Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Owieczka gratuluję!!! Najpierw zobaczyłam wykres a teraz info z chęcią przyjmę fuidy a Tobie życzę spokojnej i radosnej ciąży super wiadomość na święta!
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Owieczko super! Bez obrazy, ale nieźle popieprzony ten Twój wykres! Daje nadzieję dla innych dziewczyn. Zdrowej i spokojnej ciąży:-*
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Owieczko super! Bez obrazy, ale nieźle popieprzony ten Twój wykres! Daje nadzieję dla innych dziewczyn. Zdrowej i spokojnej ciąży:-*
Hehe spokojnie ale dla mnie to była zagadka ten mój cykl i dziękuje:) najlepsze teraz jest z okresleniem wieku ciazy
Dziękuje kochane za miłe słowa. Wam tez zycze swiateczno- noworocznych niespodzianek :* -
ana909 wrote:Czyżbyś miała jakiś przeczucie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 18:24
-
nick nieaktualny
-
Nie będzie prezentu na święta było tyle tutaj dobrych wieści na OF, że i ja się za bardzo nastawiłam. Niestety mój organizm też sobie robi ze mnie jaja.
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Hej dziewczyny,
możecie zerknąć na mój wykres? Ten miesiąc miał być bez owu. Na badaniu gin stwierdziła ze nie pękł pęcherzyk. @ sie spóźniała i z głupa zrobiłam test. Kreseczki wyszły silne i od razu. Czy to możliwe że jednak gin się myliła i jestem w ciąży? -
Ewelia - w pierwszej fazie też miałaś stałą temperaturę, nie ma się co sugerować, z tych wszystkich wykresów, które tu są nasuwa mi się jeden wniosek - nie ma reguły. Musisz poczekać chociaż to trudne :-*Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
dziewczyny, jestem na etapie pierwszego wykresu w życiu może mi pomożecie? w związku z pracą wstaje raz o 4 raz o 6. Niektóre kółeczka zaznaczają mi się puste niektóre pełne. Te puste to z wczesnego wstawania. Widoczny jest skok, ale własnie z pustych kółeczek. Do tego często podróżuje po Polsce, więc czas i klimat ten sam, ale ciężko uznać, że mam jakiś określony rytm funkcjonowania. Czy mierzenie temperatury w takim przypadku ma sens?moje serduszko kochane, mój syneczek [*] 7 maja 2015 r. (30 tc)
-
Kasiulka musisz udostępnić swój wykres żebyśmy mogły zerknąć co tam się dzieje:) kółeczka pełne oznaczają temperaturę mierzoną o stałej porze i są uznawane za pewne. Według mnie przy takim rytmie może być ciężko, ale warto spróbowaćNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."