Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyklaudus026 wrote:Hej kochane myślicie że ten mój cykl może być tym szczęśliwym? miałam monitoring i została potwierdzona owu tylko martwi mnie cieńkie endo... niecałe 7 mm... Jest szansa na
moim zdaniem nadzieja jest. Kiedy termin okresu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 15:57
-
były, owulacja była więc szansa jest:) Trzymamy kciuki.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
klaudus026 wrote:
Ja jeszcze jeden, dwa dni i może odważę sie na test ale strasznie znow nie chce zobaczyć tej jednej wrednej krechy
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
hej dziewczyny życze widoku dwoch kresek.
u mnie od paru dni dziwne samopocucie.mam lenia.najlepiej lezec nic mi sie nie chce.dzis bola mnie miesnie kregosłup janiki kłuja.nie wiem co jest grane.mam chandree.czyzby napięcie @ czy reakcja na rozlegulowany tryb życia w tym cyklu czy cud na który nie licze.robiłam dzis nawet z ciekawosci test owu czy to nie drugie podejscie do owu ale zapozno i wyszedl prawie pozytywny czyi ton jasniejszy od kontrolnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 19:43
-
Witam wszystkich To mój pierwszy w życiu wykres, czy mogłybyście mi pomóc z interpretacją?
Dodam, że mam nieokreślone PCO, jedni lekarze mówią, że jest, inni, że nie. Moje cykle mają różnorodne długości.W tym cyklu jednak zaczęłam pić zioła ojca Klimuszki i od czasu do czasu krople ojca Sroki.
Z góry dziękuje za pomoc -
Maciejowa wrote:Lili spójrz do mnie. Chyba Jedziemy na tym samym wózku.
Ja się pocieszam, że to może wina Castagnusa, bo to pierwszy cykl,w którym biorę ten lek i że może on mnie tak rozregulował. Życzę powodzenia, może w styczniu nam się uda Pozdrawiam25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Lili87 wrote:Ja się pocieszam, że to może wina Castagnusa, bo to pierwszy cykl,w którym biorę ten lek i że może on mnie tak rozregulował. Życzę powodzenia, może w styczniu nam się uda PozdrawiamNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Ja w ten miesiąc zaczęłam brać wiesiołek, ale czy on by mógł mieć na to wpływ?
maciejowa zaproszenie Ci wysłałamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:41
AgataR, AgataR, AgataR, AgataR lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny czy jest mozliwe zeby moj cykl zinterpretowac inaczej...tzn.ze owu bylo okolo mojego pierwszego plamienia a drugie plamienie to dluzsze moglo byc zagniezdzeniem? Nie mierzylam wczesniej tempki wiec nie widac co bylo wczesniej. Srednio mialam zawsze cykle 33-36dniowe, raz tylko zdazyl sie 44dniowy. Ehhh ludze sie chyba. Zerknie ktosik?
-
nick nieaktualnyFiu wrote:Hej dziewczyny czy jest mozliwe zeby moj cykl zinterpretowac inaczej...tzn.ze owu bylo okolo mojego pierwszego plamienia a drugie plamienie to dluzsze moglo byc zagniezdzeniem? Nie mierzylam wczesniej tempki wiec nie widac co bylo wczesniej. Srednio mialam zawsze cykle 33-36dniowe, raz tylko zdazyl sie 44dniowy. Ehhh ludze sie chyba. Zerknie ktosik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 18:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trochę was opuscilam, staram się odpuścić i dac na luz żeby znowu się nie rozczarować. Mam infekcje z którą walczę już długo i tak myślę że może to jest powód kolejny oprócz rzadkiej owulacji. Leczenie dopiero po następnej owu więc narazie trochę odpuszczamy.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤