X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wlasnie otrzymalam 2punkty w detektorze ciazy bo zaznaczylam sobie nerwowosc ;) a jestem i to bardzo od wczoraj, wszystko wyprowadza mnie z rownowagi :\

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Haha wlasnie otrzymalam 2punkty w detektorze ciazy bo zaznaczylam sobie nerwowosc ;) a jestem i to bardzo od wczoraj, wszystko wyprowadza mnie z rownowagi :\
    ojej to chowam sie pod biurko nakryje rekoma !!!!!!!!!!jak ty taka nerwowa !!!!!heheh :)

AgataR lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    A dziekuje ;) tak tak maz Polak z tego samego miasta :) nie lateo zyje sie na emigracji choc zalezy kto jak sie przyzwyczaja :) Owieczkaa Ty gdzies chyba na wyspach tak?
    Tak, Anglia juz 5 lat. Wiadomo tesknie za rodzina ale coz

AgataR lubi tę wiadomość

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny możecie mi pomóc? Mam problem z moim wykresem. Nie mogę go wkleić bo pisze z telefonu ale postaram się go opisać.
    Ogólnie 1 fazę miałam na stałym poziomie, jedynie 10dc miałam dziwny spadek. Później aż do 17dc miałam znów w miarę równy cykl i tu nastąpił spadek który uznałam za owu. Miałam ból owulacyjny i test wyszedł pozytywnie. Następnego dnia cieszyłam się skokiem wyższej temperatury o prawie 0.3stopnia i myślałam że wszystko jest ok. A tu następnego dnia bach najniższa temperatura w całym cyklu. Dziś 20dc i znów najwyższą temperatura cyklu, ale po południu termometr pokazuje tempke niższa niż rano, a powinno być odwrotnie. Z tego wnioskuję ze rano będę znowu miała spadek. Nie wiem co się dzieje, czy owu była, ale właściwie do tego 17dc temperatury były ok zbliżonym poziomie. A teraz takie cyrki! Nie wiem co myśleć...

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że do owu piłam zioła ojca Sroki a od owu pije na 2 fazę na produkcję progesteronu.

Kocham Cię córeczko ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    Hej dziewczyny możecie mi pomóc? Mam problem z moim wykresem. Nie mogę go wkleić bo pisze z telefonu ale postaram się go opisać.
    Ogólnie 1 fazę miałam na stałym poziomie, jedynie 10dc miałam dziwny spadek. Później aż do 17dc miałam znów w miarę równy cykl i tu nastąpił spadek który uznałam za owu. Miałam ból owulacyjny i test wyszedł pozytywnie. Następnego dnia cieszyłam się skokiem wyższej temperatury o prawie 0.3stopnia i myślałam że wszystko jest ok. A tu następnego dnia bach najniższa temperatura w całym cyklu. Dziś 20dc i znów najwyższą temperatura cyklu, ale po południu termometr pokazuje tempke niższa niż rano, a powinno być odwrotnie. Z tego wnioskuję ze rano będę znowu miała spadek. Nie wiem co się dzieje, czy owu była, ale właściwie do tego 17dc temperatury były ok zbliżonym poziomie. A teraz takie cyrki! Nie wiem co myśleć...
    nie musisz go wklejac wystarczy ze udostepnilas.o ktorej godzinie mierzysz bo widze zaznaczona 3:30 ? rano ? nie wiem o cochodzi.temp.mierzymy po conajmniej 3 godzinach snu a najlepiej po nocy rano o stalej porze nie wstajac z lozka.nie po poludniu.temp.mierzona po poludniu niczego nie wnosi do wykresu.nie widze skoku temp. u ciebie.jak dlugie masz cykle ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:14

• AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3.30 rano to chyba zarwana nocka i dlatego tempka podskoczyla :) po kazedj nie przespanej nocy i piciu alkoholu temp jest zaklocona ;) nawet jak na siusiu w nocy wstaniesz tez :) no chyba, ze 3 godz przed zmierzeniem to co innego ;) ale jeli nadal beda Ci sie utrzymywaly wyzsze od tych poprzednich to owulacja bya :) tylko musza byc teraz wyzsze od tej dzisiejszej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:45

• AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety moje kochane doswiadczone, pytanie za 100 punktow. Co moga oznaczac widoczne zyly na piersiach? Nigdy wczesniej nie zauwazylam tego u siebie i troche sie boje ze cos tu nie gra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Kobiety moje kochane doswiadczone, pytanie za 100 punktow. Co moga oznaczac widoczne zyly na piersiach? Nigdy wczesniej nie zauwazylam tego u siebie i troche sie boje ze cos tu nie gra...
    moga oznaczac pozytywny test ciazowy :)

AgataR lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    moga oznaczac pozytywny test ciazowy :)
    albo @, na dwoje babka wróżyła.

AgataR lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    albo @, na dwoje babka wróżyła.
    żyłki na piersiach miesiączkę? ups,tego nie wiedzialam :)

AgataR lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie ;) dopóki mi się tak nie trafiło ;) oczywiście mogło to być również coś innego, ale na pewno nie ciąża (w moim przypadku) i wraz z pojawieniem się miesiączki, żyły się schowały ;)

AgataR lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze :) cos takiego :) nigdy tak nie mialam :) długo sie starasz littleladybird ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 21:18

AgataR lubi tę wiadomość

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam caly czas żyły na piersiach widoczne czy przed okresem czy po nie wiem dlaczego ..

AgataR, Natalii00, palma lubią tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kobitki, na Was zawsze mozna liczyc :) no nic albo woz albo przewoz :)

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierze o 3.30 zawsze bo co drugi dzień wstaje o tej godzinie do pracy. Zawsze mam przespane minimum 4h a czasami więcej. Nie pije alkoholu wiec to nie to. Jedyne co może wyjaśnić wczorajsza niska temperaturę to to że źle się czułam jak na chorobę. Z ciekawości zmieniłam na chwile ta tempke na wyższą i ovu od razu zaznaczyło owu 17dc.

Kocham Cię córeczko ❤
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana909 musisz brac na dystans co wyznacza Ci system. Wsluchuj sie bardziej w swoj organizm. Mnie tez wyliczylo owulacje potem ja zmienilo a teraz po swoich temperaturach nawet nie jest pewna czy byla zolza jedna :) wspolczuje tak wczesnego wstawania ;) i nie chcialam Cie niczym urazic oczywiscie :) ide odpoczywac i pewnie zaraz usne, kolorowych snow i udanych testow jutro rano Natalii00 !!! Czekamy na wiesci, dobranoc

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie temperatura byłabym pewna. Czułam ten ból w owu pierwszy raz (od tego cyklu piłam zioła) i był to wyjątkowy ból, nie dało się go pomylić... Ale przejrzałam masę wykresów i nigdy nikt nie miał spadku temp po owu :-( cóż pozostaje czekać. Dobranoc

AgataR lubi tę wiadomość

Kocham Cię córeczko ❤
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    Gdyby nie temperatura byłabym pewna. Czułam ten ból w owu pierwszy raz (od tego cyklu piłam zioła) i był to wyjątkowy ból, nie dało się go pomylić... Ale przejrzałam masę wykresów i nigdy nikt nie miał spadku temp po owu :-( cóż pozostaje czekać. Dobranoc
    Ja widziałam tu na ovu wykresy na których system nie zaznaczył owulacji czyli rzekomo jej nie było a kobiety w ciąży były .. myślę że nie ma co dokonca ufać tak ovu ☺

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • Rosolina Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... jestem nowa w wykresach, od tego miesiąca dopiero go prowadzę, nie wiem czy dobrze, ze piszę tutaj, ale czy ktos mi moze powiedzieć, co oznaczają liczby zaraz pod pionowa kreska? Zaczęły sie jak program wyznaczył prostopadła do niej, ja nie kumam jeszcze za bardzo tego :/

p19uqqmzk4ecto70.png
‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ