Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzieki agata
co do Twojego wykresu to fakt mozna sie pogubic i wcale sie nie dziwie ze nie mozesz go zrozumiec i zinterpretowac skacza straszne te twoje temp.raz wysoko raz b.nisko,ja nigdy tak nie mialam,jak wrocisz na swieta przejdz sie na szybko do gina moze cos pomoze i powie jaka przyczyna takiego wykresu :)ja mierze od 8 cykli temp.zapisywalam na kartce i zawsze w 2 fazie mam skok trzymajacy sie do @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:41
AgataR lubi tę wiadomość
-
Kotek87 nie ma sprawy i gwalc do woli
Tylko_ja kochana ja juz mierze poltora roku i wiem ze takie wykresy mam przy cyklach bezowulacyjnychkiedy bylam w ciazy i kiedy mialam ostatnia owulacje to moje temp tez ladnie utrzymywaly sie wysokim poziomie dlatego watpie troche w ta swoja owulke w tym cyklu
ale z drugiej strony mialam pozytywny test owulacyjny no i bola mnie piersi od kilku dni a tak zawsze mam przed @ wiec moze cos jest na rzeczy
na razie czekam cierpliwie
w kazdym badz razie wedlug of na 80% jestem w ciazy i nawet mam wyznaczony termin porodu hihi
troche zabawne ale i tez pocieszajace
Ana909 pierwszy wynik tsh mialam 0.025 a kilka tygodni pozniek 5.25tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyczyli masz mozna powiedziec komplet objawow przed @,heheh
wykres faktycznie na owulacyjny niezbyt wyglada,ale kto wie,moze ......sie udalo !!!obaliłabys wszystkie wykresy i teorie, ze przy ciazy temp.utrzymuje sie na wysokim poziomie i zbiłabyś majątek heheh
kotek gwałć,gwałć!!!!! przeciez to takie przyjemne !!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 10:01
-
Ana909 to jeszcze nie tak zle
Tylko_ja no dokladnie hahasama oddalabym majatrk zeby obalic te teorie
Cytrynka no faktycznie dziwnie, mialas juz kiedys tak dluga fl? Moze zrob bete?tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Hej dziewczyny
aż nie wiem od czego zacząć bo boje się uwierzyć że mogło się udać. to 15 miesiąc starań, badania, jeżdżenie po lekarzach i brak wiedzy co jest nie tak ( jedyne co wiedzieliśmy to że mąż ma troche za mało plemników). Ten cykl spisałam już na starty bo testy były negatywne ale dzisiaj w 29 dc zrobiłam test i jest pozytywny ! jest to dla mnie coś tak nierealnego i abstrakcyjnego po setkach innych negatywnych testów że poleciałam na bhcg, wyniki będą popłudniu a ja cała w stresie siedze aby ten test nie okazał się wadliwy.tylko ja, Natalii00 lubią tę wiadomość
[ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika.Monia wrote:tylko_ja bardzo dziękuję. Po takim czasie nerwów i stresu potrzebny papierek który udokumentuje ten "cud"aby bezkarnie się cieszyć
)
super !!! jeszcze raz gratulacje,ze w koncu sie udało !!! duzo zdrowka dla Ciebie i dzidziulka !!!
-
nick nieaktualnyMonika.Monia wrote:Tylko_ja okazuje się, że na każdego przychodzi czas a po prostu niektórzy maja dane dłużej poczekać
Coś namieszałam ze swoim wykresem, że nowy cykl mi wskoczył i nie potrafię tego naprawića tych niektórych jest mnóstwo!
o ktorej wyniki bety ?
Monika.Monia lubi tę wiadomość
-
Tylko_ja
Oj niesamowicie dobijające jest to że aż tyle kobiet/par ma problem z ciążą, i o tym "światku" zdają sobie sprawę dopiero Ci którzy zaczynają się starać i nagle nie wychodzi. a pamiętam czasy gdzie z drżącą ręka robiło sie test płacząc zeby nie było wpadki ;P
o 16 więc czekam jeszcze 4 h
A gdzie jest "udostępnij wszystkie" bo nie umiem znaleźć tego ?[