X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ewelia Koleżanka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 10:14

tylko ja lubi tę wiadomość

ex2b2n0az5d0t4z9.png
  • ColorfulLady Znajoma

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kompletnie zwariowałam :( Miałam normalny początek cyklu. Śluz zmieniał się poprzez lepki, przez kremowy. Było go dużo. W 12dc zaobserwowałam coś jakby białkowe gluty. Były zwarte, jakby twardsze, ciągnęły się dość sporo, ale raczej mętne. Na pewno nie przezroczyste. W tym samym czasie podniosła mi się szyjka. W 13-14-15 dc było mi ją ciężko dosięgnąć i była lekko otwarta. Z tym, że cały czas była dość twarda. W 15dc i dziś (16dc) mam praktycznie kompletny zanik śluzu (muszę się zdrowo "nagrzebać". Jest kremowy, ale tak go mało, prawie wcale). Szyjka jakby się delikatnie obniżyła. A tempka cały czas niska, czyli owulacji brak. Czy jeszcze będzie? Czy coś źle interpretuję? Już jestem zmęczona tym wszystkim. Na domiar złego mój mąż tak się strasznie wczuł w robienie dzidzi, że... nie może szczytować :( Udało mu się raz w tym miesiącu. Jestem załamana.

0677dc1d11f81f9de373c87f3ceb5bc8.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelia- czy była to nie wiemy, ale jak dla mnie to póki co wchodzi w rachubę zarówno poniedziałek jak i wtorek jak i środa ;-)

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Colorfull to przykre co piszesz i przepraszam za to co napiszę, ale może "odpusscie", może to jest metoda. Ściskam :-*

xnw4skjobnsltuoy.png
  • ColorfulLady Znajoma

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa mojemu mężowi to powiedz. On boi się zawieść. Zawsze daje z siebie wszystko. Jest kochany i cudowny. Ja wiem, że jak się nie uda, to za miesiąc, jak nie, to za dwa... On tak sobie wkuł do łba że musi, że... Nie może. A mnie dopiero to wszystko zaczyna frustrować

• ColorfulLady Znajoma

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko, że ja nie prosiłam o interpretację męża Hihi tylko wykresu. Pogubiłam się w interpretacji. Miałam objawy owulacji, a owulacji brak. Teraz mam zanik śluzu. Dlatego pytam, czy to możliwe, że jeszcze będzie? A mężowi w końcu przejdzie... Mam nadzieję

• ColorfulLady Znajoma

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko, że ja nie prosiłam o interpretację męża Hihi tylko wykresu. Pogubiłam się w interpretacji. Miałam objawy owulacji, a owulacji brak. Teraz mam zanik śluzu. Dlatego pytam, czy to możliwe, że jeszcze będzie? A mężowi w końcu przejdzie... Mam nadzieję

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaha no tak, wiesz... nic nie mam do Twojego męża :D Niestety sama się gubię w tych wykresach i są tu czasami tak nielogiczne ciąże i ich braki, że ciężko coś mądrego powiedzieć.

xnw4skjobnsltuoy.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane :) dzis ja zwracam sie z prosba o pomoc. Codziennie mierze temp o tej samej porze. Dzis musialam wstac troche wczesniej wiec zmierzylam ja o godz 5.58 i wynosila 36.38 ale stwierdzilam, ze moge jeszcze chwile polezec no i nie wiem co mnie podkusilo, bo nigdy tak nie robie, zrobilam drugi pomiar o 6.05 i temp wynosila 36.45. Ktory wynik powinnam brac pod uwage? Zgupialam dzis :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • ColorfulLady Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Witajcie Kochane :) dzis ja zwracam sie z prosba o pomoc. Codziennie mierze temp o tej samej porze. Dzis musialam wstac troche wczesniej wiec zmierzylam ja o godz 5.58 i wynosila 36.38 ale stwierdzilam, ze moge jeszcze chwile polezec no i nie wiem co mnie podkusilo, bo nigdy tak nie robie, zrobilam drugi pomiar o 6.05 i temp wynosila 36.45. Ktory wynik powinnam brac pod uwage? Zgupialam dzis :)

Pierwszy po przebudzeniu, chyba, że poszłaś z powrotem spać i obudziłaś się po kilku godzinach. Do następnego pomiaru który zrobiłaś, ruszyło ci się już krążenie, które cię nagrzało. Dlatego robi się po przebudzeniu, kiedy krew jest jeszcze w organizmie spokojna.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ColorfulLady wrote:
    Pierwszy po przebudzeniu, chyba, że poszłaś z powrotem spać i obudziłaś się po kilku godzinach. Do następnego pomiaru który zrobiłaś, ruszyło ci się już krążenie, które cię nagrzało. Dlatego robi się po przebudzeniu, kiedy krew jest jeszcze w organizmie spokojna.
    Dzieki :) nawet lepiej ;) dsje mi to nadzieje :)

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko alez dlugi masz ten cykl! A ja narzekalam na swoje 39dniowe...

AgataR lubi tę wiadomość

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelia wrote:
    Maciejowa, Viriki, tylko ja- czy po moim dzisiejszym skoku podtrzymujecie przypuszczenia co do owulacji w poniedziałek?:)

ana909- lekarzem nie jestem ale każdy antybiotyk utrzymuje się jeszcze w organizmie jakiś czas po zakonczeniu stosowania, więc może lepiej dmuchac na zimne:)
    ja mysle,ze poniedziałek ;) poczekamy na kolejne tempki ;)

Agatko Skarbie Mój ta pierwsza ;) sciskam Cię mocno ;)<3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 21:33

ewelia, AgataR lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    Agatko alez dlugi masz ten cykl! A ja narzekalam na swoje 39dniowe...
    Agacior mój kochany w ogóle takie ma !(cholera !) ale one niedługo sie zmienia :) i bedzie sie cieszyła macierzyństwem jak kazda z Nas ;) <3 niedługo....

AgataR lubi tę wiadomość

• ewelia Koleżanka

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 10:13

ex2b2n0az5d0t4z9.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana909 Kochana jak to mowia jak nie urok to sracz** ;) zartuje oczywiscie bo mam ostatnio dobry humor. Jutro po pracy jedziemy na Swieta na domu :) a tak wracajac do cykli no niestety, minal juz rok obserwacji po stracie no i tak one wygladaja a i co chwila cos mi nowego dolega wiec wszystko wychodzi :)
    Kama Kochana moja nie wiem jak to robisz, ze wierzysz bardziej niz ja :) gdybym mogla to bym Cie wysciskala normalnie :* na razie czekamy na Twoja kropke i kolejne :) sle Ci szeroki usmiech od ucha do ucha ❤

• ewelia Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 10:13

ex2b2n0az5d0t4z9.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelia w Wigilię będzie jeszcze za wcześnie a szkoda :-(

xnw4skjobnsltuoy.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane znowu mam do Was pytanie. Moze ktoras sie spotkala z czyms takim albo gdzies cos slyszala. Na necie nie ma konkretnych informacji na ten temat. Juz jakis czas temu zauwazylam, ze kiedy mam spadek lub skok temperatury, ktory moglby swiadczyc o owulacji, boli mnie glowa. Bol bez tabletek nie mija. Myslicie, ze to moze miec ze soba cos wspolnego? Czy to moze byc przez tarczyce?
    Ktokolwiek cokolwiek bede wdzieczna :)

• marzenaa1226 Znajoma

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , ja właśnie przed wczoraj i wczoraj miałam takie okropne bóle głowy to właśnie były dni gdzie prawdopodobnie powinnam mieć owulacje . Dziewczyny popatrzcie na mój wykres i powiedzcie prosze czy tu mogła być juz owulacja , dodam że 14.12 poniedziałek bylam na usg i pęcherzyk miał prawie 18 mm ?
    221164b44ea7d1106436abca6f0a0a22.png

‹‹ 522 523 524 525 526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ