X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki agata :) co do Twojego wykresu to fakt mozna sie pogubic i wcale sie nie dziwie ze nie mozesz go zrozumiec i zinterpretowac skacza straszne te twoje temp.raz wysoko raz b.nisko,ja nigdy tak nie mialam,jak wrocisz na swieta przejdz sie na szybko do gina moze cos pomoze i powie jaka przyczyna takiego wykresu :)ja mierze od 8 cykli temp.zapisywalam na kartce i zawsze w 2 fazie mam skok trzymajacy sie do @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:41

AgataR lubi tę wiadomość

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata a jakie miałaś wyniki?

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek87 nie ma sprawy i gwalc do woli ;)
    Tylko_ja kochana ja juz mierze poltora roku i wiem ze takie wykresy mam przy cyklach bezowulacyjnych :) kiedy bylam w ciazy i kiedy mialam ostatnia owulacje to moje temp tez ladnie utrzymywaly sie wysokim poziomie dlatego watpie troche w ta swoja owulke w tym cyklu ;) ale z drugiej strony mialam pozytywny test owulacyjny no i bola mnie piersi od kilku dni a tak zawsze mam przed @ wiec moze cos jest na rzeczy :) na razie czekam cierpliwie :) w kazdym badz razie wedlug of na 80% jestem w ciazy i nawet mam wyznaczony termin porodu hihi ;) troche zabawne ale i tez pocieszajace :)
    Ana909 pierwszy wynik tsh mialam 0.025 a kilka tygodni pozniek 5.25 :)

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo to sporo. Mi powoli sama spada

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli masz mozna powiedziec komplet objawow przed @,heheh :) wykres faktycznie na owulacyjny niezbyt wyglada,ale kto wie,moze ......sie udalo !!!obaliłabys wszystkie wykresy i teorie, ze przy ciazy temp.utrzymuje sie na wysokim poziomie i zbiłabyś majątek heheh :) :) :)

kotek gwałć,gwałć!!!!! przeciez to takie przyjemne !!!!!!!!!! :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 10:01

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Czy ktoras moglaby zerknac na moj wykres i powiedziec mi o co w nim chodzi? Testy wychodza negatywne. Temp niby spadla. Ale @ brak.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana909 to jeszcze nie tak zle ;)
    Tylko_ja no dokladnie haha :) sama oddalabym majatrk zeby obalic te teorie ;)
    Cytrynka no faktycznie dziwnie, mialas juz kiedys tak dluga fl? Moze zrob bete?

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się wydaje ze u mnie był cykl bezowulacyjny.. bo coś tam temp nie chce iść wyżej .

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śluz u mnie lepki więc owu pewnie juz u mnie była

d85fb624cc231162ac97b7daa0cff303.png

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka i nie wiem czy of dobrze owulke wyliczyl, jestes pewna ze wtedy mialas owulacje?

• Monika.Monia Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)

aż nie wiem od czego zacząć bo boje się uwierzyć że mogło się udać. to 15 miesiąc starań, badania, jeżdżenie po lekarzach i brak wiedzy co jest nie tak ( jedyne co wiedzieliśmy to że mąż ma troche za mało plemników). Ten cykl spisałam już na starty bo testy były negatywne ale dzisiaj w 29 dc zrobiłam test i jest pozytywny ! jest to dla mnie coś tak nierealnego i abstrakcyjnego po setkach innych negatywnych testów że poleciałam na bhcg, wyniki będą popłudniu a ja cała w stresie siedze aby ten test nie okazał się wadliwy.

tylko ja, Natalii00 lubią tę wiadomość

[
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika trzymam kciuki za bete :) i ochwal sie nam jak bedziesz juz miała wyniki :)
    pocichu gratuluje

Monika.Monia lubi tę wiadomość

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • Nitka88 Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika.Monia wykresik piękny i ten test Na pewno sie udalo! Gratulacje! :)

614f516043.png

Wysłany: 8 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotek87 Nitka88, dziękuje tak bardzo się boje. Na przyszły tydzień jestem umówiona do szpitala na HSG po raz drugi.

[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kilka godzin i wszystko bedzie jasne :) testy nie wychodza pozytywne jak nie ma ciazy :) takze jestes na pewno !!!! :)
    serdecznie i bardzo gratuluje !!!! :)

Wysłany: 8 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko_ja bardzo dziękuję. Po takim czasie nerwów i stresu potrzebny papierek który udokumentuje ten "cud"aby bezkarnie się cieszyć ;))

[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika.Monia wrote:
    tylko_ja bardzo dziękuję. Po takim czasie nerwów i stresu potrzebny papierek który udokumentuje ten "cud"aby bezkarnie się cieszyć ;))
    WYKRES JAKI PIEKNY !!!! :) super !!! jeszcze raz gratulacje,ze w koncu sie udało !!! duzo zdrowka dla Ciebie i dzidziulka !!! :) :) :)

Wysłany: 8 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko_ja okazuje się, że na każdego przychodzi czas a po prostu niektórzy maja dane dłużej poczekać ;)

Coś namieszałam ze swoim wykresem, że nowy cykl mi wskoczył i nie potrafię tego naprawić

[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika.Monia wrote:
    Tylko_ja okazuje się, że na każdego przychodzi czas a po prostu niektórzy maja dane dłużej poczekać ;)

Coś namieszałam ze swoim wykresem, że nowy cykl mi wskoczył i nie potrafię tego naprawić
    to wcisnij udostepnij wszystkie i juz.ja tez tak mam.dokladnie tak jak piszesz niektorzy musza dluzej poczekac :) a tych niektórych jest mnóstwo! :) o ktorej wyniki bety ?

Wysłany: 8 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Tylko_ja
    Oj niesamowicie dobijające jest to że aż tyle kobiet/par ma problem z ciążą, i o tym "światku" zdają sobie sprawę dopiero Ci którzy zaczynają się starać i nagle nie wychodzi. a pamiętam czasy gdzie z drżącą ręka robiło sie test płacząc zeby nie było wpadki ;P
    o 16 więc czekam jeszcze 4 h ;)
    A gdzie jest "udostępnij wszystkie" bo nie umiem znaleźć tego ?

[
‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ