SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki agata :) co do Twojego wykresu to fakt mozna sie pogubic i wcale sie nie dziwie ze nie mozesz go zrozumiec i zinterpretowac skacza straszne te twoje temp.raz wysoko raz b.nisko,ja nigdy tak nie mialam,jak wrocisz na swieta przejdz sie na szybko do gina moze cos pomoze i powie jaka przyczyna takiego wykresu :)ja mierze od 8 cykli temp.zapisywalam na kartce i zawsze w 2 fazie mam skok trzymajacy sie do @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:41

AgataR lubi tę wiadomość

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata a jakie miałaś wyniki?

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek87 nie ma sprawy i gwalc do woli ;)
    Tylko_ja kochana ja juz mierze poltora roku i wiem ze takie wykresy mam przy cyklach bezowulacyjnych :) kiedy bylam w ciazy i kiedy mialam ostatnia owulacje to moje temp tez ladnie utrzymywaly sie wysokim poziomie dlatego watpie troche w ta swoja owulke w tym cyklu ;) ale z drugiej strony mialam pozytywny test owulacyjny no i bola mnie piersi od kilku dni a tak zawsze mam przed @ wiec moze cos jest na rzeczy :) na razie czekam cierpliwie :) w kazdym badz razie wedlug of na 80% jestem w ciazy i nawet mam wyznaczony termin porodu hihi ;) troche zabawne ale i tez pocieszajace :)
    Ana909 pierwszy wynik tsh mialam 0.025 a kilka tygodni pozniek 5.25 :)

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo to sporo. Mi powoli sama spada

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli masz mozna powiedziec komplet objawow przed @,heheh :) wykres faktycznie na owulacyjny niezbyt wyglada,ale kto wie,moze ......sie udalo !!!obaliłabys wszystkie wykresy i teorie, ze przy ciazy temp.utrzymuje sie na wysokim poziomie i zbiłabyś majątek heheh :) :) :)

kotek gwałć,gwałć!!!!! przeciez to takie przyjemne !!!!!!!!!! :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 10:01

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Czy ktoras moglaby zerknac na moj wykres i powiedziec mi o co w nim chodzi? Testy wychodza negatywne. Temp niby spadla. Ale @ brak.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana909 to jeszcze nie tak zle ;)
    Tylko_ja no dokladnie haha :) sama oddalabym majatrk zeby obalic te teorie ;)
    Cytrynka no faktycznie dziwnie, mialas juz kiedys tak dluga fl? Moze zrob bete?

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się wydaje ze u mnie był cykl bezowulacyjny.. bo coś tam temp nie chce iść wyżej .

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śluz u mnie lepki więc owu pewnie juz u mnie była

d85fb624cc231162ac97b7daa0cff303.png

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka i nie wiem czy of dobrze owulke wyliczyl, jestes pewna ze wtedy mialas owulacje?

• Monika.Monia Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)

aż nie wiem od czego zacząć bo boje się uwierzyć że mogło się udać. to 15 miesiąc starań, badania, jeżdżenie po lekarzach i brak wiedzy co jest nie tak ( jedyne co wiedzieliśmy to że mąż ma troche za mało plemników). Ten cykl spisałam już na starty bo testy były negatywne ale dzisiaj w 29 dc zrobiłam test i jest pozytywny ! jest to dla mnie coś tak nierealnego i abstrakcyjnego po setkach innych negatywnych testów że poleciałam na bhcg, wyniki będą popłudniu a ja cała w stresie siedze aby ten test nie okazał się wadliwy.

tylko ja, Natalii00 lubią tę wiadomość

[
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika trzymam kciuki za bete :) i ochwal sie nam jak bedziesz juz miała wyniki :)
    pocichu gratuluje

Monika.Monia lubi tę wiadomość

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • Nitka88 Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika.Monia wykresik piękny i ten test Na pewno sie udalo! Gratulacje! :)

614f516043.png

Wysłany: 8 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotek87 Nitka88, dziękuje tak bardzo się boje. Na przyszły tydzień jestem umówiona do szpitala na HSG po raz drugi.

[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kilka godzin i wszystko bedzie jasne :) testy nie wychodza pozytywne jak nie ma ciazy :) takze jestes na pewno !!!! :)
    serdecznie i bardzo gratuluje !!!! :)

Wysłany: 8 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko_ja bardzo dziękuję. Po takim czasie nerwów i stresu potrzebny papierek który udokumentuje ten "cud"aby bezkarnie się cieszyć ;))

[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika.Monia wrote:
    tylko_ja bardzo dziękuję. Po takim czasie nerwów i stresu potrzebny papierek który udokumentuje ten "cud"aby bezkarnie się cieszyć ;))
    WYKRES JAKI PIEKNY !!!! :) super !!! jeszcze raz gratulacje,ze w koncu sie udało !!! duzo zdrowka dla Ciebie i dzidziulka !!! :) :) :)

Wysłany: 8 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja okazuje się, że na każdego przychodzi czas a po prostu niektórzy maja dane dłużej poczekać ;)

Coś namieszałam ze swoim wykresem, że nowy cykl mi wskoczył i nie potrafię tego naprawić

[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika.Monia wrote:
    Tylko_ja okazuje się, że na każdego przychodzi czas a po prostu niektórzy maja dane dłużej poczekać ;)

Coś namieszałam ze swoim wykresem, że nowy cykl mi wskoczył i nie potrafię tego naprawić
    to wcisnij udostepnij wszystkie i juz.ja tez tak mam.dokladnie tak jak piszesz niektorzy musza dluzej poczekac :) a tych niektórych jest mnóstwo! :) o ktorej wyniki bety ?

Wysłany: 8 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Tylko_ja
    Oj niesamowicie dobijające jest to że aż tyle kobiet/par ma problem z ciążą, i o tym "światku" zdają sobie sprawę dopiero Ci którzy zaczynają się starać i nagle nie wychodzi. a pamiętam czasy gdzie z drżącą ręka robiło sie test płacząc zeby nie było wpadki ;P
    o 16 więc czekam jeszcze 4 h ;)
    A gdzie jest "udostępnij wszystkie" bo nie umiem znaleźć tego ?

[
‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ