Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Proszę Was zerknijcie na mój wykres. Kalendarz wykrył owulację w momencie kiedy nie miałam śluzu płodnego ale wyczytałam na różnych forach, że skok temperatury może nawet pojawić się dopiero 4 dni po owulacji. Czy są szanse, że w tym cyklu owulka wystąpiła? Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Witam, mam pytanie czy rozpoczęcie pomiaru temperatury w środku cyklu jest użyteczne czy lepiej od początku cyklu mierzyć.
-
nick nieaktualnyHmmm dziękuję za odpowiedź. Jeszcze jedno czy temperatura po owulacji powinna wzrastać? Ja nie zauważyłam u siebie śluzu ale czasem mierzylam i faktycznie przed okresem spada. Teraz też jest podniesiona czy może tak być ze owulacja była chodź śluz nie był widoczny. I czy zasada dla poniesionych kresek to właśnie przebyta owulacja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgłupiałam Niby według "synchronicznej interpretacji" owu wyznaczyło dobrze, ale do jasnej Anielki, zawsze miałam spadek temperatury przed skokiem, skok był, a tu takie leniwe wznoszenie się Już nic nie wiem, poza tym, że pewnie okres na święta xD
https://ovufriend.pl/graph/e60b27d7ebf3a6a9637a1b58c3eec4ef -
Viriki wrote:100% daje tylko monitoring cyklu
Temperatura plus objawy jak śluz dają tylko przypuszczenie kiedy jest okres płodny.
U mnie dziś 36,6 także nic z tego w tym miesiącu
Niestety czasami to nawet monitoring nie daje pewnosci Ile jest ciaz, że byl stwierdzony niby cykl bezowulacyjny a ciaza jest
-
hej tylko się zamelduję, choroba trwa takze tempka jest niemiarodajna, nie wiem kiedy byla dokladnie owu bo zadnego bolu nie bylo, ale, co dziwnie zabrzmi, mam nadzieje ze w tym miesiacu jednak sie nie uda, bo mam antybiotyk i zle by wplywal na dzidziusia... chyba ze tydzien po poczęciu nie zrobi mu krzywdy. Takze do nastepnegoKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤