Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha wlasnie otrzymalam 2punkty w detektorze ciazy bo zaznaczylam sobie nerwowosc
a jestem i to bardzo od wczoraj, wszystko wyprowadza mnie z rownowagi
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyAgataR wrote:Haha wlasnie otrzymalam 2punkty w detektorze ciazy bo zaznaczylam sobie nerwowosc
a jestem i to bardzo od wczoraj, wszystko wyprowadza mnie z rownowagi
AgataR lubi tę wiadomość
-
AgataR wrote:A dziekuje
tak tak maz Polak z tego samego miasta
nie lateo zyje sie na emigracji choc zalezy kto jak sie przyzwyczaja
Owieczkaa Ty gdzies chyba na wyspach tak?
AgataR lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny możecie mi pomóc? Mam problem z moim wykresem. Nie mogę go wkleić bo pisze z telefonu ale postaram się go opisać.
Ogólnie 1 fazę miałam na stałym poziomie, jedynie 10dc miałam dziwny spadek. Później aż do 17dc miałam znów w miarę równy cykl i tu nastąpił spadek który uznałam za owu. Miałam ból owulacyjny i test wyszedł pozytywnie. Następnego dnia cieszyłam się skokiem wyższej temperatury o prawie 0.3stopnia i myślałam że wszystko jest ok. A tu następnego dnia bach najniższa temperatura w całym cyklu. Dziś 20dc i znów najwyższą temperatura cyklu, ale po południu termometr pokazuje tempke niższa niż rano, a powinno być odwrotnie. Z tego wnioskuję ze rano będę znowu miała spadek. Nie wiem co się dzieje, czy owu była, ale właściwie do tego 17dc temperatury były ok zbliżonym poziomie. A teraz takie cyrki! Nie wiem co myśleć...Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualnyana909 wrote:Hej dziewczyny możecie mi pomóc? Mam problem z moim wykresem. Nie mogę go wkleić bo pisze z telefonu ale postaram się go opisać.
Ogólnie 1 fazę miałam na stałym poziomie, jedynie 10dc miałam dziwny spadek. Później aż do 17dc miałam znów w miarę równy cykl i tu nastąpił spadek który uznałam za owu. Miałam ból owulacyjny i test wyszedł pozytywnie. Następnego dnia cieszyłam się skokiem wyższej temperatury o prawie 0.3stopnia i myślałam że wszystko jest ok. A tu następnego dnia bach najniższa temperatura w całym cyklu. Dziś 20dc i znów najwyższą temperatura cyklu, ale po południu termometr pokazuje tempke niższa niż rano, a powinno być odwrotnie. Z tego wnioskuję ze rano będę znowu miała spadek. Nie wiem co się dzieje, czy owu była, ale właściwie do tego 17dc temperatury były ok zbliżonym poziomie. A teraz takie cyrki! Nie wiem co myśleć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:14
-
3.30 rano to chyba zarwana nocka i dlatego tempka podskoczyla
po kazedj nie przespanej nocy i piciu alkoholu temp jest zaklocona
nawet jak na siusiu w nocy wstaniesz tez
no chyba, ze 3 godz przed zmierzeniem to co innego
ale jeli nadal beda Ci sie utrzymywaly wyzsze od tych poprzednich to owulacja bya
tylko musza byc teraz wyzsze od tej dzisiejszej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:45
Kobiety moje kochane doswiadczone, pytanie za 100 punktow. Co moga oznaczac widoczne zyly na piersiach? Nigdy wczesniej nie zauwazylam tego u siebie i troche sie boje ze cos tu nie gra...
nick nieaktualnyAgataR wrote:Kobiety moje kochane doswiadczone, pytanie za 100 punktow. Co moga oznaczac widoczne zyly na piersiach? Nigdy wczesniej nie zauwazylam tego u siebie i troche sie boje ze cos tu nie gra...
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie
dopóki mi się tak nie trafiło
oczywiście mogło to być również coś innego, ale na pewno nie ciąża (w moim przypadku) i wraz z pojawieniem się miesiączki, żyły się schowały
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mierze o 3.30 zawsze bo co drugi dzień wstaje o tej godzinie do pracy. Zawsze mam przespane minimum 4h a czasami więcej. Nie pije alkoholu wiec to nie to. Jedyne co może wyjaśnić wczorajsza niska temperaturę to to że źle się czułam jak na chorobę. Z ciekawości zmieniłam na chwile ta tempke na wyższą i ovu od razu zaznaczyło owu 17dc.Kocham Cię córeczko ❤
Ana909 musisz brac na dystans co wyznacza Ci system. Wsluchuj sie bardziej w swoj organizm. Mnie tez wyliczylo owulacje potem ja zmienilo a teraz po swoich temperaturach nawet nie jest pewna czy byla zolza jedna
wspolczuje tak wczesnego wstawania
i nie chcialam Cie niczym urazic oczywiscie
ide odpoczywac i pewnie zaraz usne, kolorowych snow i udanych testow jutro rano Natalii00 !!! Czekamy na wiesci, dobranoc
Gdyby nie temperatura byłabym pewna. Czułam ten ból w owu pierwszy raz (od tego cyklu piłam zioła) i był to wyjątkowy ból, nie dało się go pomylić... Ale przejrzałam masę wykresów i nigdy nikt nie miał spadku temp po owu
cóż pozostaje czekać. Dobranoc
AgataR lubi tę wiadomość
Kocham Cię córeczko ❤
ana909 wrote:Gdyby nie temperatura byłabym pewna. Czułam ten ból w owu pierwszy raz (od tego cyklu piłam zioła) i był to wyjątkowy ból, nie dało się go pomylić... Ale przejrzałam masę wykresów i nigdy nikt nie miał spadku temp po owu
cóż pozostaje czekać. Dobranoc
Tysia -
Dziewczyny... jestem nowa w wykresach, od tego miesiąca dopiero go prowadzę, nie wiem czy dobrze, ze piszę tutaj, ale czy ktos mi moze powiedzieć, co oznaczają liczby zaraz pod pionowa kreska? Zaczęły sie jak program wyznaczył prostopadła do niej, ja nie kumam jeszcze za bardzo tego