak że pomimo okresu miała wysoką temp? bo ja wczoraj zaczęłam plamic temp 36.8, dziś już lekkie krwawienie i tez temp 36,8. Coś mi się pokićkało w cyklu chyba
Ja mialam zawsze I faze niskich 36.1 lub 36.3 a teraz niby okres mialam bo juz sie o dziwo skonczyl a moja tempka dzisiaj i wczoraj to 36.6 wiec tez nie wiem co jesy grane mozesz zerac na moj wykres -
nick nieaktualnyanusiak nie ma za co :)bardzo prosze :)ja tam mojemu nie musze mowic kiedy mam dni plodne bo wie lepiej ode mnie
mowi ze mam wtedy charakterek aniola i oczy diabła :)nawet jak sex jest w owu to i tak zawsze jest szansa 1 na 5.trzeba celowac,my od 8 miesiecy w szczegolnosci w dni plodne i nic .nie ma reguly.jedna zajdzie,dziesięć nie
-
*Czarnaa* wrote:maczka mi of wyznaczył poród na 5 czerwca ale myślę, że urodzę wcześniej. Z synem też takie przeczucie miałam. Termin miałam z nim na 27 lipca a ciągle mówiłam, że na koniec czerwca się urodzi no i 25 czerwiec wyszedł
Owieczka no w sumie spoko. Od wczoraj doszły bóle jak na @, więc to jest trochę męczące. Miałam też takie 2 dni, że czytałam na internecie o krwawieniu we wczesnej ciąży i w sumie trochę mnie to przeraziło bo w pierwszej ciąży, którą poroniłam nie wiem czemu ale ciągle sprawdzałam informacje na temat poronienia. Nie czułam wtedy, że mogłabym poronić, może czasem miałam takie myśli no i jednak poroniłam. Dlatego teraz się trochę obawiam, że sprawdzam te informacje o krwawieniach i jakieś takie wrażenie mam, że mogło by się mi to przytrafić. Ale póki co temperatura rośnie, więc mam nadzieję, że nic takiego mnie nie spotka
Kochana jak zaszlam z lilka to tez porownywalam wszystko do poronienia i z plamieniem jechalam do szpitala na oddzial wczesnej ciazy i tam jak cos robili usg itd i bylo ok wiec nie martw sie na zapas bo to nie jest dobrze dla ciebie malenstwa i calej rodziny
Wierze ze bedzie dobrze kochana -
nick nieaktualnyAgataR wrote:Haha no zdazylam przeczytac tylko_ja
i rozumiem takze spokojnie
nie lubie uzalac sie nad soba, jestem osoba raczej nie cierpliwa i wole dzialac niz siedziec i czekac. Sprawa nieplodnosci chyba jednak mnie przytlacza, to jedyna rzecz na ktora nie mam wplywu
ale zyje nadzieja ze sie uda jak kazdej z nas
i wszystko bym chciała juz od razu a nie zawsze tak sie da
żyj nadzieja bo jak to mowia "nadzieja zawsze umiera ostatnia "
AgataR lubi tę wiadomość
-
AgataR wrote:Musze koniecznie znalesc najpierw dobrego gina
mialam zaczac stymulowanie jajeczkowania od wrzesnia ale moj obecny gin od grudnia przechodzi ne emeryture no i wyszla jeszcze ta tarczyca... Dziekuje Tylko_ja
jakos do dupy sie z tym wszystkim juz czuje
ale trzeba sie wziac w garsc
wiec zielonosc tez
Agata a skad jestes? Mam znajomych w wawie i katowicach to zawsze moge popytav o dobrego ginkaAgataR lubi tę wiadomość
-
Kochana Owieczkooo jestem z Gorzowa ale aktualnie mieszkam za granica a dokladnie we Francji
nie mowie ze tu nie mozliwosci bo na pewno sa ale bariera jezykowa mnie przeraza
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
Aha ok no niestety nie mam tam o dziwo nikogo
tzn kobiety bo kolegow anglojezycznych tak
Tak ale nawet w pl tez ciezko znalezc.
Co do bariery to cie rozumiem tez mi bylo ciezko i czasem nadal ciezko jest
A w przychodni nie masz mozliwosci poprosic o tlumacza bo jest juz to coraz czesciej praktykowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 11:56
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Kochana Owieczkooo jestem z Gorzowa ale aktualnie mieszkam za granica a dokladnie we Francji
nie mowie ze tu nie mozliwosci bo na pewno sa ale bariera jezykowa mnie przeraza
AgataR lubi tę wiadomość
-
Oooo Tylko_ja
to faktycznie blisko mamy do siebie a bede na pewno w domku na Swieta
we Francji jestem juz 6 lat... Cos tam mowie po francusku ale wiadomo, ze nie jest to taki poziom jakby sie chcialo... Chodzilam tu prywatnie do polskiego gina podobno bardzo dobrego w leczeniu nieplodnosci ale mam wrazenie ze zmarnowalam 3 lata... Poczekam czy cos sie wykluje w tum cyklu i przejde sie jeszcze do niego zbadac to i tamto
nick nieaktualny
-
A powiem Ci Tylko_ja ze wyjazd jest tylko tymczasowy, w przyszlym roku na Swieta mamy zamiarbjuz zjechac na stale
i tak o 6 lat za dlugo
za bardzo juz tesknimy za rodzina i przyjaciolmi, wszystko nas omija... Jeszcze rok...
nick nieaktualny
-
A dziekuje
tak tak maz Polak z tego samego miasta
nie lateo zyje sie na emigracji choc zalezy kto jak sie przyzwyczaja
Owieczkaa Ty gdzies chyba na wyspach tak?
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)