Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Ewelia:-) jak było 0,2 stopnia wyżej to możesz przyjąć stałą temperaturę, taką byś pewnie miała o normalnej porze mierzenia zrób teścik z rana za dwa dni jak @ nie przyjdzie.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Marzena1226- moze to spadek implantacyjny?
Mozecie zobaczyć na mój wykres? Są jakieś szanse przy tak niskiej temperaturze?
Zazwyczaj w fazie lutealnej mam temperaturę ok 36,70. Mierzę waginalnie ok 6 rano.
Przejrzałam wykresy w galerii wykresów i jest sporo ciążowych z takimi niskimi temperaturami, ale nie wiem czy mierzone były oralnie czy waginalnie..
-
U mnie pomieszanie z poplątaniem na wykresie,więc jeśli możecie, to zerknijcie. OF wyznacza mi owu na 6.12 i tego sie trzymałam przez połowę cyklu. Od 09.12 do 14.12 było plamienie(7dni), które mnie zaniepokoiło, bo nigdy nie mam takich spraw. Poszłam we wtorek 15.12 do gina, a on na to że piękny pęcherzyk 21mm jest i że zaraz będzie ovu. I teraz nie wiem, czy przez to plamienie mogło się wszystko pomieszać.. zazwyczaj cykle ok 31/32 dni. Dzisiaj jest 37dc i ciągle brak@ Test dzisiaj negatywny.
-
Klopskik- tempka wysoko. Daj znać jaki wynik testu
Ktoś może dać znać na temat mojego wykresu?
Są jakieś szanse przy tak niskiej temperaturze?
Zazwyczaj w fazie lutealnej mam temperaturę ok 36,70. Mierzę waginalnie ok 6 rano.
Przejrzałam wykresy w galerii wykresów i jest sporo ciążowych z takimi niskimi temperaturami, ale nie wiem czy mierzone były oralnie czy waginalnie..
-
Maciejowa wrote:Cześć Ewelia:-) jak było 0,2 stopnia wyżej to możesz przyjąć stałą temperaturę, taką byś pewnie miała o normalnej porze mierzenia zrób teścik z rana za dwa dni jak @ nie przyjdzie.
Tak się złożyło że kupiłam wtedy dwa testy niestety tej samej firmy, nie mogłam wytrzymać do jutra, przede wszystkim dlatego, że dziś powinnam mieć @ a jej nie mam, co więcej nie miałam objawów zbliżającej się @. Wczoraj piwo było za gorzkie, dziś z rana temp wyższa i jest druga jasna kreska! Nie mogę uwierzyć) Maciejowa miałaś rację z tą temperaturą (kiedy mówiłam że pewnie cykl bezowocny, bo zbyt stała temp po owu długi czas) ale prawda że nietypowo miałam:) objawów implantacji, krwawienia też nic, tylko pogorszenie samopoczucia 2 dni po owu o którym i tu pisałam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 20:54
black.devile lubi tę wiadomość
-
Proszę o pomoc w interpretacji mojego bieżącego wykresu (nie potrafię zrobić miniaturki), wykres jest udostępniony....najpierw program wyznaczył mi owulację na 14 dc, teraz zmienił....generalnie owulowałam zwykle koło 19 dc z tym ze moje cykle były takie jasne a teraz nie rozumiem co się dzieję?!! Czy w tym cyklu owulacja była ? nigdy nie miałąm takich skoków temperatur...przed owulacją były an niższym poziomie po na wysokim bez takich różnic jak teraz....o co kaman?!Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Klopsik - też stawiam na 17.02 - daj znać jak się sprawy potoczą.
Asia - wykres wygląda ładnie, trzymam kciuki
Ewelia bardzo bardzo się cieszę i serdecznie gratuluję!ewelia lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...