Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataR wrote:Cytrynka i nie wiem czy of dobrze owulke wyliczyl, jestes pewna ze wtedy mialas owulacje?
Wszystko na to wskazuje. Bo potem i testy ovu byly negatywne i sluzu plodnego nie bylo.
To mial byc pierwszy normalny cykl.
Rok temu odstawilam any. Mialam baaardzo nieregularne cykle (miedzy 70 a 90 dni). Teraz bylo clo. Potem duphaston. I mialo byc wszystko ok. Ale jak widac u mnie nie moze byc ok.
Mysle czy za wczesnie dupka nie wzielam. Moze ovu jednak nie bylo jak OF wyznaczyl? I dupek ja zatrzymal? I temu teraz tak sis to rozciaga?
Na bete nie mam jak isc. Miezzkam w uk i tu nie robia ot tak.
Za tydzien mam wozyte u rodzinnego. Za 2 tyg jade do pl i juz mam wizyte w ginekologa umowiona. -
nick nieaktualnyMonika.Monia wrote:Tylko_ja
Oj niesamowicie dobijające jest to że aż tyle kobiet/par ma problem z ciążą, i o tym "światku" zdają sobie sprawę dopiero Ci którzy zaczynają się starać i nagle nie wychodzi. a pamiętam czasy gdzie z drżącą ręka robiło sie test płacząc zeby nie było wpadki ;P
o 16 więc czekam jeszcze 4 h
A gdzie jest "udostępnij wszystkie" bo nie umiem znaleźć tego ?
TO PRAWDA Z Z TYMI TESTAMI KIEDYS!!! PAMIETAM!jak siedzialam na podlodze po zrobieniu testu i balam sie spojzecheheh
A DZIS CZLOWIEK CHCE I NIC NIE WYCHODZI.ja w tym cyklu to i tak na nic nie licze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 12:29
-
Tylko ja - haha ja tez to pamietam. Kiedys z moim 1 facetem miesiac mi sie @ spoznial. I to jeszcze zawsze bylo w gumce ! Jak ja sie balam po tych 3 min spojrzec na test. I jestem przeszczesliwa ze nic wtedy nie wyszlo bo jak pomysle ze mialabym miec dziecko z tamtym to mnie az ciarki przechodza. To by byl koszmar byc cale zycie zwiazanym z nim. Trzeba jednak byc pewnym ze sie chce z danym partnerem bo potem jednak to wiaze na cale zycie
tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNOWATORKA
ja wiem czy wiaze na całe zycie ? ja mam syna z poprzedniego malzenstwa ma juz 14 lat,(jest uposledzony w st.umiarkowanym ) a jego ojciec po naszym rozwodzie wyprowadzil sie do anglii zero kontaktu z dzieckiem ale ja mam to gdzies,bo moj syn mojego obecnego partnera traktuje jak tate a moj partner kocha go jak wlasne dziecko i to jest dla mnie najwazniejsze.chociaz masz racje gdybyscie mieli wtedy dziecko i sie rozstali to pewnie chcialby miec kontakt z dzieciem ale ty jego za przeproszeniem gęby nie za bardzo mialabys ochote ogladac heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 12:42
-
Dziewczyny,
możecie zerknąć na mój wykres.
Problematyczny jest dzień 27 września... Nie wiem czy go uwzględniać w wykresie czy nie, bo dzień wcześniej piłam alko... Nie wiem od jakiej ilości alkohol zaburza temperaturę.
Bez temperatury z 27.09 owu wg of wystąpiła 13 dc, a jeśli uwzględnić temperaturę z 27.09. to już niesety owulacja jest 15 d.c.
Śluzu brak.
-
nick nieaktualnyMonika.Monia wrote:tylko_ja masz racje w dzisiejszych czasach najważniejsze jest szczęście dziecka i nie zawsze to szczęście da biologiczny tata
ilona moze juz dac wynik,ale wydaje mi sie,ze beta bylaby wiarygodniejsza bo b.wczesnie jeszcze :)a jak wyjdzie negatyw to powtorz testem 10 ml(bobo test np. ) takie moje skromne zdanie
zycze dwoch kreseczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 13:04
-
Tylko kilka godz mnie nie bylo a tu sie dsieje!!! Monia po cichu juz gratuluje i trzymam mocno kciukasy do szczesliwego rozwiazania :*
Cytrynka takie dlugasne cykle to nie jest normalka wiec moze niech Cie zduagnozuje inny lekarz?
Ilona29 nie ma za co
A ja umowilam sie na wizyte do mojego starego gina, niech zbada podwozie zobaczy co sie dzieje. Ma mi tez dzis wyslac skiwrowanie na tsh zebym mogla zobaczyc czy leki dzialaja. Postanowilam do konca roku przebrnac na naturalnych cyklach, bede brac witaminki i inne cudenka a po Nowym Roku szukam gina idealnego i jade z tym koksemtylko ja, Monika.Monia lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Ilona w 12 dniu po powinna byc juz kreska, bledsza niz testowa ale jesli jestes w ciazy to powinna byc
chociaz nigdy nie wiadomo co i jak, jal to sie okazalo u kolezanki Moniki
tylko ja, Natalii00 lubią tę wiadomość
tylko ja wrote:DO KŁA DNIE !!!!!!!!!!! a jak ty sie w ogole czujesz ? jakies objawy ? pisz pisz ciekawam ja
Spisałam ten cykl na straty bo w sumie to nic mi nie było, czułam się normalnie. Jedyne co było inne to dwa dni temu mnie piersi zaczęły boleć i nie bolał mnie brzuch jak na okres i mnie muliło ( ale tak delikatnie) aa no i ból głowy. Śluz bezbarwny, dużo i mokro
A przed tym cyklem zmieniło się jedno co dało nową nadzieje. Od początku naszej przygody z lekarzami coś miałam w lewym jajniku ale ni cholere nikt nie wiedział co to. Od 1 września postanowiłam znaleźć sposób na odstresowanie i zaczęłam biegać co drugi dzień po 6 km i gdy pojechałam na monitoring to się okazało że to coś zgineło i tak myślę, że to może właśnie przez ten sport to się wchłoneło.
tylko ja lubi tę wiadomość
[ -
AgataR wrote:Ilona w 12 dniu po powinna byc juz kreska, bledsza niz testowa ale jesli jestes w ciazy to powinna byc
chociaz nigdy nie wiadomo co i jak, jal to sie okazalo u kolezanki Moniki
właśnie, niegdy nie wiadomo co się stanie i jaki objaw o czym świadczyu mnie 16 dpo a kreska bledsza niż testowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 13:12
[ -
Monika wiesz co przez Ciebie wciaz mam sama nadzieje haha
ze moze za kilka dni kto wie
nie nie glupia jestem.. Trzeba myslec rozsadnie
ale Tobie jeszcze raz gratuluje
Mnie wlasnie dzis cos kreci na @ wiec pewnie jutro zawitatylko ja lubi tę wiadomość
Wiecie co dziewczyny moje ja juz szaleje i palma mi odbija. Ogladalam wykresy ciazowe na of i widzialam kilka podobnych do swojego gdzie temp skakala a pozytywny test wychodzil dopiero w 18 dpo albo nawet 22 dpo... Hmmm chyba dopoki nie ma @ nadzieja zawsze bedzie...
Natalii00, tylko ja lubią tę wiadomość
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)